1 290 Ft

Hasonló elérhető termékek

K2R Extra fehérítő és oxi folteltávolító tásak, 10db

Folteltávolítás 30°C-on is
Hatékony fehérítő hatás
10 db-os kiszerelés

Nem kapható

1 290 Ft

Részletes leírás

K2R Extra fehérítő és oxi folteltávolító tasak, 10db jellemzői:

Fehérítő hatás és folteltávolítás egyben!

Hatékony fehérítő hatás: A különleges összetétel újjáéleszti ruhái fehérségét és semlegesíti a mosóvízben lévő koszrészecskéket, megakadályozva hogy a ruhák beszürküljenek.

Már 30°C-on eltávolítja a foltokat: A legmakacsabb foltokat is eltávolítja a textíliákról úgymint a kávé, gyümölcs, bor, zsír és olaj okozta pecséteket.

A bizonyíték a kendőn látható! A mosás közben fokozatosan lerakódó vízkő és koszrészecskék szürke részeket képeznek a fehér anyagokon, ezáltal a fehér ruhák elvesztik eredeti ragyogásukat és idővel szürkévé, fakóvá válnak.

A tasak használatával ruhái ragyogó fehérek és foltmentesek lesznek. A hosszantartó fehérség elérése érdekében használjon minden egyes mosáshoz egy tasakot.

  • Újjáéleszti a fehér ruhákat
  • Már 30°C-on eltávolítja a foltokat
  • K2R Extra fehérítő és oxi folteltávolító tasak kiszerelése: 10 db
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
669299
Gyártó
K2R
Garancia
nincs
Típus
fehérítő, folteltávolító
Mosások száma
10
Kiszerelés
10 db

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!