64 990 Ft

Szaküzletek zárva tartása

Kedves Vásárlóink! A 104/2021. (III.5.) kormányrendeletnek megfelelően szaküzleteink 2021.03.08. és 2021.03.21. között zárva tartanak, vasárnapig azonban meghosszabbított nyitva tartással várunk. A rendelet értelmében weboldalunkon a szaküzletekben történő átvétel lehetőségét az új rendeléseknél ideiglenesen felfüggesztettük. A már leadott rendelésekkel kapcsolatos és bővebb információkért kattints ide!

Sigma Olympus 30/2.8 (A) DN Art objektív, fekete

Raktáron

Raktáron

Garancia: 3 év - garancia
Tükör nélküli cserélhető objektív
Dupla oldalas aszférikus lencse
ᴓ46 mm szűrőméret

Extra évek Részletes leírás »
Óvd készüléked – Extra Garancia
64 990 Ft

Mikor és hol vehetem át?

 • Átvételi pontokon 990 Ft 6 - 7 munkanap Részletek
 • eMAG easybox csomagautomata ponton 690 Ft 6 munkanap Részletek
 • Házhozszállítással 990 Ft 6 - 7 munkanap Részletek

Objektív kompatibilitás

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Sigma Olympus 30/2.8 (A) DN Art objektív, fekete adatai:

 

Bajonett: Olympus

 

Új rendszer az új kor igényeihez.

 

Bemutatjuk a Sigma teljesen új DN lencse sorozatát - a legjobb lencsék tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépekhez.

Sigma objektív

 

 

Megújult Sigma fejlesztések

 

DN széria a tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépekhez.
Teljesen megújult széria kiemelkedő kifejezőerőt kínál.

Kiemelkedő optikai teljesítmény és funkcionalitás. A Sigma eredeti fejlesztései most letisztultabbak és kifinomultabbak, mint bármikor korábban.

A tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépek (MILC) rendkívül népszerűek kompakt vázuk, egyszerű működtethetőségük és hordozhatóságuk miatt. Olyan kiemelkedő optikai teljesítménnyel felvértezve, amely megfelel a fotósok elvárásainak, a tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépekhez készült DN széria a Sigma eredeti fejlesztéseit kínálja olyan formában, amely kifinomultabb és letisztultabb, mint bármikor korábban. A Művészet széria jellemzőire kiváló példaként a DN széria új tagjai egy alap objektív, egy széles látószögű és egy középtávú teleobjektív, amelyek teljesen új belépő modell kollekció. Ezek az objektívek egy új világ lehetőségeit képviselik, segítve a fotósoknak megtalálni a művészet mélyebb lényegét, segítve önmaguk kifejezésének lehetőségét.

 

A Művészet (Art) termék koncepció teljes megtestesülését tarthatja kezében és élvezheti saját szemével

A kifinomult optikai teljesítményt és a hataljas kifejező erőt szem előtt tartó tervezés új Művészet objektív vonalunkat a képminőség csúcsára emeli. Páratlan kifejezőképességükkel ezek az objektívek megfelelnek a művészi, kreatív hajlamú fotósok legmagasabb igényeinek is. Tájképek, portrék, csendéletek, közelképek és rendezvényfotók mellett tökéletesek minden olyan fotózáshoz, amelyek szabadjára engedik a belső művészt. Ideálisak stúdiófotózáshoz, de elegendő kifejezőerejük van az építészethez, a csillagos égbolthoz és víz alatti fotózáshoz is.


 

Nagyteljesítményű, nagylátószögű objektív tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépekhez

 

A látószög a Mikró NégyHarmados (Micro Four Thirds) rendszerben megfelel a 60 mm-es, az E-mount rendszerben a 45 mm-es gyújtótávolságnak (35mm-es rendszerre vetítve).

