Elindult!

Őrült napok, őrült árak: akciók itt

Kaputelefon

Találatok: 16

Kaputelefon – biztonságot egy gombnyomásra

A lakóhelyed akkor válik igazán az otthonoddá, amikor biztonságban érzed magad benne. A kaputelefon segítségével megvédheted magad a hívatlan látogatóktól, és nem kell kimozdulnod ahhoz sem, hogy visszautasíthasd a téves megkereséseket. Elég csak megnyomnod a kaputelefon gombját, hogy több információt kapj a hozzád felcsengetőről. A monitorral felszerelt kaputelefon pedig pontosan megmutatja, mi történik a kapualjadban. Mindegy, hogy panelben, társas házban vagy családi házban élsz, a kaputelefon segítségével nagyobb biztonságban érezheted magad.

A legegyszerűbb kaputelefon is tökéletesen teljesíti az alapkövetelményeket: könnyen kommunikálhatsz a kapualjban állóval, és kapunyitó elektronika segítségével pedig egy mozdulattal beengedheted a vendéget az otthonodba. Azonban a kaputelefon áráért cserébe ma már többet is kaphatsz! Válassz videós elektromos rendszert, hogy egy beépített színes monitoron keresztül követhesd a történéseket. A továbbfejlesztett kapunyitó elektronika és a tartósabb anyagból készült kültéri eszközök pedig még kényelmesebbé és tartósabbá teszik a felhasználást. Ugyanis az otthonod nyugalmát egy hibátlanul működő kaputelefon használatával is megalapozhatod.

Változatos szetteket és rendkívül szép videófelületű rendszereket találsz az Extreme Digital kínálatában. Válaszd az otthonodhoz legjobban illőt.

A kaputelefon ár – az olcsó lehet jó?
Bizonyára ismerős a panellakások állandó felszerelése: a műanyag kaputelefon használatával már néhány ezer forintért cserébe szavatolhatod az otthonod és a kapualj közötti biztonságos kommunikációt. A kültéri esővédett egység megbirkózik a téli mínuszokkal és a nyári hőséggel is, így nem kell aggódnod, hogy néhány hónap múlva a kukában köt ki a kaputelefon. Azonban ezzel csak audió-kapcsolatot valósíthatsz meg, vagyis hallod, de sosem látod, mi történik a bejáratodnál. A videó kaputelefonokkal viszont bármikor ellenőrizheted az otthonodat.

Nagyobb felbontású kamerát és monitort, minőséges és megfelelő méretű kültéri egységet kapsz. A kiegészítők olyan lehetőségekhez juttatnak téged, amelyről a műanyag fehér kaputelefonnal nem is álmodhattál. Akár több ezer forintot is megtakaríthatsz, ha átgondolod, pontosan milyen kaputelefon funkcióra van szükséged az otthonodban. Hiszen felesleges olyan előnyökért fizetned, amelyeket nem tudsz kihasználni.

Videóval a kaputelefon is okosabb
Kellemetlen érzés lehet az, amikor a kaputelefonon keresztül nem ismersz fel valakit a hangja alapján. Ugye, megnyugtatóbb lenne, ha már csengetéskor rápillanthatnál a hozzád érkezőkre? A megoldás elérhetőbb, mint gondolnád: válassz olyan kaputelefont, amely videót is társít a rendszerhez. Így a kültérben elhelyezett kamerával pontos képet kapsz arról, mi történik a bejáratodnál. Ráadásul az is rögtön kiderül, ha a kapunyitás nem volt sikeres, így azonnal megismételheted a mozdulatot, hogy ne várakoztasd meg a barátokat, ismerősöket, vendégeket.

Általában egyetlen kamera rögzíti a külvilág információit, ám bizonyos termékeknél ezt akár háromra is növelheted, hogy a ház egyéb részeiről is bármikor tájékozódhass. Ezzel nemcsak a bejárat biztonságát garantálja a kaputelefon, hanem az otthonod nyugalmát is. Mivel az audiovizuális rendszerek nemcsak megfigyelik, hanem rögzítik is a nap eseményeit, az elmúlt időszakot könnyedén visszanézheted. A memória tárhely miatt sem kell aggódnod, a gyártók jól optimalizálták ezt a részt is.

Tedd kényelmessé a kapuhasználatodat megbízható és szép kaputelefonokkal, válaszd meg hosszútávra az otthonod védelmének egyik legfontosabb elemét!