Mobiltelefon tartozék (10170)

Összesen: 10170
Rendezés

Találatok: 10170

Legnépszerűbb termékeink

Mobiltelefon tartozékok

Manapság már szinte minden felnőtt és kamasz rendelkezik mobiltelefonnal. Olyannyira hozzászoktunk, hogy el sem tudjuk képzelni életünket nélkülük. Telefonálásra, internetezésre, fényképezésre, videózásra, zenehallhatásra használjuk ezt  a készüléket minden nap. A műszaki élet rohamos fejlődése lehetővé tette, hogy hasznos, praktikus és divatos tartozékokkal tudjuk ellátni a kis kommunikációs segédeszközünket.  
Ezek a tartozékok lehetővé teszik, hogy még jobban ki tudjuk használni a mobiltelefon adta lehetőségeket.

Mobiltelefonunk védelme
Bár telefonjaink ma már egyre fejlettebbek és korszerűbbek, mégis van egy gyenge pontjuk, hogy sérülékenyek. A kijelző és a hátlap is nagyon könnyen megsérülhet, ezért érdemes védőfóliát és tokot használni. A képernyő egy igen érzékeny része telefonunknak. Elég ha zsebben vagy a táskában kulccsal érintkezik, az máris karcolásokat hagy maga után. A védőfóliák használata esetében sokáig meg tudjuk őrizni telefonunk újszerű állapotát. Ezek előnye, hogy könnyen felhelyezhetők és nagyon jól tapadnak a felülethez.

Két típusa ismeretes, a műanyag és az edzett üveg. Az előbbi igen közkedvelt, hiszen jó kémiai ellenállóképességgel rendelkezik. Ellenáll az UV sugárzásnak, a gyenge savaknak, lúgoknak, olajoknak és zsíroknak. Bár nagyon jó védelmet nyújt a karcolásoktól, nem véd a leejtések és az ütődések következtében előforduló repedések és törések ellen. Az üveg fóliák előnye, hogy nem csak a karcolásoktól, de védelmet biztosítanak a leejtéssel, ütődéssel és erősebb nyomásokkal szemben.

A mobiltelefon tokok terén is hatalmas a választék. Igényünknek és ízlésünknek megfelelően tudunk válogatni. Vannak szilikon tokok, 3D tokok, oldalra és lefelé nyíló típusok valamint műanyag és bőrtokok. Bármelyiket is használjuk, biztosan megfelelő védelmet fog nyújtani telefonunk hátlapja számára.

Bluetooth headsetek és fülhallgatók
A headsetek előnye, hogy használatukhoz nincs szükség a kezünkre, hiszen fülre akasztva tudunk telefonálni. Méretük miatt könnyen magunkkal tudjuk őket vinni bárhová, és egyszerűen használhatók. Kristálytiszta hangot biztosítanak. Kiszűrik a külső hangokat is, így élvezetes beszélgetést tesznek lehetővé.

A fülhallgatók terén is igen nagy a választék. Vannak vezetékesek és vezeték nélküli típusok is. Az utóbbi előnye, hogy blutooth kapcsolattal működik, így nem kell a zavaró kábelekkel küszködnünk.

A vésztöltők
Az okostelefonok hátránya, hogy hamar lemerülnek. Ezt könnyen orvosolhatjuk, ha beszerzünk egy vésztöltőt, ami mindig a táskánban lehet, és szükség esetén rácsatlakoztathatjuk készülékünket. Ezeket természetesen indulás előtt érdemes feltölteni. Nem csak telefonok töltésére alkalmas, hanem akár USB-s elemlámpákat is feltölthetünk vele. Így táborozáshoz is kitűnő segítség lehet.

Mobiltelefon az autóban
Mobiltelefonunkat vezetés közben jobb nem piszkálni, hiszen ez komoly baleseteket okozhat. Azonban vannak helyzetek, amikor vezetés közben igen nagy hasznát vehetjük a készüléknek. Például, ha navigációra van szükségünk. Ezért érdemes beszerezni autóba szerelhető tartókat, amelyekben stabilan állhat a telefonunk. Több félével találkozhatunk, vannak tapadókoronggal és csipesszel felszerelhető változatok. A mágnessel működő telefontartók kényelmes és egyszerű használatot tesznek lehetővé.

Az autós töltők lehetővé teszik, hogy mobiltelefonunkat vagy más USB csatlakozású készülékünket utazás közben is tölteni tudjuk. Ezek hasznos eszközök, hiszen okosan tudjuk kihasználni az időt utazás közben, feltölthetjük készülékünket, és nem kell attól tartanunk, hogy a legrosszabb időpontban fog majd lemerülni.