1 979 Ft

Hasonló elérhető termékek

Dr. Márton Tibor - Forgács nélküli alakítások

Műszaki Könyvkiadó, 2005147 oldal

Részletes leírás »
1 979 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A forgácsolás nélküli alakító eljárások jelentőssége az utóbbi évtizedekben kiemelkedően növekedett és a forgácsolás nélküli alakító technológiák mind nagyobb teret foglalnak el az alkatrészgyártásban. Jelentősségük abban van, hogy a tervezett alkatrész alakját és méretét igen kis anyagveszteséggel lehet elérni más eljárásokhoz képest. A forgács nélküli alakítás alapvetően a fémek megmunkálásához kötődik, de más szerkezeti anyagok is formálhatók ezen eljárásokkal. A tankönyv a hidegalakítások témakörébe tartozó eljárásokkal foglalkozik, azokon belül is elsősorban az anyagszétválasztó és képlékenyalakító technológiákkal.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
91057
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!