Mozgásérzékelő

Találatok: 8

Mozgásérzékelők – Okosabb riasztó, nagyobb biztonság

Az otthonod a te kezedben van: tedd még biztonságosabbá saját környezetedet egy mozgásérzékelő segítségével! Amikor a lakásban tartózkodsz, a kaputelefon segítségével könnyen elkerülheted a kéretlen vendégeket, még kapunyitás előtt leellenőrizheted a felcsengetőt. Azonban az otthonod akkor is megfelelő védelmet igényel, ha nem tartózkodsz otthon. Az is lehetetlen, hogy éjszaka te magad tartsd rajta a szemed a ház biztonságán. A szabadon rögzíthető mozgásérzékelő felszereléseket ezekre az esetekre alakították ki: helyetted is gondoskodik a család és az otthon nyugalmáról. A legegyszerűbb szerkezet is hatékony, már 8 méteres távolságon belül jelzi a mozgást.

A mozgásérzékelő berendezések legújabb generációját egyszerűen és gyorsan szinkronizálhatod az androidos készülékeddel. Elég csak előkapnod az okostelefonod, mert az otthoni wi-fi hálózatoddal együttműködve minden információ eljut hozzád, illetve a riasztásokról is közvetlenül értesülhetsz. Az okos eszközök azt is lehetővé teszik, hogy otthoni kamerát csatlakoztathass a mobilodra. Ha jelez a mozgásérzékelő applikációja, közvetlenül ránézhetsz a kiváltó okra. Lehet, hogy csak a kutyád szaladt végig a nappalidban, akkor miért aggódnál feleslegesen? Mennyire beszédes a mozgásérzékelők ára? Miért érdemes magasabbra helyezni a készüléket? Mi köze az okostelefonodnak az otthonod biztonságához?

A legegyszerűbb riasztó és belépésjelző mellett már megtalálod a rendkívül okos mozgásérzékelő készülékeket is az Extreme Digital kínálatában!

A mozgásérzékelő ára és a kiegészítők
Több mint 60 éve szabadalmaztatták az első mozgásérzékelő készüléket. Azóta jelentősen megnőtt a biztonsági berendezés hatékonysága, a téves riasztások száma pedig ennek megfelelően csökkent: a kedvenced szabadon mozoghat az egész házban, és a nagyobb hőmérséklet ingadozás sem aktiválja már a szerkezeteket. A mozgásérzékelő ára jól tükrözi a hozzá tartozó kiegészítő funkciókat. Az infravörös szenzorral működő alapfelszerelésért mindössze néhány ezer forintot kell kifizetned. Már ezek a darabok is képesek 12 méteres körzetben és 180° szögben érzékelni a mozgást! Sötétben és világosban is jól működnek. Azonban, ha neked fontos az, hogy bárhol értesülhess a riasztásról, akkor válassz egy okos mozgásérzékelő készüléket. A többletköltségért cserébe az androidos mobilkészülékeddel azt is leellenőrizheted, mi váltotta ki a vészjelzést. Teremts élő kapcsolatot az otthoni kamerával, és nézd meg saját szemeddel az okát. Nézz szét a biztonsági berendezések változatos kínálatban, mert már vízszivárgás érzékelőt is találsz!

Válassz okosan, válassz okosat!
A mozgásérzékelők hatékonysága új szintre lépett. A könnyen irányítható eszközökkel akkor is biztosíthatod az otthonodat, ha épp távol tartózkodsz. A gyártók remekül ötvözték a riasztó rendszereket az innovatív technológiával, hogy valóban kezedben tarthasd a lakásod nyugalmát. Kíváncsi vagy, miért szólalt meg a mozgásérzékelő? Nézd meg az okostelefonodon. Hangold össze az otthonodban telepített kamerát és a routert az androidos telefonoddal, táblagépeddel. Telepítési költségek és előfizetési díjak nélkül építheted ki a modern és biztonságos otthonodat! Az intelligens eszközök már azt is jelzik, ha a mozgásérzékelő eleme merülőben van, és kicserélheted, mielőtt lemerül.

Házi kedvenc mellé is mozgásérzékelőt
Házi kedvenc mellé mozgásérzékelőt? Korábban nehéz helyzetbe kerülhettél, ha telepítetted. A szerkezet akkor is riasztott, ha az állat túl közel merészkedett a készülékhez. Ráadásul a vészjelző hang kellemetlenségét a távfelügyelet kiszállási díja csak fokozta. Ma már elkerülheted ezeket a felesleges költségeket: 2 méternél alacsonyabban ne telepíts mozgásérzékelőt, a többit a továbbfejlesztett eszköz megoldja helyetted. A kutyák és macskák esetében így hatékonyan kerülheted el a téves riasztást.