7 szaküzletünkben személyesen is átveheted a háztartási nagygépeket!

7 szaküzletünkben már személyesen átveheted a raktáron található háztartási nagygépeket!

 
Hűtő- és mosógép csereprogram

Kérünk, vedd figyelembe, hogy a hűtő- és mosógép csereprogram teljeskörű ügyintézése szaküzleteinkben zajlik, de a támogatással megvásárolni kívánt háztartási nagygépre előzetes rendelés leadására, nincs lehetőség! A program keretében vásárolt háztartási nagygéped szaküzletben nem vehető át, minden esetben házhoz szállítjuk, a régi készüléket pedig elszállítjuk.o 
További részletekért kattints!

Mi a teendőd? 

edigital.hu

1. Nézz szét weboldalunkon és válaszd ki a számodra megfelelő modellt. 

Raktáron!

2. Ellenőrizd a termék adatlapján, hogy melyik szaküzletünkben érhető el! 
Egyes termékek azonnal átvehetőek vagy lehetőséged van rendelést leadni rá.

Személyes átvétel

3. Foglald le vagy rendeld meg a kiválasztott modellt akár online webáruházunkban és válaszd a szaküzletben történő átvételt a rendelés során!

Átvetted a szaküzletben!

4. Vedd át az alábbi szaküzletünk egyikében! Kérünk, úgy készülj, hogy az elszállításról Neked kell gondoskodnod.

 

Elállási jog és garancia 40 szolgáltatás

Az online felületen leadott, de szaküzletben átvett termékek esetén gyakorolhatod elállási jogodat, azonban háztartási nagygépek esetén a terméket kizárólag Extreme Digital Ezred utca szaküzletünkben tudjuk visszavenni, melyre lehetőséged van személyesen vagy futárszolgálat igénybevételével. 

A Garancia40 szolgáltatás igénybevétele esetén a háztartási nagygépet szintén kizárólag a fenti címen tudjuk fogadni.

 

Hol veheted át?

 

 

segítünk a választásban! 

 

 

¤Ellenőrizd a termék adatlapján, hogy mely szaküzleteinkben van lehetőség a személyes átvételre. Egyes nagyméretű csomagok kizárólag Ezred utcai szaküzletünkben vehetőek át személyesen. 

°A nagyméretű csomagok kiszállítási díja értékhatártól függetlenül egységesen bruttó 2 990 Ft. Nagyméretű csomagnak minősül minden háztartási nagygép (hűtőszekrény, mosógép, mosogatógép, tűzhely, beépíthető eszközök, szárítógépek), bútor, kerti bútor, fitnesz gép, kerékpár, klíma berendezés, valamint minden olyan termék, melynek súlya vagy mérete a 31 kg-ot vagy 160 cm-t bármely irányban meghaladja.