Tok (1)

Összesen: 1
Rendezés

Találatok: 1

Legnépszerűbb termékeink

Szép és praktikus mobiltelefon tokok

Telefonunk védelme érdekében érdemes valamilyen tokban tartani a készüléket. Hogy pontosan milyenbe, az felhasználó függő. Az Extreme Digital rengeteg telefontokot kínál, melyek között biztosan megtalálod a legmegfelelőbbet.
 
A megfelelő méret kiválasztása
Elsődlegesen a telefon méretéhez kell igazodnunk. Fontos ugyanis hogy a telefonunk pontosan illeszkedjen a védőtokba, mert ellenkező esetben az nem nyújt megfelelő védelmet, sőt akár kárt is okozhat. A legjobb, ha a telefonunkkal azonos márkájú tokok közül válogatunk, de természetesen más márka is tökéletesen passzolhat.
 
Típus, anyaghasználat
Típust illetően több kategóriából választhatunk. Szilikon tok, flip tok, sport tok. Vannak műanyag, sőt még alumíniumból készült mobiltelefon tokok is. Szinte minden igényre találni alternatívát. A szilikontoktól a bőrtokig nő a masszivitás, s ezzel arányosan az ár is. Olyat válasszunk, amely kellően megvédi a készüléket, ugyanakkor még kényelmes használat biztosít.
 
Tok dizájn
Nem elhanyagolható szempont a dizájn sem. Sokan azért nem használnak telefon tokot, vagy más mobiltelefon tartozékot, mert nem szeretnék megtörni a készülék stílusát. Egy jól megválasztott telefon kiegészítő azonban fel is dobhatja annak stílusát. Azt pedig, hogy egy egyszerű fekete flip tokot, vagy valamilyen színes-mintás tokot válasszunk, csak személyiségünk határozhatja meg.
 
Kiváló alternatíva: kijelzővédő fólia
Abban az esetben ha mégsem szeretnénk tokba rejteni készülékünket, válasszunk legalább egy kijelző védő fóliát, mely megvédi a képernyőt a karcolásoktól. Ezek olcsóbbak, bár hamarabb fel is mondják a szolgálatot. Rendszeresen cserélve azonban hosszú ideig képesek megőrizni képernyőnk makulátlanságát.