1 690 Ft

Bullyland Repülő sárkány vörös/barna figura
bullyland-repulo_0c89795f.jpg

Bullyland Repülő sárkány vörös/barna figura

Kézzel festett figura
PVC-mentes alapanyagból
Méret: 13 cm

Kifutott

1 690 Ft

Részletes leírás

Bullyland Repülő sárkány vörös/barna figura

A németországi Bullyland cég PVC-mentes alapanyagból készít műanyag figurákat és játék szetteket. Ezek a termékek jogosultak a 'SPIEL GUT' minőség-védjegy használatára. Termékeit olyan nemzetközileg elismert szervezetek és szak zsűrik ellenőrzik.

A figurák alapvetően a természet objektumait, állatokat, embereket mintázzák, de megtalálhatók a választékban olyan népszerű liszensz alapján gyártott figurák is, mint a Walt Disney filmek szereplői.

Jellemzők:


  • Kézzel festett figura
  • PVC-mentes alapanyagból
  • Méret: 13 cm


Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
163655
Gyártó
BULLYLAND

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!