5 590 Ft

ingyen kiszallitas

ingyen kiszallitas

 

Hasonló elérhető termékek

Finish All in One Max Regular mosogatógép tabletta, 94 db

Mosogatógép tabletta
Kiszerelés: 94 darab
Üvegvédelem, ragyogó csillogás

Részletes leírás »
5 590 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Finish All in One Max Regular mosogatógép tabletta, 94 db adatai

Powerball golyó multifunkciós ereje

A kék réteg eltávolítja a zsíros foltokat, a fehér réteg a makacs szennyeződéseket, a Powerball golyó pedig gondoskodik a ragyogó csillogásról és foltmentes száradásról.

Eltávolítja az odaégett ételmaradékot is

Az egyedülálló összetételének köszönhetően a makacs szennyeződésekkel is könnyen elbánik. A mosogatógép tabletta tökéletes védelmet biztosít a mosogatógépnek, a tabletta csomagolása vízben oldódik, ezért használat során nem kell kicsomagolni.

Üvegvédelem

A mosogatógép tabletta eltávolítja az odaégett ételmaradékokat is, megelőzi a mosogatógép vízkövesedését, megvédi az üvegedényeket a korróziótól és a foltoktól.

Összetevők

5-<15% oxigén alapú fehérítőszerek, foszfonátok, <5% polikarboxilátok, nem ionos felületaktív anyagok, Enzimek (szubtilizin, amiláz) és illatanyag komponenseket tartalmaz.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás:
Csak száraz kézzel fogja meg! Ne csomagolja ki a tablettát. A legjobb eredmény eléréséhez helyezzen be egy tablettát a száraz adagoló tartályba. Ha a tabletta nem illik a tartályba, nézze meg a mosogatógép kézikönyvét vagy vegye fel a kapcsolatot a mosogatógép gyártójával. A legjobb eredmény eléréséhez rövid programon a tablettát helyezze a mosogatógép aljára, a szűrő mellé. Használat után mindig zárja vissza a tasakot.
A Finish All in One Max Regular mosogatógép tabletta só funkcióval hatékonyan tisztít lágy/közepesen kemény és max. 26°e (21°dH) keménységű vízben hatékony. Ha a víz nagyon kemény, használjon Finish gépi regeneráló sót. A legjobb eredmények eléréséhez használja 50/55°C-on vagy automata programon. A legjobb szárítási eredményekhez Finish Rinse Aid gépi öblítőszer használatát ajánljuk.

Használat után mindig zárja vissza.

Tárolás

Hőtől és nedvességtől védett helyen tárolandó.
Minőségét megőrzi a gyártástól számított 2 évig.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
803721
Gyártó
FINISH
Garancia
nincs
Típus
tabletta

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!