Bluetooth headset (13)

Összesen: 13
Rendezés

Találatok: 13

Legnépszerűbb termékeink

Bluetooth headset - biztonságos használat vezetés közben is

A bluetooth headset kényelmesen és biztonságosan használható eszköz vezetés közben is. Elsősorban ennek a felhasználási területnek köszönheti a sikerét, azonban szívesen használjuk az irodában, otthon vagy akár sportolás közben is. 

A megfelelő bluetooth headset kiválasztása érdekében mindenekelőtt azt kell szem előtt tartanunk, hogy hol szeretnénk használni az eszközt. Egészen más elvárásaink lehetnek, ha a csendes otthonunkban vagy egy zajos irodában szeretnénk kényelmesen használni. Minél nagyobb a környezet zaja, annál nagyobb jelentőséggel bír a bluetooth headset zajszűrése. Mozgás közben nagy jelentőséggel bír a készülék stabilitása is. Nem csak sportolás közben szeretnénk jól illeszkedő headset-et, hanem tolatáskor is, hiszen nem szeretnénk, hogy a kocsiban ülve egyszerűen lerepüljön a fejünkről az eszköz. A bluetooth headset stabilitása azonban kétélű fegyver, hiszen a kevésbé minőségi darabok esetében a stabilitás gyakran együtt jár a kényelmetlen használattal. A jó bluetooth headset-ek nem csupán kilógnak a fülünkből, hanem meg is támaszkodnak a fülünk mögötti részen. Sem a webáruházakban, sem a hagyományos boltokban nincs mód az eszközök próbálgatására, ezért a kényelem tekintetében érdemes a tesztekre hagyatkoznunk, illetve előnyben részesíteni a neves gyártók termékeit.

Érdemes szót ejteni a sztereó megoldásokról, amelyek zenehallgatás és beszélgetés esetén is kényelmet biztosítanak, ugyanakkor vezetés közben nem ajánlottak, hiszen mindkét fülünket foglalják. A korszerű bluetooth headset-ek között számos olyan készüléket találunk, ami rendelkezik úgynevezett multipoint párosítással, így egyszerre több eszközhöz is csatlakozhat a headset-ünk. Habár ennek a gyakorlati jelentősége nem túl nagy, hiszen ritkán lehet rá szükség, olyakor mégis jól jön.

Elsősorban az irodában tesz remek szolgálatot, ahol online kommunikációs platformok használata közben is szeretnénk mobil hívásokat fogadni. Ha minőségi készüléket szeretnénk választani, részesítsük előnyben a kiváló zajszűréssel rendelkező bluetooth headset-eket. Ezek a készülékek képesek felismerni, hogy mi a beszéd és mi a környezeti zaj, ennek megfelelően jobb hangminőséget biztosít. Léteznek speciális megoldások, amelyek az állkapocs mozgása alapján azonosítják a beszédciklusokat, azonban ezek a készülékek kevésbé terjedtek el a kereskedelmi forgalomban, elsősorban a technika magas költsége miatt. 

Ismerjük meg az Extreme Digital bluetooth headset kínálatát és válasszuk az igényeinknek leginkább megfelelő készüléket. A kategóriában az Acme, Awei, Huawei, JVC, Nokia, Platronics, Samsung és más gyártók termékei is megtalálhatók.