4 990 Ft

 

 

SanDisk Secure Digital Mini memory 256Mb + SD adapter
sandisk-secure-digital-mini-memory-256mb-sd-adapter_16ca5387.jpg

SanDisk Secure Digital Mini memory 256Mb + SD adapter

Mobiltelefonokba szánt memóriakártya
5 év garancia

Kifutott

4 990 Ft

Részletes leírás

A mobiltelefonok és egyéb digitális eszközök egyre csökkenô mérete indokolta az adathordozók méreteinek csökkentését is. A SanDisk miniSD kártya 60%-kal kisebb, mint a hagyományos SD kártya. A SanDisk miniSD kártya nagy kapacitása miatt ideálisan használható akár digitális képek, videók vagy adatok tárolására. A SanDisk miniSD kártya a mellékelt adapter segítségével normál méretû SD kártyává alakítható és minden szabványos SD kártyát használó készülékkel használható.
Teljes leírás

Specifikációk

Sebesség
Cikkszám
2522
Gyártó
SANDISK
Garancia
5 éves
Max írási sebesség
1,5MB/sec
Max olvasási sebesség
5MB/sec
Általános
Kapacitás
256 MB

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!