15 990 Ft 17 990 Ft (11%)
Online rendeléssel kényelmesebb! A termék foglalása ✓ SMS értesítés, ha átvehető ✓
Ezred utcai üzletünkben (központi raktár) az azonnal átvehető termékek előkészítési ideje ~2 óra.

Navon N490 Plus navigáció + iGO8 Magyarország térkép + 1 év térképfrissítés

Raktáron

Raktáron

Garancia: 1 év - garancia
4,3" (480 x 272) színes érintőképernyő kijelző
Magyarország térkép
Bővített utcanév keresés, POI

Részletes leírás »
15 990 Ft 17 990 Ft (11%)

Akár azonnal átvehető!
Budapest, Ezred utca szaküzletRészletek

 • Szaküzletünkben ingyenesen Azonnal Részletek
 • eMAG easybox csomagautomata ponton 690 Ft 2 munkanap Részletek
 • Házhozszállítással 990 Ft 2 - 3 munkanap Részletek
 • Expressz kiszállítással Következő munkanap 12 óráig Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

NAVON N490 Plus navigáció + iGO8 Magyarország térkép + 1 év térképfrissítés


6 év, 6 generáció

Örömmel mutatjuk be a 6 év tapasztalatát ötvöző új generációs NAVON N490 PLUS  navigációs készüléket.  Az új Navon N490 Plus ultra vékony dizájnjával (mindössze 11mm) és sík kijelzőjével kategóriájában az egyik legvékonyabb navigációs eszköz lett.

Akárhová készül, biztos lehet pontos megérkezésében, ha a Navon N490 Plus iGO8 Magyarország készülékkel navigál. A kiváló méretű készülék praktikus és egyszerűen kezelhető.  A Navon N490 Plus egy kompakt méretű és remek funkciókat kínáló eszköz 4,3 colos kijelzővel és a megszokott iGO8 navigációs szoftverrel. Csak néhány érintés és a szemet gyönyörködtető széles képernyős Navon N490 Plus készülék elvezeti Önt úticéljáig . Az elérhető szoftver és térkép variációk között mindenki megtalálja a magának megfelelőt, legyen akár hobbisofőr, vagy nagy utazó. Nem tud dönteni a trendi külső és a profi funkciók között? Most nem is kell! Ha a Navon N490 Plus készüléket választja, egy igazi modern formavilágú, nagy tudású navigációs eszközt kap, mely hűséges társa lesz utazásain. Frissítheti térképét vagy akár egészítse ki a későbbiekben Magyarországos csomagját további országok részletes térképeivel a www.naviextras.com portálon.

Természetesen az utazás közbeni szórakozásra is gondoltunk, ezért a Navon N490 Plus-ban film és zenelejátszó, valamint fotónézegető is helyet kapott.

NAVON iGO8 Extra funkciók:

 • 3D épületek megjelenítése
 • Domborzati térkép ábrázolás
 • Sáv információ
 • Tábla információ
 • Köztes úticélok megadása
 • 1 Év ingyenes térkép frissítés

 

Felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy a jelen termékhez tartozó navigációs szoftver és annak térkép állományának frissítésével kapcsolatban a https://www.naviextras.com/shop/portal/Policy weboldalon található felhasználási feltételek irányadóak. A jelen termék megvásárlása és használata e felhasználási feltételek ráutaló magatartással történő elfogadását jelenti, ezért kérjük előzetesen tájékozódjanak a frissítések gyakoriságával, illetve időtartamával kapcsolatos esetleges korlátozásokról.

