Gőztisztítók

Találatok: 26

Gőztisztítók – Mélytisztítás vegyszer nélkül!

Felejtsd el a maszatoló felmosórongyot és a vegyszeres tisztításokat! Ha gyorsan, mégis alaposan szeretnéd fertőtleníteni az otthonodat, válassz egy gőztisztítót. Az ipari szektor már másfél évszázada ismeri az eljárást – az egyszerű csapvíz tisztító és fertőtlenítő erejét most te is felhasználhatod. Kül- és belterekhez egyaránt praktikus, nincs többé elérhetetlen zug; a gőztisztítóval a tűzhely réseit és a kanapé alatti holt teret is hatékonyan tisztíthatod! Ha eddig vonakodtál a szagelszívóhoz nyúlni, egy gőztisztítóval már nem fog ki rajtad!

A makacs lerakódásokat, megszáradt zsíros, masszaszerű szennyeződések sok esetben feloldják az erősebb vegyszerek, cserébe viszont meg kell barátkoznod az egészségtelen klórral. A gőztisztítóval nemcsak a koszt számolod fel, hanem vegyszer nélkül fertőtlenítheted a teljes háztartásod és az otthonod! A nagytakarításnak hamar a végére jutsz, ráadásul a gőztisztítóknak köszönhetően biztos lehetsz a kitűnő végeredményben is. Kényelmesen és egészségesen. Jól hangzik, ugye?

Az Extreme Digital gőztisztító termékei között most igazán praktikus és nagyon szép kialakítású darabokat találsz. Megmutatjuk, milyen eszközökkel végezhetsz nagyon gyorsan a házi munkával!

Fertőtlenítés egyszerű csapvízzel? Igen, ez a gőztisztító.
A víz önmagában is szennyezés oldó, ezért a gőztisztítók titka igazából nem is titok. Engedj egyszerű csapvizet az eszköz speciális, jól záródó tartályába, ezt fogja felhevíteni a fűtőtest. A gőzmopok már 15 másodperc alatt készenlétbe állnak, de néhány perc alatt bármelyik típus felkészül a takarításra. Szinte hihetetlen, de a zsíros szennyeződéseket, csúnya lerakódásokat valóban a vízből keletkezett gőzzel tüntetheted el maradéktalanul: a legerősebb vegyszerekkel is felveszi a versenyt, mégis sokkal egészségesebb. A szilárd felületen a háztartási baktériumok majdnem 100%-val végez, így biztos lehetsz benne, hogy nemcsak tiszta, de fertőtlenített otthon biztosíthatsz a családodnak. Ez különösen fontos, ha kisbaba érkezik a lakásba, vagy hétről hétre a kisállatod szőrcsomóival viaskodsz. A gőztisztítóval új szintre lépett a tisztaság fogalma: a multifunkciós eszközökkel te választasz felületet. Csempe, padló, ablak – sőt, de jöhet a garázs és a műhely is!

Ezért használhatod bárhol
A gőztisztító fertőtlenítésben verhetetlen: a takarítás teljes folyamatából elhagyhatod a vegyszereket. A kényelmes kialakításnak és a praktikus kiegészítőknek köszönhetően könnyedén benyúlhatsz az ágy alá, hozzáférhetsz a bútorok közötti keskeny résekhez is. Mivel a gőz dolgozik helyetted, nem kell ráfeszülnöd a teljes súlyoddal sem, hogy eltüntesd a szennyeződést. Tedd félre a súrolórongyokat, a konyhában a kézi gőztisztítóval egyszerűen és gyorsan tisztává varázsolod a főzőlapot, a páraelvezetőt, az ablakokat. Halasztgattad az odaégett, a zsíros, ragacsos felületek letisztítását, vagy egyszerűen nincs időd sem hozzányúlni? A multifunkciós tartozékokkal néhány perc alatt véget vethetsz a nehezen hozzáférhető felületeknek is. Sőt, morzsaporszívó, porszívó kiegészítőkkel egyszerre portalaníthatsz és fertőtleníthetsz is. Válaszd a háztartásodba leginkább passzoló darabot!

Ismerd meg a gőzmopot!
Gondoltál már arra, hogy a takarítás lehet kényelmes, gyors és könnyű is? A gőzmop rendkívül hamar készen áll a feladatra, 15 másodpercnyi előmelegítés után már kézbe is veheted. Állítsd a rúd hosszát a testmagasságodhoz, hogy hajlongás nélkül hozzáférhess a legeldugottabb részekhez is. A legtöbb gőzmop a felület típusának megfelelően adagolja a gőz, neked elég csak beprogramoznod a kívánt lakásrészre. Szakszerű tisztítással nemcsak hatékonyan fertőtleníthetsz, de a felületek minőségét is jobban megóvhatod.

A gőzmop-kínálat egyre gazdagabb. Válassz morzsaszívóval, vagy padlótisztítóval kiegészített gőztisztítót – a gyakori háztartási port, állatszőrt és ételfalatokat nyom nélkül tüntetheted el. Ha fontos számodra az illatos otthon, parfümgőzzel felszerelt moppal ezt is megvalósíthatod. Így takarítás közben a vegyszerek kellemetlen fertőtlenítő szaga helyett finom virágillat felhőben dolgozhatsz, amely számodra is kényelmesebbé teszi a munkát. Nézd meg, mi mindenre alkalmas még a gőzmop!

Ez a gőztisztító vasal is
Nemcsak a konyhában, a fürdőben és a nappaliban használhatod szemmel látható eredménnyel, hanem a ruháid frissességét is rábízhatod. A gőzvasaló megfelezi neked a hosszadalmas vasalási időt, ráadásul a gőz segítségével bármilyen textilanyagot ráncmentessé tesz. A gőzelszívó- és fújó funkcióval professzionálisan és gyorsan vasalhatsz. Ha a gőztisztítót lecsatlakoztatod a vasalóállványról, a többi gőzgép típushoz hasonlóan fertőtlenítheted és tisztíthatod a lakásod bármely részét. A gőzvasalóval a saját bőrödön is megérezheted a környezettudatos és vegyszermentes tisztítás fantasztikus hatékonyságát.

Porszívózik és fel is mos
Egy lépésben felszívja a morzsát, feltöröl, majd megszárítja a padlót! A gőzporszívó speciális gőztisztító, amely időt takarít meg neked a rutinszerű és kötelező heti nagytakarításokból. Igazítsd a felülethez a gőztisztító-porszívó fejet, a folyamatosan újratölthető tartály gondoskodik majd az állandó gőzmennyiségről, hogy megszakítás nélkül végezhesd el a fertőtlenítést. Kisgyermekes családoknak különösen praktikus eszköz, használat közben és után pedig gyerekzárral teheted biztonságossá a gépet. Miért fordítanál kétszer annyi időt valamire, amit egy mozdulattal is elvégezhetsz? Ráadásul vegyszeres tisztítás nélkül!