9 990 Ft

Online rendeléssel kényelmesebb! A termék foglalása ✓ SMS értesítés, ha átvehető ✓
Ezred utcai üzletünkben (központi raktár) az azonnal átvehető termékek előkészítési ideje ~2 óra.

Hasonló elérhető termékek

Measy A2W II Miracast HDMI stick, média lejátszó, Android, iOS, Win és Mac támogatással

Médialejátszás mobil eszközről HDTV-re
Vezeték nélküli WiFi átvitel
Airplay, EZCast, Miracast támogatás

Részletes leírás »
9 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

  • Médialejátszás mobil eszközről HDTV-re
  • Vezeték nélküli WiFi átvitel
  • Média lejátszás és kijelző tükrözés funkció
  • Airplay, EZCast, Miracast támogatás
  • PC, notebook, tablet és mobiltelefon kompatibilis
  • HDMI csatlakozó
A Measy A2W az egyik leginnovatívabb média megosztó HDMI eszköz, amely a Miracast szabványt használja. Vezeték nélkül, WiFi kapcsolattal oszthatja meg a tartalmakat HD TV-n az okostelefonjáról, tabletjéről vagy számítógépéről, notebookjáról. A DLNA média megosztás mellett a Measy Miracast HDMI stick akár a hordozható eszköz kijelző tartalmának tükrözésére is alkalmas.

Az adapterre egyszerűen streamelhetők a filmek, képek és a zenék is. A különböző platformokra letölthető (Android, iOS) alkalmazások segítségével egyszerűen párosíthatók az eszközök.

A Miracast egy peer-to-peer vezeték nélküli képernyő-megosztási szabvány, amely a WiFi Direct-et használja. Segítségével audio és videó tartalmakat oszthatunk meg PC-ről, tabletekről és okostelefonokról. A valós idejű képernyő megosztás funkcióval egyfajta vezetékmentes HDMI kábelként lehet összekötni a kijelzőket a hordozható számítógépekkel. 1080p képernyőfelbontás és 5.1 térhangzás is átvihető a Miracast segítségével.

Az Android 4.2 Jelly Bean verziójától felfelé az Android rendszerszinten támogatja a képernyőmegosztást Miracaston keresztül (de ettől függetlenül nem mindegyik Android 4.2 Jelly Bean-t futtató eszköz kompatibilis a Miracast szabvánnyal – ez a telepített rendszertől függ).

A támogatott eszközök listája folyamatosan bővül, de vásárlás előtt kérjük, tájékozódjon a megvásárolni kívánt eszköz Miracast kompatibilitásáról. Minden A2W Miracast eszközbe implementálásra került a DHCP TX és RX kulcs rendszer, amely biztosítja a legszéleskörűbb kompatibilitást pl. az Apple (iPad, iPhone), Samsung (Galaxy S III, S4, Galaxy Note 2, Note 3), Sony Z széria, LG Optimus G széria, XiaoMI, Oppo, WayteQ TALK 5H készülékeivel.

Üzemmódok:

EZAir – Az EZAir funkció nagyon hasonló az AirPlay-hez, Apple készülékekről streamelhet filmeket, fotókat, zenéket (iPhone és iPad) közvetlenül a HDTV készülékére.

EZCast – Az EZCast funkció segítségével számítógépről, vagy más készülékről tartalmakat oszthat meg a TV készülék felé WiFi-n: zenét, fényképeket, szöveges tartalmakat. Online tartalmakat is megjeleníthet, pl. Youtube, Netflix…

Miracast – A Miracast interfész lehetővé teszi a mobil eszköz (mobiltelefon, tablet, notebook) képernyő tartalmának teljes tükrözését a HDTV-re. Amennyiben 3D MSG (Motion Sensing Game – mozgásérzékelős játék) játékokkal játszik, használhatja a telefont, mint játékvezérlőt, de élvezheti a nagykijelző adta játékélményt is.
Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
299887
Gyártó
Measy
Garancia
1 éves
Operációs rendszer
Linux
Merevlemez
Nincs
Memóriakártya-foglalat
nincs
Csatlakozások
HDMI, USB
Tartozékok
Felhasználói kézikönyv, USB kábel
Méret
90,7 x 32 x 14 mm
Lejátszás
Lejátszható formátumok
AVI, MKV, TS, JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF, RM, RMVB, MP4, MPG
Dekóderek
nincs
Funkciók
Egyéb jellemzők
WiFi (WLAN) támogatás, Kisméretű kialakítás
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

3.3 /10 Értékelés
5 csillag
3
4 csillag
2
3 csillag
2
2 csillag
1
1 csillag
2

Legújabb értékelés

(2014. aug. 14.)

Measy A2W II Miracast HDMI stick, média lejátszó, Android, iOS, Win és Mac támogatással
Measy A2W II Miracast HDMI stick, média lejátszó, Android, iOS, Win és Mac támogatással

8 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Könnyű kezelhetőség, maximális szoftveres támogatás
Ami nem tetszik:
Nincs ilyen, nagyon meg vagyok elégdve az eszközzel!

Első körben had írjam le a kálváriámat egy másik eszközzel. A TV-m felokosítására vásároltam egy aTab miracast/dnla-s eszközt. Az lett volna acélom, hogy az android tabletem, vagy notebookom képét mindenféle kábelezgetés nélkül kirahassam a TV-m kijelzőjére. Azért esett először a választásom egy aTab air HD-ra mert némileg olcsóbb volt, mint ezen Measy A2W típus. A tv-be helyezve az eszközt és párosítva a tabletemmel egyszerűen ment, de 18 android alkalmazásból talán 1 látta az eszközt. Végül három nap szenvedés után cserét kértem az itt lévő Measy A2W típusú eszközre. Hozzáteszem az aTab air HD nem volt hibás, de megfelelő alkalmazás nélkül mit sem ér a cucc. Ezen Measy wayteq eszköz dobozán rajta van egy logo EZCAST. Ezt az egyébként ingyenes, szinte minden platformon jelenlévő alkalmazást letöltve, azonnal tudtam használni az eszközt. Működik a tabletem, megy a notebookom tükrözése, zene, kép, hang lejátszása a TV-re, szóval minden. Pár perc alatt beállítható, az eszköz grafikus menüjében a TV felbontása könnyedén beállítható. Szóval ugyan 2.000Ft al drágább az eszköz, mint más gyártók termékei, de olyan nagy külünbség van a támogatottság és használhatóság terén, hjogy az félelmetes. Bátran ajánlom bárkinek ezt a terméket, sok bosszúságtól és szenvedéstől megkímélt, hogy némi kis pánz ráfizetésével mégis erre cseréltem a korábban vásárolt terméket. A fullHD filmek akadás nélkül mennek a TV-n, az EZCAST szoftver telepítése egyszerű, szóval csak jót tudok mondani a termékről! Maximálisaqn 10 csillag, na jó itt csak ötöt lehet adni neki!!! :)

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2014. okt. 27.)

Measy A2W II Miracast HDMI stick, média lejátszó, Android, iOS, Win és Mac támogatással
Measy A2W II Miracast HDMI stick, média lejátszó, Android, iOS, Win és Mac támogatással

3 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
könnyű használat jó ár
Ami nem tetszik:
-

Nagyon jó termék legfőbbképpen ár / érték arányban. Kitűnű IOS és OSX támogatás, Synology DS 214-es eszközzel kitűnően müködik együtt. Sokféle eszköt nézztemmeg ez volta legjobb mindenkinek ajánlani tudom.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!