HONOR okostelefon (23)

Összesen: 23
Rendezés

Találatok: 23

Legnépszerűbb termékeink

Honor okostelefonok

A Honor okostelefon megszületése kisebb sikertörténet a mobiltelefonok világában. A Huawei almárkájaként szinte azonnal önálló életre kelt, a felhasználók már az első készülékek megjelenését is nagy figyelemmel kísérték. A kínai csúcsmobillá magasodó Honor szinte pillanatok alatt érte utol és előzte meg a versenytársait. Noha a gyártó nem igyekszik alacsony árakat kínálni, mégis kiváló ár-érték arányról beszélhetünk a Honor okostelefonok esetében.

Az új Honor okostelefonokról egyértelműen el lehet mondani, hogy gyönyörűek és a világ élvonalába tartoznak a külső dizájn tekintetében is. A Honor okostelefonok esetében nem lehet arról a „gazdaságos” megjelenésről beszélni, ami általában az almárkákra jellemző. A kimagasló dizájn mellé kiváló anyaghasználat párosul, aminek eredményeképp olyan igényes készülékek születtek, amelyek képesek kivívni a világ elismerését. A letisztult formatervezésnek köszönhetően igazán elegánsak, ráadásul gyönyörű változatos színekkel rendelkeznek. A Honor mobiltelefonok gyártója megmutatta, hogy nem csak a megszokott és hagyományos fekete, fehér és arany színek alkalmazásával lehet elegáns készüléket tervezni. A gyártó bátran nyúl olyan színekhez, amelyek a mobiltelefonok világában kevésbé elterjedtek, mégis elegáns megjelenést képesek biztosítani. A lekerekített és tompított formatervezésnek köszönhetően ezek a készülékek nemcsak szépek és elegánsak, hanem kiváló ergonómiai tulajdonságokkal is rendelkeznek. A Honor előszeretettel alkalmaz átlagos méretű képernyőket, amelyek kellő részletgazdagsággal rendelkeznek, mégis kényelmesen kézben tartható készülékeket eredményeznek.

A gyártó természetesen tudatában volt annak is, hogy népszerű mobiltelefont csak megfelelő minőségű és fejlettségi szinttel rendelkező kamerákkal építhet. Ezért a Honor olyan készülékeket alkotott, amelyek hátlapi kamerája megnövelt fénybeeresztéssel rendelkezik. Ennek köszönhető, hogy az elkészített fotók és videók életteli színekkel és még jobb képminőséggel rendelkezhetnek. A monokróm szenzornak köszönhetően a képek részletgazdagsága kimagaslónak tekinthető. Az autófókusz remek szolgálatot tesz a nem megfelelő látási körülmények között. A szoftveres segítségnek köszönhetően abban az esetben is megfelelő minőségű képeket készíthetünk, ha a fényviszonyok messze elmaradnak az ideálistól. Választhatunk széles rekeszértékű, illetve professzionális módot, így a saját kreativitásunk és ügyességünk határozza meg, mire vagyunk képesek a Honor okostelefonunkkal.

A Honor okostelefonok sikeréhez természetesen hozzájárult az erős hardveres felszereltség is. A nyolcmagos processzor kellő támogatást jelent a készülékek számára, illetve képes maradéktalanul kiszolgálni az intelligens fájlkezelő rendszer erőforrás igényét. A készülékek szoftveres támogatását biztosító Android operációs rendszer optimalizálni képes az energiafogyasztást, így a nagyméretű akkumulátorokkal kiegészülve rendkívül hosszú rendelkezésre állást és aktív üzemidőt szavatol. A kimagasló tudással rendelkező készüléket szeretnénk választani, a Honor okostelefon jó döntés!