Ezzel összefüggésben a Hungaroflotta Kft. tájékoztatja a Tisztelt Vásárlói figyelmét, hogy csak az eszköz műszaki állapotáért vállal kellékszavatosságot, továbbá arról is, hogy a jelen eszköz csupán a navigációt segítő eszköz, de nem helyettesíti az útvonal előzetes, egyéb eszközökkel történő megtervezését. Ezen túlmenően is felhívjuk Tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a forgalmi rend változásokból, építkezésekből, utcanév változásokból következően a térkép szükségszerűen tartalmaz elavult információkat is, ezért kérjük, hogy a terméket ennek figyelembevételével használják, mivel a Hungaroflotta Kft. kizárja a szoftver, illetve a térkép pontatlanságából eredő útiköltség növekedéssel, balesetekkel, késésekkel kapcsolatos minden felelősségét. A termékekre előre telepített térkép állomány aktualitása és frissíthetősége eltérő lehet. A térképek frissítése részben vagy egészben történhet, az egyes országok frissítési gyakorisága eltérő és a térkép szellemi tulajdonjogával rendelkező NNG Kft. jogosult a frissítéseket korlátozni, illetve a jövőre nézve beszüntetni.

Tájékoztatjuk továbbá vásárlóinkat, hogy tilos a termék, a szoftver, a térkép rendeltetésellenes, illetve visszaélés szerű módon történő felhasználása. Ilyennek minősül különösen, de nem kizárólagosan a termék minden olyan használata, amely a közlekedés biztonságát, a felhasználó, vagy mások esti épségét, vagy vagyoni biztonságát veszélyezteti, ezért kérjük, hogy semmiképpen ne használja akkor és olyan módon a terméket, ha a vezetésről bármilyen módon elvonja a figyelmét. Tilos ezen túlmenően a szoftver, illetve a térkép lemásolása, illetve minden olyan felhasználás, ami a Hungaroflotta Kft., vagy a szoftver, illetve a térkép szellemi tulajdonával rendelkező NNG Kft. számára sérelmes, azok jogát, illetve jogos érdekeit sérti, vagy ha bármilyen jogszabálysértést valósít meg. A fentiekre tekintettel felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy az eszközhöz tartozó szoftver, illetve térkép https://www.naviextras.com/shop/portal/Policy weboldalon található felhasználási feltételek mellett történő felhasználását a Hungaroflotta Kft. ingyenesen biztosítja az ott meghatározott frissítési és egyéb korlátozásokkal, azonban a Hungaroflotta Kft az ingyenességre tekintettel a jogszabályok által lehetővé tett legnagyobb terjedelemben kizárja a szoftverrel, illetve a térképpel kapcsolatos minden szavatossági, illetve kártérítési felelősségét, illetve annak mértékét az eszköz fogyasztói árának mértékére korlátozza.

 

Technikai paraméterek:

 • Kijelző mérete: 4,3" Sík kijelző
 • Processzor frekvencia: MSTAR ARM9 800MHZ
 • GPS vevő: MSTAR 64 csatorna
 • Előre telepített térkép: iGO8 Magyarország (TopMap)
 • Memória bővítés: microSD, microSDHC max. 16GB
 • Beépített memória: 4GB ROM/128MB DDR3 RAM
 • Operációs rendszer: Microsoft Windows CE.Net 6.0
 • Kijelző felbontása: 480 x 272 pixel
 • Típus: autós navigáció
 • Kijelző típusa: színes
 • Csatlakozás: Micro USB
 • Audio: beépített hangszóró
 • Multimédia funkciók: film-zenelejátszó, fotónézegető
 • Tápellátás: Li-Ion akkumulátor
 • Méret: 122x77x11 mm
 • Súly: 129g
 • Garancia: 1év


Tartozékok:

 • miniUSB kábel
 • autós tartó
 • autós töltő
 • kezelési útmutató (magyar nyelvű)

 

