29 990 Ft

Samsung SCX-3400 multifunkciós lézer nyomtató - szürke 2év garancia
samsung-scx-3400-multifunkcios-lezer-nyomtato-szurke-2ev-garancia_b08a1c4b.jpg

Samsung SCX-3400 multifunkciós lézer nyomtató - szürke 2év garancia

1200x1200 dpi felbontás
max. 20 oldal/perc
One Touch Eco gomb

Kifutott

29 990 Ft

Részletes leírás


Nyomja meg a gombot! Spóroljon a nyomtatási költségeken!

Optimalizálja nyomtatását egy lépésben a Samsung One Touch Eco gombbal. A nyomtatási költségeken úgy spórolhat, ha átvált Eco Mode-ba, ami kevesebb tonert, papírt és energiát igényel. Ezzel a hasznos szolgáltatással nem szükséges további időigényes beállításokat végrehajtani vagy a dokumentumot módosítani, mivel egyetlen érintéssel úgy konfigurálhatja a nyomtatót, hogy az minden téren a lehető leggazdaságosabban üzemeljen.

Optimalizálja nyomtatását az Easy Eco Driver-rel!

A Samsung Easy-Eco Driver szoftverének köszönhetően Ön minden nyomtatáskor optimális költségszint mellett érheti el a kiváló eredményt. A szoftver segítségével a nyomtatás előtt részletes előnézetet kaphat a dokumentumról, ahol módosíthatja a minőséget, a színt és az egyéb beállításokat, hogy pontosan megfeleljenek az elvárásainak és a költségkeretnek, valamint eltávolíthatja a szükségtelen szöveget, képeket és egyéb elemeket. Sőt, akár nyomon is követheti a megtakarításokat papír, toner, energia és összköltség szerinti bontásban. Vegyen búcsút a papírkosárba kerülő nyomatoktól, és fedezze fel a gazdaságosabb nyomtatás világát.

Egyszerű és hatékony nyomtató-kezelés


Fedezze föl az egyszerű nyomtató-kezelés lehetőségeit az Easy Printer Managerrel ("EPM"). Az egyszerűen használható, integrált EPM szoftver lehetővé teszi az eszköz gyors beállítását és állapotának folyamatos nyomon követését. Többé nem kell aggódnia, hogy váratlanul kifogy a tinta, mivel a toner rendelés, az eszközkezelő, az alkalmazások összekapcsolása és számos egyéb funkció is könnyedén elérhető az Easy Printer Manager szoftver segítségével.

Javítsa teljesítményét gyorsabb nyomtatással

Ne elégedjen meg a lassú nyomtatással. A Samsung gyorsabb, percenként akár 20 lapos nyomtatási sebességével minimálisra csökkentheti a nyomtató körüli várakozási időt. A nyomtató jobb teljesítményének köszönhetően a munkafolyamatok felgyorsulnak, így a munkatársak és az egész cég is nagyobb sebességre kapcsolhat.

A képernyőről a papírra egyetlen érintéssel


Az SCX-3400 Print Screen gombja – amely könnyen elérhető helyen, a vezérlőpanelen került elhelyezésre – lehetővé teszi a képernyő tartalmának gyors és egyszerű kinyomtatását, még akkor is, ha éppen nem tartózkodik az asztalánál. Elegendő egyetlen kézmozdulat. Egy gombnyomással elkerülheti a további szerkesztést és megszabadulhat az eredeti weboldalakon vagy dokumentumokban lévő szükségtelen tartalmaktól. Ha csak egyetlen oldalra van szüksége, csak annyit kell kinyomtatnia. Egy gombnyomással kinyomtathatja a képernyőt, ahogy éppen megjelenik a monitoron. Tartsa lenyomva a gombot több mint két másodpercig, és az SCX-3400 kinyomtatja a monitoron utolsóként aktivált objektumot. Így bármit bármikor kinyomtathat.

