32 990 Ft

Navon A500 Android 5" navigáció készülék + iGO Primo NextGen Európa térkép (46 ország), Élettartam frissítéssel
navon-a500-android-5-navigacio-keszulek-igo-primo-nextgen-europa-terkep-46-orszag-elettartam-frissitessel_2e6bc487.jpg

Navon A500 Android 5" navigáció készülék + iGO Primo NextGen Európa térkép (46 ország), Élettartam frissítéssel

3.6 / 5 Értékelés
Ugrás az értékelésekhez

Garancia: 1 év - Gyári garancia
5" (800 x 600) érintőképernyő kijelző
46 országos Európa térkép
FM-transzmitter

Raktáron

Raktáron
Egészítsd ki 1-3 év extra garanciával, ami akár baleset esetén is véd!
32 990 Ft

Állítsd össze saját csomagodat!

Összeállítom
 • navon-a500-android-5-navigacio-keszulek-igo-primo-nextgen-europa-terkep-46-orszag-elettartam-frissitessel_2e6bc487.jpg Navon A500 Android 5" navigáció készülék + iGO Primo NextGen Európa térkép (46 ország), Élettartam frissítéssel
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!

Leggyakoribb kiegészítők

Részletes leírás

NAVON N500 Android 5" navigáció készülék + iGO Primo NextGen Európa térkép (46 ország), Élettartam frissítéssel adatai:

 • Processzor MTK8127 Quad core 1,3 GHz processzor

 • 5" kapacitív kijelző

 • 800x600 felbontás
 • Bluetooth
 • WiFi
 • belső memória 8GB (microSD-vel 32GB-ig bővíthető) /
 • 512 MB ROM
 • Android 4.4.2
 • G szenzor
 • FM funkció
 • 1000 mAh Li-polimer akkumlátor
 • Sávinformáció
 • POI
 • Domborzatmodell
 • 3D látványosságok,
 • Élettartam frissítéssel

iGO Primo NextGen 46 országos EU térkép adatbázis tartalma: Kelet Európa: Albánia, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Észtország, Görögország, Magyarország, Kazahsztán, Koszovó, Lettország, Litvánia, Macedónia, Moldova, Montenegró, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna Nyugat Európa: Andorra, Ausztria, Belgium, Dánia, Írország, Finnország, Franciaország, Németország, Gibraltár, Izland, Olaszország / Vatikán, Liechtenstein, Luxemburg, Málta, Monaco, Norvégia, Portugália, San Marino, Spanyolország, Svédország, Svájc, Hollandia, Egyesült Királyság

 

Felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy a jelen termékhez tartozó navigációs szoftver és annak térkép állományának frissítésével kapcsolatban a https://www.naviextras.com/shop/portal/Policy weboldalon található felhasználási feltételek irányadóak. A jelen termék megvásárlása és használata e felhasználási feltételek ráutaló magatartással történő elfogadását jelenti, ezért kérjük előzetesen tájékozódjanak a frissítések gyakoriságával, illetve időtartamával kapcsolatos esetleges korlátozásokról.

Ezzel összefüggésben a Hungaroflotta Kft. tájékoztatja a Tisztelt Vásárlói figyelmét, hogy csak az eszköz műszaki állapotáért vállal kellékszavatosságot, továbbá arról is, hogy a jelen eszköz csupán a navigációt segítő eszköz, de nem helyettesíti az útvonal előzetes, egyéb eszközökkel történő megtervezését. Ezen túlmenően is felhívjuk Tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a forgalmi rend változásokból, építkezésekből, utcanév változásokból következően a térkép szükségszerűen tartalmaz elavult információkat is, ezért kérjük, hogy a terméket ennek figyelembevételével használják, mivel a Hungaroflotta Kft. kizárja a szoftver, illetve a térkép pontatlanságából eredő útiköltség növekedéssel, balesetekkel, késésekkel kapcsolatos minden felelősségét. A termékekre előre telepített térkép állomány aktualitása és frissíthetősége eltérő lehet. A térképek frissítése részben vagy egészben történhet, az egyes országok frissítési gyakorisága eltérő és a térkép szellemi tulajdonjogával rendelkező NNG Kft. jogosult a frissítéseket korlátozni, illetve a jövőre nézve beszüntetni.

