29 290 Ft

Navon A500 Android 5" navigáció készülék + iGO Primo NextGen Európa térkép (46 ország), 1év ingyenes frissítéssel

5" (800 x 600) érintőképernyő kijelző
46 országos Európa térkép
FM-transzmitter

Nem kapható

29 290 Ft

Részletes leírás

Navon A500 Android 5" navigáció készülék + iGO Primo NextGen Európa térkép (46 ország), 1év ingyenes frissítéssel adatai

 

 • Processzor MTK8127 Quad core 1,3 GHz processzor
 • 5" kapacitív kijelző
 • 800x600 felbontás
 • Bluetooth támogatás
 • WiFi kapcsolat
 • belső memória 8GB (microSD-vel 32GB-ig bővíthető) /
 • 512 MB ROM
 • Android 4.4.2
 • G szenzor
 • FM funkció
 • 1000 mAh Li-polimer akkumlátor
 • Sávinformáció
 • POI
 • Domborzatmodell
 • 3D látványosságok
 • 1ÉV INGYENES FRISSÍTÉS

 

Felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy a jelen termékhez tartozó navigációs szoftver és annak térkép állományának frissítésével kapcsolatban a https://www.naviextras.com/shop/portal/Policy weboldalon található felhasználási feltételek irányadóak. A jelen termék megvásárlása és használata e felhasználási feltételek ráutaló magatartással történő elfogadását jelenti, ezért kérjük előzetesen tájékozódjanak a frissítések gyakoriságával, illetve időtartamával kapcsolatos esetleges korlátozásokról.

Ezzel összefüggésben a Hungaroflotta Kft. tájékoztatja a Tisztelt Vásárlói figyelmét, hogy csak az eszköz műszaki állapotáért vállal kellékszavatosságot, továbbá arról is, hogy a jelen eszköz csupán a navigációt segítő eszköz, de nem helyettesíti az útvonal előzetes, egyéb eszközökkel történő megtervezését. Ezen túlmenően is felhívjuk Tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a forgalmi rend változásokból, építkezésekből, utcanév változásokból következően a térkép szükségszerűen tartalmaz elavult információkat is, ezért kérjük, hogy a terméket ennek figyelembevételével használják, mivel a Hungaroflotta Kft. kizárja a szoftver, illetve a térkép pontatlanságából eredő útiköltség növekedéssel, balesetekkel, késésekkel kapcsolatos minden felelősségét. A termékekre előre telepített térkép állomány aktualitása és frissíthetősége eltérő lehet. A térképek frissítése részben vagy egészben történhet, az egyes országok frissítési gyakorisága eltérő és a térkép szellemi tulajdonjogával rendelkező NNG Kft. jogosult a frissítéseket korlátozni, illetve a jövőre nézve beszüntetni.

Tájékoztatjuk továbbá vásárlóinkat, hogy tilos a termék, a szoftver, a térkép rendeltetésellenes, illetve visszaélés szerű módon történő felhasználása. Ilyennek minősül különösen, de nem kizárólagosan a termék minden olyan használata, amely a közlekedés biztonságát, a felhasználó, vagy mások esti épségét, vagy vagyoni biztonságát veszélyezteti, ezért kérjük, hogy semmiképpen ne használja akkor és olyan módon a terméket, ha a vezetésről bármilyen módon elvonja a figyelmét. Tilos ezen túlmenően a szoftver, illetve a térkép lemásolása, illetve minden olyan felhasználás, ami a Hungaroflotta Kft., vagy a szoftver, illetve a térkép szellemi tulajdonával rendelkező NNG Kft. számára sérelmes, azok jogát, illetve jogos érdekeit sérti, vagy ha bármilyen jogszabálysértést valósít meg. A fentiekre tekintettel felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy az eszközhöz tartozó szoftver, illetve térkép https://www.naviextras.com/shop/portal/Policy weboldalon található felhasználási feltételek mellett történő felhasználását a Hungaroflotta Kft. ingyenesen biztosítja az ott meghatározott frissítési és egyéb korlátozásokkal, azonban a Hungaroflotta Kft az ingyenességre tekintettel a jogszabályok által lehetővé tett legnagyobb terjedelemben kizárja a szoftverrel, illetve a térképpel kapcsolatos minden szavatossági, illetve kártérítési felelősségét, illetve annak mértékét az eszköz fogyasztói árának mértékére korlátozza.

