69 990 Ft

Garmin Drive 50 LMT (Lifetime Maps + TMC) 5" navigáció + Teljes-Európa térkép
Garmin Drive 50 LMT (Lifetime Maps + TMC) 5" navigáció + Teljes-Európa térkép

Garmin Drive 50 LMT (Lifetime Maps + TMC) 5" navigáció + Teljes-Európa térkép

5" (480 x 272) színes TFT kijelző
Teljes Európa térkép
FM TMC forgalmi információs vevő

Kifutott

69 990 Ft

Részletes leírásGarmin Drive 50 LMT (Lifetime Maps + TMC) 5" navigáció + Teljes-Európa térkép adatai:

 

  • Könnyedén kezelhető autós GPS 5"-os, kettős állású képernyővel
  • Előre betöltött, részletes Európa térkép készülék élettartamra szóló frissítéssel
  • Készülékbe épített FM TMC forgalmi információs vevő
  • Vezetői éberséget fenntartó rendszerek, többek között riasztások veszélyes kanyarra, sebességhatár-változásokra, veszélyekre vagy iskolai zónákra
  • Fedezzen fel új éttemeket, boltokat és további érdekes helyeket a Foursquare® segítségével


Hasznos riasztások a napi ingázása során

A Garmin Drive 50 hasznos riasztásokkal rendelkezik, melyek biztonságosabb vezetési környezetet nyújtanak. Időben értesíti éles kanyarokra, sebességhatár-változásokra, vasúti kereszteződésekre és a közeli iskolákra. Ezen felül a Garmin Drive 50 jelzi, ha rossz irányból hajt be egy egyirányú utcába. Figyelmeztet, ha sebességmérő kamerák felé közelít, valamint hosszabb utazások során emlékeztet a pihenőkre. Mutatja útja során a közeledő pihenőhelyeket, benzinkutakat, éttermeket vagy egyéb, az útja során fontos létesítményeket.

 

drive1

Az eddigi legjobb forgalmi információs szolgáltatásunk

A készülék FM TMC forgalmi információs vevőt tartalmaz, valamint lehetséges okostelefonján és a Garmin SmartPhone Link alkalmazással valós idejű forgalmat megjeleníteni és elkerülni.


Találja meg pontosan úti célját

A Direct Access funkció leegyszerűsíti a tájékozódást az olyan bonyolult úti célok esetén, mint a repülőterek, bevásárlóközpontok, mivel megmutatja a kívánt cél elhelyezkedését az adott épületben. Ha a bevásárlóközpontba megy, a Direct Access további adatokat biztosít, például jelzi az emeletet.

Könnyebb keresés, gyorsabb találatok

A Garmin Drive 50 keresőmezője könnyebbé teszi a címek megtalálását és egyszerűbbé az Érdekes Pontok milliói között a keresést. Egyszerűen írjon be egy kategóriát (például: pizza), vagy egy teljes címet, esetleg pontos nevet (például: Burger King) és a Garmin Drive 50 gyorsan mutatja is a találatokat. Ha esetleg elgépelte volna, hatékony keresőprogram kilistázza a hasonló találatokat is.


Bővítse kamerával Drive készülékét

A teljes navigációs megoldásért a Garmin Drive 50 kiegészíthető a BC™ 30 vezeték nélküli tolatókamerával (külön vásárolható, szakszerű beszerelés javasolt). Ha kapcsolódtak, könnyedén láthatja a járműve mögötti akadályokat, gyalogosokat vagy egyéb tárgyakat. Ha kisgyermekkel utazik, a Garmin babyCam™ segítségével menet közben is szemmel tarthatja, mivel csupán egy mozdulattal megjelenítheti a hátsó ülésen utazó babát a navigációja képernyőjén.

 

drive2


FONTOS: Néhány országban szabályok által tiltott az autós kamerák használata, mindig tájékozódjon az adott ország rendelkezéseivel kapcsolatban

Készülék kezelése egy központi helyen
Használja a Garmin Express™ alkalmazást, hogy a Garmin Drive 50 naprakész legyen. A Garmin Express segítségével egyszerű a szoftverek és térképek frissítése, a kedvenc pontjainak lementése vagy hangok, járművek telepítése.

1 A készülék hasznos élettartamáig


 

Teljes leírás

Specifikációk

Kijelző
Cikkszám
442505
Gyártó
GARMIN
Garancia
1 éves
Kijelző mérete
5" (12,7 cm)
Kijelző felbontása
480 x 272 Pixel
Kijelző típusa
WQVGA színes TFT, fehér háttérvilágítással
Általános
Előre telepített térkép
van
Típus
autós navigáció
Audio
beépített hangszóró
Tápellátás
Újratölthető lítium-ion
Tartozékok
USB kábel, kezelési útmutató, lifetime maps, autós szivargyújtós tápkábel, tapadókorongos autós tartó
Szélesség (mm)
140
Magasság (mm)
84
Mélység (mm)
20
Súly (g)
170,8 g
Memóriakártya-foglalat
microSD
Funkciók
GPS funkciók
Helymeghatározás, Útvonalrögzítés
Extra funkciók
TMC
Memória
Beépített memória
flash memória
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!