Sigma objektív

 

Ez a nagyteljesítményű széles látószögű objektív a Mikró NégyHarmados (Micro Four Thirds) rendszerben megfelel a 60 mm-es, az E-mount rendszerben a 45 mm-es gyújtótávolságnak (35mm-es rendszerre vetítve). Dupla oldalas aszférikus lencse biztosítja mindenféle torzítás kiváló korrekcióját. A belső fókuszáló rendszer javítja a torzítások változását, a képminőséget függetlenné téve a fókusztávolságtól. A Sigma Szuper Többszörös Tükröződésgátló Bevonata csökkenti a bevillanásokat és szellemkép kialakulását, és biztosít nagy kontrasztot a képeken. Jelenleg a Sigma frissített DN szériája a SIGMA 60mm F2.8 DN középtávú teleobjektívjét, a SIGMA 30mm F2.8 DN alap objektívjét és a SIGMA 19mm F2.8 DN széles látószögű objektívjét tartalmazza, kiterjesztve a fotósok számára a kiváló képminőség lehetőségeit a tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépekre is.

 

Kiemelkedő képminőség a kép középpontjától egészen a széléig

 

A torzítások minimalizálásával ez az objektív kiemelkedő képélességet és tisztaságot nyújt.

Sigma objektív

 

Ezt a nagyteljesítményű objektívet a SIGMA DP2 Merrill ihlette, az a nagy felbontású kompakt digitális fényképezőgép, amelyben a 46 megapixeles Foveon X3 közvetlen képérzékelő található. Ebben az objektívben két öntött üvegből készült aszférikus lencsét alkalmaztunk, amelyből az egyik egy kiváló minőségű dupla oldalas aszférikus lencse, amelyek kiválóan korrigálják a képtorzításokat. A belső fókuszáló rendszer javítja a torzítások változását, a képminőséget függetlenné téve a fókusztávolságtól. A kiemelkedő optikai tervezés biztosítja a kép egészére kiterjedő kiváló képminőséget.

 

Lekerekített blende

Ha a fotón elektromos fényforrás látszik vagy egy test felületén lévő víz tükröződése a háttérben, a lekerekített 7 lemezes blende segíti a vonzó BOKEH effekt kialakulását még nagy rekesznyílás mellett is.

 

46-megapixeles Foveon közvetlen képérzékelő

Ténylegesen 46 megapixeles (4800 × 3200 × 3 réteg) és 44 felvételi megapixelt (4704 × 3136 × 3 réteg) biztosító 23,5 × 15,7 mm-es APS-C X3 közvetlen szenzor képes érzékelni mind a három RGB alapszínt minden egyes képpontban, biztosítva ezzel a teljes és hiánytalan színvisszaadást. Három függőlegesen elrendezett szilikonba ágyazott érzékelő réteget használva kiaknázzuk a szilikonnak azt a képességét, hogy a piros, kék és zöld színt különböző mélységben nyeli el. Ez a rendszer a színeket sokkal pontosabban állítja elő, és élesebb felbontást nyújt pixelről pixelre, mint bármilyen más hagyományos képérzékelő. Mivel nem jön létre színszóródás (moiré effektus), nem kell alul áteresztő szűrőt használni, ezért a 46 megapixeles APS-C X3 közvetlen képérzékelő által létrehozott fény és szín három dimenziós érzést nyújt.

Specifikációk:

 • Sigma Olympus 30/2.8 (A) DN Art objektív felépítése 7 lencsetag 5 csoportban
 • Legszűkebb rekesz F22
 • Szűrőmenet mérete ᴓ46 mm
 • Látószög (DC): 39,6°
 • Legkisebb tárgytávolság: 30 cm
 • Méretek (átmérő x hossz): ᴓ60,8 mm × 40,5 mm
 • Rekesz lamelláinak száma: 7 (lekerekített diafragma)
 • Legnagyobb nagyítási arány: 1:8,1
 • Tömeg: 140 g

 

Minden adat a Micro Four Thirds változat alapján lett megadva. *A termék külső megjelenése és a specifikációk előzetes értesítés nélkül is változhatnak.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
619949
Gyártó
SIGMA
Garancia
3 éves
Gyújtótávolság
30 mm
Felépítés
7 lencsetag 5 csoportban
Apertura tartomány
min. F22 - max. F28
Minimum fókusz távolság
30 cm
Nagyítás
1:8,1
Látószög
39,6°
Hossz
40,5 mm
Átmérõ
60,8 mm
Súly
140 g
Általános
Objektív kompatibilitás
Olympus
Fő jellemzők
Filter méret
46 mm
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!