Kiemelkedő nyomtatási részletgazdagság


Ha szeretne jó benyomást tenni, válassza a Samsung SCX-3400 lézernyomtatót. A készülék által kínált 1200 x 1200 dpi felbontásnál semmi sem bizonyítja jobban a profizmust. Az ilyen nagy felbontású nyomtatás garantálja, hogy a fontos dokumentumok – például a munkahelyi prezentációk és jelentések – élesen és hatásosan jelenjenek meg. Így mindenkor jó benyomást tehet üzleti partnereire a nagy felbontású nyomtatással!

Gyorsítsa meg munkáját a 3-az-1-ben funkcióval

A sokoldalú Samsung SCX-3400 3 az 1-ben nyomtató leegyszerűsíti a munkafolyamatokat, és az elérhető leghatékonyabb irodai nyomtatást teszi lehetővé. A nyomtató, másoló és szkenner funkcióknak köszönhetően az SCX-3400 megszűnteti az akadályokat és rugalmassá teszi a munkát. Innovatív szolgáltatásai, például az ID Copy, N-up Copy, és a Scan-to-email biztosítják, hogy mindenkor a munkatársai rendelkezésére álljanak ezek a hasznos funkciók.

Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
183799
Gyártó
SAMSUNG
Garancia
1 éves
Kategória
lézernyomtató, multifunkciós nyomtató
Kezelt papírméretek
A4 (210 × 297 mm), A5 (148 × 210 mm), B5 (176 × 250 mm), Letter 21,6 x 27,9 cm, Legal (216 x 356 mm), Executive (19 x 25,4 cm), C5 (162 × 229 mm)
Memória
64 MB
Támogatott operációs rendszerek
Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Mac OS X v10.4, Windows 7, Windows 2003 Server, Windows 2008 Server
Méretek
389 x 274 x 249 mm
Súly
6,7 kg
Tartozékok
telepítő CD, felhasználói kézikönyv, nyomtatókazetta, tápkábel
Megjegyzés
-
Nyomtatás
Nyomtatási technológia
lézeres
Maximális felbontás (fekete)
1200 x 1200 dpi
Maximális felbontás (színes)
nincs adat
Nyomtatási sebesség (fekete)
20 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes)
nincs
Kompatibilis festékpatron, toner
MLT-D101S
Funkciók
Szegélymentes nyomtatás
nincs
Kétoldalas nyomtatás (duplex)
manuális
LCD kijelzõ
van
Extra funkciók
szkenner (lapolvasó), fénymásoló
Csatlakozás
Kártyaolvasó nyílás
nincs
Csatlakozó
USB
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

3 / 2 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
1

Legújabb értékelés

(2013 nov. 8)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Linux-kompatibilis, megfelelően támogatott, kiváló ár-érkék arány
Ami nem tetszik:
Nincs RJ-45 port

Kiválóan működik Ubuntu-val minden funkciója. A W-nél a Wireless többnyire felejtős, jobb lenne RJ-45 porttal. Régi s új Ubuntu alatt is plug n\' play nyomtat. Scanneléshez újabb Ubuntu-k alatt csak Samsung Unified kiegészítőt kell feltenni s Simple Scan root módban futtatva tökéletesen végzi a feladatát. Más Unix-like rendszerek alatt Sane, illetve SMFP configra szorulhat. Gyorsan scannel (bár gép-függő, hogy Simple Scan milyen gyorsan emészti meg az adatokat), gyorsan nyomtat. Bírja a strapát, másolóként gyors, a kijelzője és vezérlése nagyszerű. Kategóriájának legjobb darabja. Egyéb oprendszerekhez is rendeteg leírás található róla angol nyelven, alapvetően jó a támogatottsága.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2014 jan. 23)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
semmi
Ami nem tetszik:
ez a gép egyetemi diplomával sem tud scanelni

egy nulla és egy fillért sem ér

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!