Magasnyomású mosók

Találatok: 63

Magasnyomású mosók – A mohával is elbánik

A terasz, a kerti díszek és kőlapok gyorsan szennyeződnek, különösen, ha szeszélyes az időjárás. Mindenképp egy hatékony eszközre van szükséged, a locsolócső és locsolópisztoly már nem elég. Az autótisztítóból is jól ismert magasnyomású mosóval eredményes lehetsz, és elég hozzá csak egy vízcsap!

Kiváló segítség a kültéri felületek kihívásaira, de a család autóját, a gyerek kerékpárját, vagy a kerti szerszámokat is tisztára moshatod vele. Ismerős a réseket benövő moha kellemetlensége? Fárasztó, hogy hiába súrolod, kaparod a lapátot, a gereblyét, sosem lehetsz elégedett a látvánnyal? Kapcsold a vízcsapra a magasnyomású mosót, nyomd meg a indító gombot – ezzel az eszközzel akár megfelezheted a tisztítással töltött időt is, a végeredmény pedig magáért beszél. Most valóban a kezedben tarthatod az otthonod tisztaságát, már a házon kívül is.

Nézz szét az Extreme Digital kínálatában, ahol a kisebb és praktikus magasnyomású mosók mellett a nagyobb felületekhez, masszív szennyeződésekhez is választhatsz megfelelő darabot!

Tisztán tartsa az udvarod és a kerted
Könnyen lemoshatod vele a teraszt, sőt, az ablakkeretek tisztításában is számíthatsz a magasnyomású mosóra. A legnagyobb felületek és a legszűkebb rések szennyeződéseivel is elbánik: a koncentrált vízsugárnak köszönhetően az otthonod környékén szinte bárhol alkalmazhatod. Ha fontos számodra a rendezett kert, tisztítsd az ösvényt, a díszlépcsőket ezzel a hatékony eszközzel. Alapos, mégis kíméletes. Az álló kialakításnak köszönhetően könnyen mozdíthatod, valamint sokkal pontosabban irányíthatod a vízsugarat. Gyorsabban végzel az autómosással, a kertészkedést követően a szerszámokat is tisztán rakhatod a helyére. Nincs többé halasztgatás, a telet követően sem kell megtorpannod a kerted kihívásától. A magasnyomású mosókhoz válassz megfelelő kiegészítőt, hogy kíméletesen és eredményesen ápold a környezeted. Egy szép és rendezett kertben te is szívesebben pihensz meg, ugye?

Új lehetőség a tisztításban
A vízcsőre csatlakoztatott mosófej ereje össze sem hasonlítható egy magasnyomású mosó teljesítményével. Próbáld ki, valószínűleg meglepődsz azon, hogy ezek a felhasználóbarát eszközök mennyire kis vízmennyiséggel is milyen magas hatásfokot érnek el. Egy prémium kialakítású magasnyomású mosó 160 barral tükör tisztává teszi a mohás járólapot, vagy a légyszennyeződéstől elszíneződött kerti székeket is. Azonban az innovatív tisztítófejek, a kíméletes tisztítószerek, a szórószárak már egy kisebb teljesítményű magasnyomású mosót is eredményessé tesznek.

Nem mindegy, hogy moha, vagy lökhárító
A vízsugár-erősség már önmagában is látványos tisztítást végez, azonban a magasnyomású mosó hatékonyságát te is fokozhatod. Gondold végig, milyen helyzetekben szeretnéd gyakrabban felhasználni, mert a gyártók különböző kiegészítőkkel forgalmazzák ezeket az eszközöket. Az autómosó kefe, a habszóró tartály a gyakori járműtisztításoknál segít; az extra hosszú kábellel pedig a nagyobb kerteket is gondozhatod, mert nem lesz szükséged hosszabbítóra. A szennymaró a vegyszereknél is hatékonyabban bánik el a mohás felülettel: a létrehozott forgósugár tökéletesen elég a masszív lerakódás eltüntetéséhez.

Környezettudatossággal megtakarított idő
A saját otthonodban is hatékonyan tisztíthatod meg az autód, a robogód. A magasnyomású mosó alaposan elbánik a sárral, szennyeződéssel – és még a vízszámlád sem ugrik meg. Elég csak rákapcsolnod egy vízcsapra, és már tudja is, mi a dolga. Meglepően gyorsan végzel, a kertedben töltött idő nem a takarításról szól majd, hanem nyugodtan hátradőlve szemlélheted a szép és tiszta végeredményt.