Elindult!

Őrült napok, őrült árak: akciók itt

7 200 Ft

 

 

SanDisk RS-MultiMedia Card 256Mb
sandisk-rs-multimedia-card-256mb_c43b0b77.jpg

SanDisk RS-MultiMedia Card 256Mb

RS-MultiMedia Card 256MB kapacitással

Kifutott

7 200 Ft

Részletes leírás

A csökkentett méretû MMC kártya (RS-MMC ) kicsi ám mégis nagy tárolókapacitást lehetôvé tévô formátum. Szinte kizárólag mobiltelefonokban használják, amelyeknél elsôrangú megoldást kínál az adatok, képek, videók és hanganyagok tárolására. A mellékelt adapter segítségével normál méretû MMC kártyává alakítható és minden ilyen kártyát kezelni képes eszközzel kompatibilisen használható. SanDisk, mint az MMC formátum társ-feltalálója és fejlesztôje világviszonylatban is a memóriakártyák legszélesebb választékát gyártja és kínálja.
Teljes leírás

Specifikációk

Sebesség
Cikkszám
2696
Gyártó
SANDISK
Garancia
5 éves
Max írási sebesség
2,5MB/sec
Max olvasási sebesség
2,5MB/sec
Általános
Kapacitás
256 MB

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!