27 990 Ft

Online rendeléssel kényelmesebb! A termék foglalása ✓ SMS értesítés, ha átvehető ✓
Ezred utcai üzletünkben (központi raktár) a RAKTÁRON és azonnal ÁTVEHETŐ jelöléssel ellátott termékek előkészítési ideje ~2 óra.

Hasonló elérhető termékek

Overmax CamRoad 6.1 autós menetrögzítő kamera

Felbontás: FullHD 1920x1080
Széles látószögű lencse
Éjszakai mód

Részletes leírás »
27 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A LEGJOBB ÚTON VAGY!
Fejlett, 6 lencsés technológiával a CamRoad 6.1 tökéletes minőségben (Full HD 1920 * 1080p 30 fps!) rögzíti a felvételek rendkívül széles látószögben(165°)!

A készülékbe számos új megoldást építettünk, melyek segítik a gépjárművezetőket. Beépített GPS modul pontosan meghatározza a pozíciót és a WDR (Wide Dynamic Range) rendszernek köszönhetően nincs olyan részlet, mely a kamera lencséjén keresztül ne lehetne észrevenni.

EGY SZINTTEL FELJEBB!
A kamera FULL HD-ben (1920 * 1080p) és 30 fps-sel készíti a felvételeket! A 6 lencse és a rendkívül érzékeny AR0330 szenzor kimagasló minőséget biztosít. Az eredmény: nagyon szép és minden részletet megjelenítő kép.
 
Nem kell törődnie a kamera tulajdonosának a nagy minőségű fájlok feldolgozásával. A H.264 automatikus konvertálás eredménye egy jó minőségű, ámde kisebb méretű videó fáj


KATEGÓRIÁJÁNAK EGYIK LEGJOBBJA!
A CamRoad 6.1 nemcsak a felvételek minőségében, hanem a modern technológiában is kimagasló. A kamera automatikusan a gépjármű elinduláskor kezd rögzíteni (automatikus start rendszer). A beépített mozgásérzékelő és az éjszaki mód biztosítják a magas minőséget szerény megvilágítású környezetben is. A beépített GPS modul nagyon precízen meghatározza a gépjármű pozícióját a térképe!

Ellentétben más kamerákkal, ne kell foglalkozni a készülék kezelésével. Az intuitív menü a CamRoad 6.1 használatát nagyon könnyűvé és problémamentessé teszi. Még azok is könnyen megbarátkoznak a készülékkel, akik nem ismerik vagy még újjak a modern technológiák világában.

MAGASABB MINŐSÉG
A kamerát egy elegáns fém ház veszi körül, mely kettő színben érhető el: fekete és ezüst. A termékhez tartozék még: szélvédő tartó, autós töltő és USB kábel.
 
A mellékelt CD-n lévő szoftverrel ellenőrizni tudja az útjának adatait, mint: átlagos sebesség, távolság, maximális sebesség és tartózkodási adatok. A pontos útvonalszámítást követően a térképen megjelennek az információk.


MŰSZAKI ADATOK
 • FullHD 1920*1080 (30 fps)
 • Kijelző: 2.7” TFT
 • Széles látószögű lencse (165 fokos)
 • Éjszakai mód (WDR)
 • G-szenzor
 • Képek: 12M / 10M / 8M / 5M / 3M / 2M / 1.3M
 • Folyamatos felvétel (ki / 2 / 3 / 5 perc)
 • MicroSD kártya, 32 GB-ig bővíthető (Sandisk támogatott)
 • Beépített mikrofon
 • MiniUSB
 • Fém ház elérhető kettő színben: fekete és ezüst.
 • Tartozékok: USB kábel, szélvédő tartóba integrált GPS vevő, autós töltő
Teljes leírás

Specifikációk

Video
Cikkszám
331889
Gyártó
OVERMAX
Garancia
1 éves
CCD
Full HD
Optikai Zoom
nincs
Éjszakai felvétel
van
Általános
Rendszer
microSD
Csatlakozók
USB 2.0, 3,5 mm Jack
Tápellátás
Univerzális USB-s töltő
Memóriakártya-foglalat
microSD
Kijelző
LCD
2,7"
Audio
Hangrendszer
beépített hangszóró
Mikrofon
van
Hangszóró
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.3 /4 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
3
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2015. okt. 26.)

Overmax CamRoad 6.1 autós menetrögzítő kamera
Overmax CamRoad 6.1 autós menetrögzítő kamera

2 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
gyors, teszi a dolgát
Ami nem tetszik:
nem tapasztaltam még ilyet

kitűnően teszi a dolgát, a gps gyors, nagyon éles felvételek.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2016. dec. 23.)

Overmax CamRoad 6.1 autós menetrögzítő kamera
Overmax CamRoad 6.1 autós menetrögzítő kamera

20 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Kiváló kamera, gyors GPS.
Ami nem tetszik:
Nagyon gyenge beépített akkumulátor, hiányos ismertető.

Kifogástalan nappali és esti(!) felvételek, minden üzemmódban tökéletes működés, remek lejátszó szoftver. Gyors GPS (bár zavarja a rádióvételt a külső antenna ellenére). Gyenge akkumulátor, állandóan töltésen kell hagyni, mert különben elveszti a beállított időt. A GPS vevő mellett már nem sokba került volna a valós GPS idő rögzítése, ez kompenzálná az akkumulátor gyengeségét. Hiányos kezelési leírás: nem írja, hogy csak mozgásérzékelős üzemmódban törli a régi fájlokat, így a kártya megtelik és bár jelzi a felvételt, de rögzítés nem történik. A felvételek lejátszásához ki kell venni a kártyát, mert ha a készüléket csatlakoztatjuk, akkor átvált web kamerára. Ez két fontos kérdés, melyet feltétlen tudatni kellene a vásárlóval.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2017. szept. 4.)

Overmax CamRoad 6.1 autós menetrögzítő kamera
Overmax CamRoad 6.1 autós menetrögzítő kamera

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Kicsi, könnyű, kiváló felvételt készít
Ami nem tetszik:
Háttértár (storage) funkció nem működik, annak ellenére, hogy a használati útmutató tartalmazza.

Nagyon jó minőségű felvételeket készít, gyakorlatilag automatikusan működik, végre egy készülék, amihez hosszú csatlakozót adnak. Kicsi és könnyű, ami a felhelyezésnél fontos szempont, nem akadályozza a kocsiból a kilátást. A használati útmutató nagyon gyenge. A kamera PC-n háttértárként/meghajtóként (storage) nem működik, annak ellenére, hogy ezt a lehetőséget a használati útmutató tartalmazza. Kissé bonyolult és logikátlan a menürendszere. A hangerő nem szabályozható.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!