Akkumulátor (994)

Összesen: 994
Rendezés

Találatok: 994

Legnépszerűbb termékeink

Telefon akkumulátor vásárlás

Régen a nikkel alapú akkumulátorok korában, kész tortúra volt egy új akkumulátor beüzemelése. Hosszú, akár 12 órás töltéssel kellett őket formázni. Ezek a problémák azonban a Lítium akkumulátor megjelenésével megszűntek. A mai darabok gyorsan töltődnek, s nem kell megvárnunk a teljes lemerülést, akkor tölthetjük őket, amikor csak akarjuk. Hiába azonban az új technológia egy li-ion akkumulátor is meghibásodhat. Ebben az estben be kell szereznünk egy újat. Választhatunk gyári vagy utángyártott akkumulátor között. A gyári telefon akkumulátorok megbízhatóbbnak bizonyulnak, biztosan megfelelnek a készülék elvárásainak. Egy utángyártott akkumulátor ugyan jóval olcsóbb, de fenn áll a veszélye, hogy elsőre észre sem vehető, apró különbségek problémákat okozhatnak. Itt a nem megfelelő teljesítménytől kezdve, a helytelen, instabil illeszkedésig bármi szóba jöhet.
Ebből adódóan figyeljünk tehát a mobil akkumulátor méretére, teljesítményere, típusára, egyszóval ügyeljünk rá, hogy kompatibilis legyen a telefonkészülékkel!

Hogy az új mobiltelefon akkumulátor hosszú életű legyen, vigyázzunk rá! Ne nagyon hagyjuk túlmelegedni, használjuk hozzá megfelelő hálózati töltőt. Ha nincs használatban az akkumulátor, tároljuk hűvös helyen! Ha olyan helyen dolgozunk, rendszeresen tisztítsuk meg az akkumulátor környékét a portól! S a felesleges áramfogyasztás, és túltöltés érdekében húzzuk ki a hálózati töltőt, ha a készülék feltöltött!

Az Extreme Digital kínálatában rengeteg gyártó akkumulátorát megtalálhatod, különböző típusú telefonokhoz, például Nokia BL-5C akkumulátor, illetve számos LI-Polymer és Lithium Ion akkumulátor van készleten.