945 Ft

Hasonló elérhető termékek

Logitech Dialog 320 asztali mikrofon, fehér

NCAT technológia
frekvenciamenet:100-16kHz
súlyozott talapzat

Nem kapható

945 Ft

Részletes leírás

Logitech Dialog-320 asztali mikrofon A Logitech Dialog 320 asztali mikrofon a Logitech által alkalmazott Noise Cancelling Amplification Technology (NCAT, zajszûrõ és erõsítési módszereket alkalmazó technológia) segítségével szûri ki a nemkívánatos háttérzajokat. A mikrofon az asztalon áll vagy a monitorra erõsíthetõ (az ehhez szükséges rögzítõeszköz a mikrofonhoz jár). A mikrofon csúcstechnológiát képviselõ külseje bármely otthoni vagy irodai íróasztalra jól illik. A Dialog 320 mikrofon ideális választás az alábbi alkalmazásokhoz: Interneten keresztüli telefonálás Internetes csevegés Videokonferencia Több játékos közremûködésével zajló internetes játék Jellemzõk: - Ideális az IP alapú hangátvitelhez és az interaktív, hangot használó alkalmazásokhoz, például internetes csevegéshez, többszemélyes internetes játékokhoz, videokonferenciákhoz, interaktív oktatóprogramokhoz, beszédfelismerõ és tollbamondó programokhoz - Modern szín, szervesen illeszkedik az otthoni iroda környezetébe - Monitorra szerelhetõ és asztalra állítható - Súlyozott talapzat: a mikrofon stabilabban áll az asztalon Mûszaki adatok: Frekvenciamenet: 100-16kHz Bemeneti érzékenység: -67dB/ubar, -47dBV/Pascal +/-4dB Jelkimenet (hangforrás) Impedancia:: 2000 ohms Szükséges tápfeszültség a mikrofon számára: 1,5 V egyenáram
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
4232
Gyártó
LOGITECH
Garancia
2 éves
Frekvencia átvitel
100 Hz - 16 kHz
Érzékenység
60 dB
Ellenállás
2000 ohm
Csatlakozó
3,5 mm Jack
Extrák
zajszűrő
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.7 /7 Értékelés
5 csillag
5
4 csillag
2
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2008 febr. 9)

Logitech Dialog 320 asztali mikrofon, fehér
Logitech Dialog 320 asztali mikrofon, fehér

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

némítógomb azért nincs rajta, mert mindenhol összekeverik a logitech analog desktop nevezetü cuccával. azon van. de az drágább is 2000 Ft-al.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2006 dec. 30)

Logitech Dialog 320 asztali mikrofon, fehér
Logitech Dialog 320 asztali mikrofon, fehér

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Nekem is nagyon kéne, hogy usb csatlakozású, vagy Jack dugós. Nem mindegy. Köszönöm,

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!