50 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Acer 17" AL1715s TFT 12ms monitor

12ms-os válaszidõ
500:1 kontrasztarány
300cd/m2 fényerõ

Nem kapható

50 900 Ft

Részletes leírás

* A dinamikus, 12 ms-os válaszidõ kiváló videolejátszási képességeket garantál video- és DVD-nézéshez még akciódús jelenetek során is. * Tágítsa ki látóterét az AL1715s segítségével. Élvezze befektetése biztonságát, amely megvédi a fejfájástól és szemét a túlerõltetéstõl. * A magas (450:1) kontrasztarány és a 300 cd/m2-es optimális fényerõ ideális kombinációjának köszönhetõen lehetõséget teremt intenzív adatmunkára, valamint színekkel teli multimédiás alkalmazások futtatására. * A vibrálásmentes és ultrafényes kép megakadályozza a torzításokat és garantálja a minõségi megjelenítést. * A képernyõsimítás és színskálázhatóság biztosítja a gyors és egyszerû, a mindenkori igényekhez alkalmazkodó beállítás lehetõségét. * A karcsú vonalvezetésû, ezüstszürke vázú 17" TFT alacsony áramfelvételével és sugárzásával csökkenti az üzemeltetés költségeit. Bõvítse számítógépét az AL1715s-sel, és élvezze az LCD-technológia megbízható ergonómiai elõnyeit. A vékony és kompakt koncepció helyet szabadít fel, megteremtve a modern munkahelyet vagy a szórakozás központját. Az AL1715s ideális megoldás otthonra vagy azokba az irodákba, ahol okos munkaeszközre van szükség, nagy látótérrel.
Teljes leírás

Specifikációk

Kijelző
Cikkszám
4504
Gyártó
ACER
Garancia
1 éves
Maximális fényerő
300 cd/m2
Kontrasztarány
450:1
Általános
Méret
377 x 393 x 182 mm
Súly
4,3 kg
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!