2 591 Ft

Hasonló elérhető termékek

Labtec Gaming fx:1 mikrofonos fejhallgató

Modern formatervezésű, a háttérzajt kiszűrő mikrofonos fejhallgató

Nem kapható

2 591 Ft

Részletes leírás

Modern formatervezésű, a háttérzajt kiszűrő mikrofonos fejhallgató Ideális hangos csevegéshez, videokonferenciához, on-line játékokhoz, zenehallgatáshoz, beszédfelismeréshez és más alkalmazásokhoz A MicroNCAT2™ mikrofon kiszűri a nemkívánatos háttérzajokat az érthetőség fokozása érdekében Fej mögötti elhelyezés
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
5098
Gyártó
LABTEC
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /6 Értékelés
5 csillag
6
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!