 

Teljes leírás

Specifikációk

Kijelző
Cikkszám
403066
Gyártó
NAVON
Garancia
1 éves
Kijelző mérete
5" (13 cm)
Kijelző felbontása
800 x 600 Pixel
Kijelző típusa
érintőkijelző (multitouch)
Általános
Processzor frekvencia
1 300 MHz
Előre telepített térkép
van
Operációs rendszer
Android 4.4.2
Típus
autós navigáció
Csatlakozó
WLAN, Micro USB, Bluetooth, 3,5 mm Jack
Audio
fülhallgató csatlakozó, FM transzmitter
Tápellátás
Li-Polymer akkumulátor
Akkumulátor kapacitás
1000 mAh
Tartozékok
hálózati töltő, gyors használati útmutató
Memóriakártya-foglalat
microSD
Funkciók
GPS vevő
nagy érzékenységű vevő
GPS funkciók
POI (Points Of Interest) kezelés, 3D domborzat megjelenítés
Multimédia funkciók
MP3 lejátszás, Média alkalmazások
Extra funkciók
FM transzmitter, 3D domborzatmegjelenítés, sávasszisztens, parkolási asszisztens, G szenzor
Memória
Beépített memória
8 GB ROM / 512 MB RAM
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4 /3 Értékelés
5 csillag
0
4 csillag
3
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2016 szept. 9)

2 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Sok mindent tud
Ami nem tetszik:
Ceruza használhatatlan, néha nehezen veszi be a tapizást ha az autós tartóban van, és nem lehet plussz programot rá letölteni.

Elöljáróban megjegyezném, hogy nekem ez az első rendes GPS készülékem. Már párszor használtam és szerintem jól teszi a dolgát ami a navigálást illeti. Olvastam olyat, hogy az autós tartóban nem érzi az érintést. Nos ezt szerencsére csak kb 10%ban tapasztaltam csak. Számomra jó pont hogy 32gigás kártyával lehet bővíteni és szinte minden féle módon át lehet küldeni a hangot az autó rádiójára (AUX, Bluetotth valamint ha valami őskövületre akarjuk akkor fm transzmitter). Tápellátásra automatikusan bekapcsol, ha elvész a tápellátás meg 15 másodperc múlva automatikusan kapcsol ki, de ez idő alatt választhatunk az azonnali kikapcsolás, az alvó állapot és ne kapcsoljon ki utasítás közül. Egész jópofa ez az androidos rendszerű megoldás, de azt hiányolom, hogy google playről nem lehet rá letölteni más video vagy audio lejátszót, vagy esetleg még 1-2 programot (és most nem játékra gondolok). Összeségében (így, hogy pár hete van meg és nagyon még nem kellett olyanra használnom, hogy idegen helyre menjek, de azért bekapcsolgatom, hogy ki tudja mutatni a foga fehérjét) szerintem jó ár érték arányban van és nem bántam meg a rá kiadott pénzt!

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2018 júl. 19)

Válasz Pifkó Tibor hozzászólására.

Tiszteletem, érdeklődöm hogy a készülék mutat forgalmi akadály adatokat? Ha igen, akkor hogyan lehet azokat előhívni? Nekem ugyanis nem üzemel. Köszönettel: Gyula

Jelentem

(2015 dec. 13)

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
android, gyors hardver, iGo
Ami nem tetszik:
felhelyezve egyszerűen nem fogadja el az érintőképernyő a parancsokat vagy csak nagy nyomkodás árán, a tartókonzol épphogy be lehet nyomni

összességében jónak tűnik azért, de vannak hátrányai

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2016 júl. 25)

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
gyors, pontos, alternatív útvonalak azonnali ajánlása
Ami nem tetszik:
az érintő ceruzát a képernyő egyáltalán nem érzékeli, az ujjal való nyomkodást se mindig elsőre

Az érintőképernyő "érzéketlensége" miatt menet közben nehézkes bármit állítani rajta, időnként fölöslegesen bevezet a belvárosi forgalomba, a gyorsabb haladású kerülőutak helyett. Ettől eltekintve pontosan navigál, a képernyő napsütésben is jól látható, gyorsan reagál.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!