Akkus fűnyírók

Találatok: 4

Akkus fűnyírók a legmodernebb technológiák alkalmazásával

A mai modern akkumulátoros fűnyírók kiemelkedő vágási teljesítményre képesek. Mivel ezek a gépek esetében a hatékonyság rendkívüli jelentőséggel bír, így a legmodernebb technológiákat alkalmazó alkatrészekkel és rendszerekkel találkozhatunk. A neves gyártók termékei több innovatív megoldást alkalmaznak annak érdekében, hogy a vágási teljesítmény valóban kimagasló legyen.

A Li-ion akkumulátorok tökéletes megoldást jelentenek a fűnyírók számára. Kiválóan tartják a feszültséget, így nem kell attól tartanunk, hogy az elemek lemerülnek állásukban. Biztosak lehetünk benne, hogy az akkumulátoros fűnyírót azonnal használhatjuk, nincs szükség az elem töltésére – hacsak előző alkalommal le nem merítettük teljesen. Egyes gyártók LED kijelzővel adják tudtunkra a töltöttség aktuális szintjét.

A minőségi gyártók emellett sok más szempontot is figyelembe vesznek annak érdekében, hogy az akkumulátoros fűnyírók a lehető legjobb teljesítményre legyenek képesek, illetve a legkényelmesebb használatot biztosítsák. Az ergonomikus fogantyúknak köszönhetően a gépek mozgatása könnyű és egyszerű, akár hosszasabb munkavégzés esetén is kényelmes fogást biztosítanak. Az akkumulátoros gépek esetében is megfelelően méretezett fűgyűjtő kosarakra van szükség annak érdekében, hogy a munkavégzés zavartalan legyen. Ugyanezt a célt szolgálják a tökéletes mozgatást garantáló gumis kerekek, amelyeknek köszönhetően a használat kényelmesebb és zökkenőmentesebb. Szinte mindegyik minőségi készülék rendelkezik magasságállítási lehetőséggel. A kiválasztás során érdemes ellenőrizni a minimális és maximális beállítási lehetőséget annak érdekében, hogy a kiszemelt készülék biztosan megfeleljen az igényeinknek.

A legfejlettebb készülékek képesek figyelni a motor teljesítményét, aminek köszönhetően optimális fordulatszámot és nyomatékot alkalmazva képesek elvégezni a fűnyírást. Ilyen módon nem csak a teljesítmény optimális beállítása érhető el, hanem az akkumulátor élettartama is növelhető.