Védőfólia (2327)

Összesen: 2327
Rendezés

Találatok: 2327

Legnépszerűbb termékeink

Védőfóliák

A mobilgyártók manapság nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy tökéletesítsék a kijelzőket, hogy azok karcálló és törésálló üvegből készüljenek. Az olcsóbb készülékek azonban nem készülnek ilyen korszerű üvegből. Természetesen ez sem jelenti azt, hogy egy méregdrága készülék kijelzője törhetetlen lenne, hiszen ezek is megkarcolódhatnak és nagyobb ütés hatására be is törhetnek. Ezért érdemes telefonvásárlás során azonnal beszerezni egy kijelzővédő fóliát is, hogy megóvjuk telefonunkat a külső hatásoktól. Ezek elérhető áron kaphatók, és meg sem közelítik egy új telefon árát. Amennyiben az idő múlásával összekarcolódik vagy megsérül a fólia, egyszerűen és könnyen lecserélhetjük.

A telefonunk képernyője igen érzékeny, hiszen zsebben vagy táskában kulccsal vagy más éles tárggyal érintkezve, azonnal megkarcolódik, ami valljuk be, nem egy esztétikus látvány. Ha védőfóliát használunk, sokáig meg tudjuk őrizni telefonunk újszerű állapotát. A fóliák előnye, hogy könnyen felhelyezhetők és nagyon jól tapadnak a felülethez. Előzzük meg a bajt, és vásárolunk képernyővédő fóliát! Beszerezhetünk műanyag változatot, üvegből készült fóliát és kijelzővédő folyadékokat is.

A műanyag védőfóliák
Ez a típus jó kémiai ellenállóképességgel rendelkezik. Ellenáll az UV sugárzásnak, a gyenge savaknak, lúgoknak, olajoknak és zsíroknak. Tökéletes védelmet nyújt a karcolásoktól, azonban egyetlen hátránya, hogy nem nyújt magasfokú védelmet leejtések és az ütődések következtében előforduló repedések és törések ellen. A fólia felhelyezése gyakorlatot igényel, vigyázni kell, hogy csakis jól megtisztított felületre helyezzük fel, és vigyázzunk arra is, hogy ne kerüljön alá levegő.

Az üvegfóliák
Az üvegfólia úgy lett kialakítva, hogy ellenállóbb legyen a karcolásokkal és a mechanikai hatásokkal szemben. Többrétegű és hőkezelt edzett üvegből készül, ezért megvédi készülékünket a töréstől akkor is, ha leejtjük. Vannak, akik az üvegfóliák tapintási élményét előnyben részesítik a műanyag fóliákkal szemben. Mások pedig fordítva vélekednek erről. Ez teljesen ízlés kérdése. Esztétikailg jót mutatnak a kijelzőn és igen tartósak is. Ha sokáig meg szeretnénk őrizni képernyőnk újszerű állapotát, akkor az üvegfólia jó megoldást jelent.

A kijelzővédő folyadékok
A kijelzővédő folyadékok már régóta kaphatók, azonban mégsem lettek olyan népszerűek, mint az előző két típus. Ez egy nanotechnológián alapuló kristályszerkezetű folyadék, amelyet könnyen fel tudunk vinni a készülékre. Nem csak mobiltelefonoknál használható, hanem táblagépeknél, laptopoknál, konzoloknál is. Ez egy vékonyan felvitt réteg, amely csak mérsékelten véd a karcolásoktól, a leejtések okozta sérülésektől azonban egyáltalán nem óvja meg készülékünket. Az ütés erejét nem tudja elnyelni. Két típusával találkozhatunk, vannak nanotechnológiás folyadékkal átitatott törlőkendők és flakonos kiszerelésű változatok is. Előnyük, hogy könnyen és buborékmentesen felhelyezhetők, többszöri használatra is alkalmasak és akár még a fényképezőgépek optikájára vagy a szemüvegünk lencséjére is felkenhetjük. Teljesen láthatatlan réteget képeznek a kijelzőn.