1 990 Ft 1 326,67 Ft / kg

Fontos információ!

Az Extreme Digital számára fontos  a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük!

Hasonló elérhető termékek

Finish gépi regeneráló só 1,5 kg + Finish Shine & Protect gépi ölbítő, 400 ml

Megelőzi vízkőlerakódások kialakulását
Védelmet nyújt az üvegárúnak
99%-os tisztaság

Részletes leírás »
1 990 Ft 1 326,67 Ft / kg

Nem kapható

Részletes leírás

Finish vízlágyító só 1,5 kg + Finish Shine & Protect gépi öblítő jellemzői:

Vízlágyító só

Finish vízlágyító só segít megelőzni a veszélyes vízkőlerakódások kialakulását a mosogatógépben és az edényeken.

A Finish vízlágyító só a mosogatógépekhez kifejlesztett speciális só, mely természetes anyagokat tartalmaz és könnyen oldódik. Elősegíti a mosogatógépekben lévő víz lágyítását, ily módon megnöveli a Finish mosogatószer tisztító hatását. *

A legjobb hatás elérése érdekében, ellenőrizze sűrűn, hogy a megfelelő mennyiségű só legyen a mosogatógépében. Ez különösen ajánlott abban az esetben, ha az Ön háztartásában kemény a víz.

Finish® vízlágyító só - a 100%-kal jobb mosogatógép védelemért

  • Fokozza a teljesítményt
  • Lágyítja a vizet
  • Véd a vízkő ellen
  • Foltmentes tisztaság
  • 99%-os tisztaságú

Finish Shine and Protect

Bemutatkozik a Finish új termékcsaládja a Shine and Protect! Az új termékek célja, hogy ösztönözzék a felhasználót, emellett védelmet nyújtsanak az üvegárúnak. Az izgalmas új mosószer- és öblítő termékcsalád egy egyedülálló formulát felhasználva lett kifejlesztve, így nem pusztán tökéletes tisztaságot nyújt, de megvédi poharainkat az idővel előforduló homályosodástól.

A probléma

A poharak a leggyakrabban használt háztartási eszközök, ennek eredményeként egyben a leggyakrabban mosogatógépbe tett eszközök is. Azonban a többszöri mosás és a magas hőmérséklet miatt a molekulák eltűnnek az üvegről és az apró lyukak, bordák hatására, amik létrejöttek az üveg felületén, a fény megtörik, ahelyett, hogy egyenesen áthaladna az üvegen, emiatt tűnhet úgy, hogy homályosak a poharaink.

Ez korábban elkerülhetetlennek tűnt, és egyike volt a mosogatógép-használat kevés árnyoldalának, szemben a sokkal fáradságosabb kézi mosogatással - de a Finish megtalálta a megoldást erre a problémára.

A megoldás

A Finish az új, szabadalmaztatott Shine and Protect technológiával készült, mely megakadályozza a homályosodás kialakulását. Ezzel megvédi poharainkat, vagyis lényegében védőpajzsot von köréjük a mosogatás legkritikusabb pontjain. A pajzs technológia megakadályozza az üvegmolekulák elmozdulását és eltávolodását, és hosszabb ideig csillogóan tartja poharainkat. A homályosodás tekintetében a két leginkább kockázatos pontja a poharak elmosogatásának, maga a mosás és az öblítés. A Finish által megalkotott termékek hatóanyaga megvédi a poharakat e két kritikus időszak alatt.

A Finish Quantum Max Shine and Protect ezt a védelmet a mosószerbe építi bele, hogy már a mosogatás során megvédje a poharakat, továbbá kivédje a más tisztítószerek által okozott hatásokat, miközben továbbra is tartalmazza azokat a fontos összetevőket, melyek biztosítják a Finish Quantum termékektől elvárt kiváló tisztaságot.

Az öblítési ciklushoz Finish Rinse Aid Shine and Protect gépi öblítőszer használata javasolt, mely nemcsak megvédi a poharakat a homályosodástól, hanem azt is biztosítja, hogy semmilyen üledék, például vízkő vagy élelmiszer-törmelék ne maradjon az üveg felszínén miután elpárolgott a víz, így megakadályozza a vízfoltok kialakulását is.

A Finish Shine and Protect megvédi poharainkat az idővel kialakuló homályosodás ellen, és abban is segít, hogy poharaink hoszabb ideig csillogóak maradjanak. Váltsunk tehát turbó fokozatra, és tegyük múlt időbe a homályos poharakat a Finish Shine and Protect termékekkel.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
544189
Gyártó
FINISH
Garancia
nincs
Kiszerelés
1,5 kg

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /2 Értékelés
5 csillag
2
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!