Teljes leírás

Specifikációk

Kijelző
Cikkszám
211284
Gyártó
NAVON
Garancia
1 éves
Kijelző mérete
4,3" (11 cm)
Kijelző felbontása
480 x 272 Pixel
Kijelző típusa
színes
Általános
Processzor frekvencia
800 MHz
Előre telepített térkép
van
Operációs rendszer
Microsoft Windows CE.Net 6.0
Típus
autós navigáció
Csatlakozó
Micro USB
Audio
beépített hangszóró
Tápellátás
Li-ion akkumulátor
Akkumulátor kapacitás
950 mAh
Tartozékok
USB kábel, kezelési útmutató, stylus ceruza, autós töltő, autós tartó
Memóriakártya-foglalat
microSD
Funkciók
GPS vevő
MSTAR ARM9
GPS funkciók
Bővített utcanév keresés, POI (Points Of Interest) kezelés, Helymeghatározás
Multimédia funkciók
MP3 lejátszás, Videó lejátszás, JPEG képnézegetés
Teljes specifikáció

Állítsd össze saját csomagodat!

Összeállítom
 • navon-n490-plus-navigacio-igo8-magyarorszag-terkep-1-ev-terkepfrissites_c9a0c767.jpg Navon N490 Plus navigáció + iGO8 Magyarország térkép + 1 év térképfrissítés
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!

Leggyakoribb kiegészítők

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

2.4 /5 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
1
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
3

Legújabb értékelés

(2014. febr. 11.)

Navon N490 Plus navigáció + iGO8 Magyarország térkép + 1 év térképfrissítés
Navon N490 Plus navigáció + iGO8 Magyarország térkép + 1 év térképfrissítés

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Minden
Ami nem tetszik:
Semmi

Ár/érték arányban remek kis készülék, soha ha hagyott ott, az itt leírt problémák nálam egyike sem jelentkezett, akkumulátora jól bírja, órákig megy töltő nélkül is, a frissítések jönnek, egyszóval ennyi pénzért jó választás.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2018. nov. 28.)

Válasz Prime hozzászólására:

Csatlakozom! 5 éve forró szélvédő mögött,vagy jeges ablaknál dolgozik, nem téved. Egyszer cseréltem akkut , Kínából 1500 ft. 5. év után néma lett...semmi baj hangszóró helyére forrasztottam két szál vezeték ,végére kiszuperált kisrádió hangszóró...jobb mint előtte :) Nem kell félni tőle.

Jelentem

(2018. ápr. 7.)

Válasz Prime hozzászólására:

Egyet értek. Amint türelemmel kívárom, hogy betöltődjön (hozzáteszem az alvó állapot nálam nagyon hasznos) azután szépen teszi a dolgát. 5-ik éve a társam az utakon hűségesen. Nálam sem jelentkeztek az említett problémák. Sőt a családban van még 4 ilyen és azok is remekül működnek.

Jelentem

(2012. okt. 12.)

Navon N490 Plus navigáció + iGO8 Magyarország térkép + 1 év térképfrissítés
Navon N490 Plus navigáció + iGO8 Magyarország térkép + 1 év térképfrissítés

2 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Semmi
Ami nem tetszik:
Magától kikapcsol, szoftvere lassan indul, célpont beírása körülményes, nem felhasználóbarát.

Borzasztó nagy csalódás. Hagytam rábeszélni magam a boltban, bedőltem a szép csili-vili 3d-s épületeknek, de nagyon megbántam. Ha beírom az úticélt, azt hiszi a készülék, hogy a kiindulópontom még mindig az előző kiindulási pont, amikor legutóbb használtam. Külön be kell írni a kezdőpontot is (ez nem egyértelmű a készüléknek???). Persze elvileg van egy gomb, hogy indítsa el a navigációt, de ehhez külön kérvényt kell benyújtani? Rettentő lassan indul el a gép, azon belül egy külön kis programot kell elindítani, ami sokáig tölt. Autós töltőre most már egyáltalán nem reagál, gondol egyet, magától kikapcsol, cserben hagy az út közepén. Nagyon szomorú, hogy a \"magyar sikertermék\" egy ekkora rakás szerencsétlenség. Egy röhejes grafikájú TomTom is sokkal többet ér, mert az legalább megbízható.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!