Tájékoztatjuk továbbá vásárlóinkat, hogy tilos a termék, a szoftver, a térkép rendeltetésellenes, illetve visszaélés szerű módon történő felhasználása. Ilyennek minősül különösen, de nem kizárólagosan a termék minden olyan használata, amely a közlekedés biztonságát, a felhasználó, vagy mások esti épségét, vagy vagyoni biztonságát veszélyezteti, ezért kérjük, hogy semmiképpen ne használja akkor és olyan módon a terméket, ha a vezetésről bármilyen módon elvonja a figyelmét. Tilos ezen túlmenően a szoftver, illetve a térkép lemásolása, illetve minden olyan felhasználás, ami a Hungaroflotta Kft., vagy a szoftver, illetve a térkép szellemi tulajdonával rendelkező NNG Kft. számára sérelmes, azok jogát, illetve jogos érdekeit sérti, vagy ha bármilyen jogszabálysértést valósít meg. A fentiekre tekintettel felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy az eszközhöz tartozó szoftver, illetve térkép https://www.naviextras.com/shop/portal/Policy weboldalon található felhasználási feltételek mellett történő felhasználását a Hungaroflotta Kft. ingyenesen biztosítja az ott meghatározott frissítési és egyéb korlátozásokkal, azonban a Hungaroflotta Kft az ingyenességre tekintettel a jogszabályok által lehetővé tett legnagyobb terjedelemben kizárja a szoftverrel, illetve a térképpel kapcsolatos minden szavatossági, illetve kártérítési felelősségét, illetve annak mértékét az eszköz fogyasztói árának mértékére korlátozza.

 

Teljes leírás

Specifikációk

Kijelző
Cikkszám
403067
Gyártó
NAVON
Garancia
1 éves
Kijelző mérete
5" (13 cm)
Kijelző felbontása
800 x 600 Pixel
Kijelző típusa
érintőkijelző (multitouch)
Általános
Processzor frekvencia
1 300 MHz
Előre telepített térkép
van
Operációs rendszer
Android 4.4.2
Típus
autós navigáció
Csatlakozó
WLAN, Micro USB, Bluetooth, 3,5 mm Jack
Audio
fülhallgató csatlakozó, FM transzmitter
Tápellátás
Li-Polymer akkumulátor
Akkumulátor kapacitás
1000 mAh
Tartozékok
hálózati töltő, gyors használati útmutató
Memóriakártya-foglalat
microSD
Funkciók
GPS vevő
nagy érzékenységű vevő
GPS funkciók
POI (Points Of Interest) kezelés, 3D domborzat megjelenítés
Multimédia funkciók
MP3 lejátszás, Média alkalmazások
Extra funkciók
FM transzmitter, 3D domborzatmegjelenítés, sávasszisztens, parkolási asszisztens, G szenzor
Memória
Beépített memória
8 GB ROM / 512 MB RAM
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

3.6 / 5 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
3
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
1

Legújabb értékelés

(2016 aug. 2)

9 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Könnyű kezelhetőség
Ami nem tetszik:
Ha nem figyelek és nem ok-zom le az alvó állapotot, kikapcsol, ha leáll a töltés.

Könnyen kezelehető, könnyű gép, jó útvonaltervezés, jó navigáció. Zavaró, hogy ha leáll a töltés és nem vagyok elég gyors/nem figyelek, kikapcsol a gép, nem csak "aludni" megy.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2016 dec. 2)

3 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Könnyen kezelhető, jól követhető/pontos a térképe
Ami nem tetszik:
könnyen újjlenyomatos lesz, érintőképernyő néha nehezen érzékel hidegben

A térképe pontos, jól követhető, gyorsan talál GPS jelet. Ami a hátránya, hogy mivel fényes fekete a kerete, ez nagyon gyorsan koszos tud lenni és gyűjti az újjlenyomatokat. Az érintőképernyő hidegben nehezen érzékel, de egyébként megfelelő. A rögzítés a tartójában nagyon stabil, csak a kivételnél lehet nehézkes, nekem nem egyértelmű, hogy pontosan miért is csinálták így. Összefoglalva: Ár/érték arányban tökéletes, megbízható.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2017 ápr. 11)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ár
Ami nem tetszik:
Nincs

Jó ár-érték arány

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!