72 900 Ft

Canon 35/F2.0 EF objektív
canon-35-f2-0-ef-objektiv_65cf8272.jpg

Canon 35/F2.0 EF objektív

4.4 / 8 Értékelés
Ugrás az értékelésekhez
  • Megosztás:

Általános alapobjektív
Könnyű felépítés
52mm-es szűrőméret

Kifutott

72 900 Ft

Részletes leírás

Objektív tisztításhoz ajánljuk:


Canon 35/F2.0 EF objektív

Gyors 35mm-es alapobjektív, melynek a legkisebb fókusztávolsága csupán 25cm, aminek következtében közelebb kerülhet a témához anélkül, hogy elvesztené az enyhe nagylátószög természetességét. Portré készítéskor megfelelően homályosíthatja a hátteret.

Mintafotó

  • Látószögek: - horizontális: 54° - vertikális: 38° - diagonális: 63°
  • Felépítés: 7 lencsetag/5 csoport
  • Legkisebb rekesznyílás: 22
  • Közelpont: 0.25 m
  • Max nagyítás: 0.23
  • Szürõmenet: 52 mm
  • Méretek mm-ben (átmérõ/hossz): 67.4 x 42.5
  • Tömeg (gramm): 210
  • Fényellenzõ: EW-65II

Felépítés

Teljes leírás

Specifikációk

Fő jellemzők
Cikkszám
2992
Gyártó
CANON
Garancia
1 éves
Gyújtótávolság
35 mm
Filter méret
52 mm
Apertura tartomány
2 - 22
Minimum fókusz távolság
0.25 m
Látószög
horizontális: 54°, vertikális: 38°, diagonális: 63°
Általános
Kompatibilitás
nincs adat, Canon
Felépítés
7 lencsetag/5 csoport
Méretek
Hossz
42.5 mm
Átmérõ
67.4 mm
Súly
210 g
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.4 / 8 Értékelés
5 csillag
5
4 csillag
1
3 csillag
2
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2005 dec. 14)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Nemtudom.... ezert vagyok itt... hogy akinek ilyenje van, az irja meg, hogy jo-e vagy senem ! Koszi

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2006 nov. 10)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Ezért az árért kiváló objektív. F/2-n kicsit lágy, de gyorsan javul. F2.8-tól már tökéletes. Hátránya az iszonyat hangos és lassú AF, ami azért mindig nagyon pontos. Tökéletes alap objektív APSC-re. Használtan 55 ezerért beszerezhetõ.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2007 dec. 28)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Sziasztok Jelenleg Sigma Canon 17-70es objektívet használok (350D-vel) és erõsen gondolkodom egy fix objektív beszerzésén. Nincsen sok tapasztalatom, ezért kérném a segítségeteket. Mennyi képminõség javulást várhatok a Sigmámhoz képest? A Sigma fényereje 2,8-4,5. Ehhez képest a 2-es fényerõ mennyit jelent? Az egyik 50 mm-es Canon objektívnak http://www.edigital.hu/product.php?productid=18061 1,4-es fényereje van. De még a 30 000 ftos 50 mm-esnek is 1,8 a fényereje. És 28 mm-es is van 1,8-es fényerõvel. Mennyit jelent ez szerintetek? Ezek „csak” egy kategóriával drágább objektívek. Ha az 1,8-as, 1,4-es fényerõ érték sokat jelent a használhatóságban, akkor ennyit talán még érdemes ráfizetnem. Én úgy ítéltem meg, hogy a 35 mm nekem kiváló lenne, gyakorlatilag mindenre használhatom, amit most a Sigmával csinálok. Portrékat is lövök néha. De ahogy nézem a legtöbb portrét minimum 50 mm-en készül. A 35 mm portré készítéséhez gáz lenne? (nem a portréra szeretném kihegyezni, csak azt is szeretnék) Ezen a fórumon a hozzászólók azt írják, hogy az objektív AF-a lassú és hangos, cserébe pontos. Lennétek szívesek ezt részletesebben kifejteni. Az én Sigmámról is azt írják, hogy hangos az AF, pedig én azt mondtam volna hogy halk. Tehát nincs nagy viszonyítási alapom. Ha egy makro objektívet használunk (pl. az én Sigmámat) normál távolságon, tehát nem makro üzemmódban, az jelent valamiféle minõségromlást egy normális objektívhez képest? Vagy érdemes inkább makro objektívet venni, mert azzal makrózni is lehet, és nem jelent minõségromlást normál fókuszpontnál sem. Én azt gondolnám, hogy ha egy objektívet optimalizáltak néhány centis fókusztávra, akkor nem hozza azt teljesítményt normál körülmények közt, mint amit normális gyújtópontra optimalizáltak, de nem vagy egészen biztos benne. Nagyon köszönöm, ha segítetek.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!