41 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Samsung 740B 17" LCD monitor

1280x1024 pixel felbontás
8 ms válaszidõ
ezüst szín

Nem kapható

41 900 Ft

Részletes leírás

Samsung 740B 17" TFT-LCD monitor

A vásárlástól számított 72 órán belül teljes pixelgaranciát tudunk biztosítani, azaz 1 alpixel-hiba esetén is cseréljük a készüléket!

 • 17" képátló
 • 1280x1024 felbontás
 • 600:1 kontrasztarány
 • 8ms válaszidõ
 • 0,264 mm képponttávolság
 • 300cd/m2 fényerõ
 • TCO'03
 • Analóg/Digitális bemenet (D-Sub és DVI)
 • ezüst szín
 • MagicColor, MagicBright2, MagicZone, MagicTune
 • Teljes leírás

  Specifikációk

  Kijelző
  Cikkszám
  6528
  Gyártó
  SAMSUNG
  Garancia
  1 éves
  Látható képméret
  17 "
  Panel típusa
  TN + FILM
  Maximális felbontás
  1280 x 1024 Pixel
  Maximális fényerő
  300 cd/m2
  Kontrasztarány
  600:1
  Látószög (H/V)
  160º / 160º ordm
  Válaszidő (Gray to Gray)
  8 ms
  Színmélység
  16,2 millió
  Szabványok
  TCO'03, TCO'99
  Felszerelések
  Hangszóró
  nincs
  Állvány
  állítható magasságú, forgatható
  Általános
  Csatolófelület
  15 tűs D-Sub, 24 tűs DVI-D
  Felületkezelés
  nincs
  Szín
  ezüst
  Méret
  366 x 301,4 x 60.2 mm
  Súly
  4,7 kg
  Tartozékok/szoftverek
  Tápkábel, VGA kábel
  Extrák
  nincs
  Pixelgarancia
  72 órán belül világító pixelhiba esetén csere
  Teljes specifikáció

  Vásárlóink véleménye a termékről

  Termék átlagos értékelése

  5 /4 Értékelés
  5 csillag
  4
  4 csillag
  0
  3 csillag
  0
  2 csillag
  0
  1 csillag
  0

  Legújabb értékelés

  (2006 aug. 7)

  Samsung 740B 17
  Samsung 740B 17" LCD monitor

  0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

  Ami tetszik:
  Ami nem tetszik:

  Egy 15"-os, elsõ generációs Philips LCD monitort cseréltem le. A Samsung képe csak digitális álló fotókon éri el a Philipsét (ott talán plasztikusabb, jobb is), egyébként nem szebb az átlagos konkurrenciáénál. Túlteng benne - talán távolkeleti ízlésnek megfelelõen - a kék, aminek 20% csökkentése mellett sem kaptam szép semleges szürkét, csak egy hideg kékes-szürke valamit. Fölényesen jobb viszont a Samsung állványzata, ami mind a két síkban könnyne elforgatható, így az álló képket is felületveszteség nélkül egyetlen mechanikus "csavarással" élvezni lehet. (Kidolgozási slendriánság azért itt is van egy holtjáték meglétében.) A monitorhoz adott színkezelõ szoftverek szerintem egyszerû piaci blöff. A Magic Tune a legrosszabb szoftveres pofátlansággal az installáló lemezen közli, hogy "régi videokártyával nem mûködik". Errõl természetesen sem a Samsung honlapján, sem egyéb prospektusban egy szót sem lehet olvasni. És vajon mi számít réginek? És miért nem? Az én 2001-es, 64 MB-os Asus GeForce chip-kártyámmal mindenesetre már nem jött össze sem a Magic Rotation, sem a Magic Tune. Le is vakartam õket 10 körömmel a merevlemezrõl. A digitális fotók képe szerencsére a kék megszürésével eléri a kiválót is, és tulajdonképpen ez a fontosabb használati terület. DVD-t elvbõl nem nézek számítógépen, tehát véleményem sincs. Tapasztalatot csak az analóg bemenetrõl szereztem, a digitálist nem tudom használni. Még egy komoly probléma a Samsungnál a használati utasítás "megszerzése". Nyomtatott anyag nincs. A leírást a meghajtót is tartalmazó CD-rõl kell kinyomtatni, de a CD az internetes oldalhoz hasonlóan ömlesztve tartalmazza az összes típusét. Egy órát is eltöltöttem az én típusom oldalainak kiválogatásával. Ez ugyanúgy a vevõ lenézése, mint a színjavító szoftver használatának legfontosabb feltételével történõ manipulálás. A leírást én végül a cég honlapjáról nyomtattam ki, több rész, fõleg a dõltbetûs szövegrészek és képek olvashatatlan minõségben nyomtathatók csak ki. Összegezve: egy átlagos monitor, ami fotóképek visszaadásánál éri el, vagy haladja meg a konkurrenciát és mechanikusan is az állóképek nézéséhez kínál érdekes, új megoldást. Nem roszz vétel, de nem is a csoda, kifejezetten gyenge szoftver-támogatással.

  Jelentem

  Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

  Igen

  (2006 júl. 31)

  Samsung 740B 17
  Samsung 740B 17" LCD monitor

  0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

  Ami tetszik:
  Ami nem tetszik:

  Elégedett vagyok. Szép, éles, elég a fényerõ, jó kontraszt arány. Leteszteltem gyors rally játékkal, 1024x768-ban, semmi "szellemkép, frissítési gond. Szép kivitel digitális csati, elforgathatóság. NEGATÍVUM: A hozzá mellékelt CD-n lévõ MagicBright -ot feltettem, és olyat fagyott tõle az XP, hogy scak Safe Mode-ban tudtam uninstallálni. Igaz, a hardware-es menübõl is elégséges a beállítás. Jó cucc. Bátran megvehetitek.

  Jelentem

  Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

  Igen

  (2006 ápr. 12)

  Samsung 740B 17
  Samsung 740B 17" LCD monitor

  0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

  Ami tetszik:
  Ami nem tetszik:

  Álló helyzetbe is forgatható a képernyõ, így 1280*1024 helyett, 1024*1280-ban lehet használni. Így netezni, táblázatot- szöveget szerkeszteni egy élmény! Csúcs képminõség, minõségi kidolgozás. A digitális bemenetrõl pedig már nem is beszélve.....

  Jelentem

  Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

  Igen

  Mások ezt is vásárolták!

  Extra Garancia Standard

  A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
   

  Extra Garancia Balesetbiztosítás

  Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

   

  Extra Garancia Prémium

  Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

  További információért kattints ide!