2 490 Ft

Moór Ágnes - Középiskolai fizikapéldatár 15. kiadás

Raktáron

Raktáron

Cser Kiadó, 2014228 oldal

Részletes leírás »
2 490 Ft

Mikor és hol vehetem át?

  • Szaküzletünkben ingyenesen 2 munkanap Részletek
  • Átvételi pontokon 890 Ft 3 - 4 munkanap Részletek
  • eMAG easybox csomagautomata ponton 690 Ft 3 munkanap Részletek
  • Házhozszállítással 890 Ft 3 - 4 munkanap Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

A feladatgyűjtemény elsősorban a középiskolás diákok mindennapi munkájához kíván segítséget nyújtani 13 éves kortól bármelyik iskolatípusban és évfolyamon. Szerkezete független a különböző fizikatankönyvek felépítésétől. Az összeállítás az egyes témakörök hagyományos sorrendjét követi, a fejezeteken belül betartva a fokozatosság elvét. A példatárat jól használhatja a középiskolás diák a fizika tanulásának folyamatában, a dolgozatírásra és felvételi vizsgára való felkészülésben. Haszonnal forgathatja tanárszakos egyetemi hallgató, pályakezdő tanár, valamint tanár és diák a tanórán vagy azon kívül. A tartalomból Mozgások és erő (kinematika, statika, dinamika) Egyenes vonalú egyenletes mozgás Egyenes vonalú egyenletesen változó mozgás Szabadesés, hajlítások Körmozgás Forgómozgás Erők összetevése és felbontása Testek egyensúlya Súlypont (tömegközéppont) Newton törvényei Lejtőn mozgó testek Pontrendszerek dinamikája Munka, teljesítmény Energia Mozgásmennyiség (impulzus, lendület) Tömegvonzás (gravitáció) Szilárd testek, folyadékok, gázok, áramlás Rugalmas alakváltozások Nyugvó folyadékok és gázok. Áramlás Arkhimédész-törvény Felületi feszültség Rezgések és hullámok Rezgőmozgás Ingamozgás Mechanikai hullámok Hang Hőtan Hőtágulás Hőmennyiség Halmazállapot-változások Gáztörvények, állapotegyenlet Hőtani folyamatok Villamosság (elektromosság és mágnesség) Coulomb-törvény Elektromos térerősség, potenciál, feszültség, munka Kondenzátorok Egyenáram. Ohm-törvény Eredő ellenállás Egyszerű áramkörök Áramkörök Mérőműszerek (előtét, sönt) Kirchhoff I. és II. törvénye Áram munkája és teljesítménye Elektrolízis Mágneses indukció és térerősség A Lorentz-erő Indukált feszültség Váltakozó áram és feszültség Váltakozó áramú ellenállások (impedancia) A váltakozó áram munkája Rezgőkör Fénytan (optika) Fényvisszaverődés, fénytörés Gömbtükrök Optikai lencsék Fizikai optika Atomfizika Vegyes feladatok
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
307002
Gyártó
Cser Könyvkiadó
Garancia
nincs

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!