52 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Navon N670 Plus navigáció + iGO Primo Teljes-Európa térkép (45 ország) + Élettartam frissítés

5" (480x272) színes kijelző
45 országos Európa térkép
Beépített hangszóró

Részletes leírás »
52 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

NAVON N670 PLUS iGO Primo 2.01  Európa térképpel (45 ország) + Élettartam Ingyenes Frissítés

Élettartam frissítés:
Frissítse Európa (45 országos) térképét a készülék élettartamáig díjmentesen akár egy évben több alkalommal is. A frissítések online a www.naviextras.com weboldalon keresztül érhetők el, melyhez nagy sebességű Internet kapcsolat szükséges.

Legfrissebb térkép garancia:
A NAVON N670 PLUS iGO Primo 2.01 Európa készülékek a Naviextras.com "Latest Map Guarantee" szolgáltatásával kerülnek forgalomba. a készülék első GPS pozícióvételétől számított 30 napon belül díjmentesen letölthetőek a legfrissebb térkép állományok

Navigálni jó:

Akárhová készül, biztos lehet pontos megérkezésében, ha a NAVON N670 PLUS iGO Primo 2.01 Európa készülékkel navigál. A kiváló méretű készülék praktikus és egyszerűen kezelhető.  A NAVON N670 PLUS egy kompakt méretű és remek funkciókat kínáló eszköz 5 colos kijelzővel és a legújabb iGO Primo 2.01 navigációs szoftverrel.  Csak néhány érintés és a szemet gyönyörködtető széles képernyős NAVON N670 PLUS készülék elvezeti Önt úti céljáig . Az elérhető szoftver és térkép variációk között mindenki megtalálja a magának megfelelőt, legyen akár hobbisofőr, vagy nagy utazó. Nem tud dönteni a trendi külső és a profi funkciók között? Most nem is kell! Ha a NAVON N670 PLUS készüléket választja, egy igazi modern formavilágú, nagy tudású navigációs eszközt kap, mely hűséges társa lesz utazásain.
NAVON N670 PLUS iGO Primo 2.01:
Újdonságok az iGO Primo 2.01-ben:
Inteligens navigáció
• Valós idejű útvonal lehetőségek megjelenítése (TMC használat esetén)
• Javaslatok felajánlása az útvonal hirtelen elhagyásakor  
• Autópálya torlódások inteligens kezelése, javaslat elkerülésre-kihajtásra
• parkolóhely keresés a célállomás körül

További tulajdonságok
•  alagút nézet
• A forgalmi események irányának kijelzése
• Vezetői profilok több sofór esetén
• A szoftver teljesítményének javításai  

NAVON N670 PLUS iGO Primo 2.01:

Az iGO Primo szoftver tartalmazza a legtöbb, korábbi iGO szoftververzióknál megszokott funkciókat, ezen felül több mint 30 vadonatúj vagy továbbfejlesztett funkciót is. Ezek nemcsak abban segítenek, hogy használójuk biztosan eljusson célpontjához, hanem kényelmessé és biztonságossá is teszik az utazást.

Kiemelt tulajdonságok

Biztos technológia, szilárd alapok

Az iGO Primo ugyanarra a szoftvermotorra épül, mint a Nav N Go többi megbízható navigációs terméke, melyek már több millió navigációs eszközben bizonyítottak. Az alapvető navigációs tulajdonságok mellett számos vadonatúj funkció teremt szilárd alapot egy kiváló navigációs megoldáshoz.

Továbbfejlesztett vizuális megjelenítés

Az iGO Primo minden eddiginél valóság hűbben ábrázolja az útkereszteződéseket, hogy minél gyorsabban átlássuk útvonalunkat még a legbonyolultabb közlekedési csomópontokban is. A 3D-s épületnevezetességek és várostérképek abban segítenek, hogy jobban tájékozódhassunk a városokban, emellett az új, magas minőségű domborzati megjelenítés meglepően élethű látványt nyújt a lakott területeken kívül is, és óriási mértékben fokozza a távolabbi területek láthatóságát.

Gyorstervezés

Az iGO Primo még a rendkívül hosszú, akár kontinenseken átívelő utakat is rendkívül rövid idő alatt tervez meg, a legnagyobb precizitással.

Text-to-speech (TTS)

Mostantól vezetés közben nyugodtan hagyatkozhat a hangutasításokra, ugyanis a szövegfelolvasó funkció használatával már nem csak a következő manőverről kapunk hangos utasítást, hanem a program a következő utca vagy autópálya-lehajtó nevét is felolvassa.

Sofőr figyelmeztetés (Driver Alert)

Menet közben a figyelmeztető útjelző táblák, mint a csúszásveszély vagy az éles kanyar, időben, valósághűen jelennek meg a képernyőn, így még biztonságosabb vezetést tesznek lehetővé.

Időérzékeny útvonaltervezés (Time Sense)

Ez az okos funkció a hét adott napjának és az adott napszaknak megfelelően tervezi meg a lehető legmegfelelőbb útvonalat, figyelembe véve az időszakos, pl. hétvégi útlezárásokat vagy a hosszabb útfelújítások miatti útzárakat, illetve az éjszakai sebességkorlátozásokat.
Természetesen az utazás közbeni szórakozásra is gondoltunk, ezért a NAVON N490-ben film és zenelejátszó, valamint fotónézegető is helyet kapott.

NAVON N670 PLUS  iGO Primo 2.01  (45 ország) Térkép adatbázisa:

Magyarország, Horvátország, Szlovákia, Csehország, Szlovénia, Románia, Szerbia, Montenegró, Bosznia-Hercegovina, Ukrajna, Lengyelország, Fehérorosz, Bulgária, Görögország, Albánia, Észtország, Lettország, Litvánia, Ciprus, Macedónia, Andorra, Ausztria, Belgium, Dánia, Anglia, Finnország, Franciaország, Írország, Németország, Gibraltár, Olaszország, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Málta, Hollandia, Norvégia, Portugália, San Marino, Spanyolország, Gibraltár, Svédország, Svájc, Vatikán

Technikai paraméterek:

 • Kijelző mérete: 5" Sík kijelző
 • Processzor frekvencia: MSTAR ARM9 800MHz
 • GPS vevő: MSTAR 64 csatornás
 • Előre telepített térkép: iGO Primo 2.01 Európa 45 ország
 • Memória bővítés: microSD, microSDHC max. 16GB
 • Memória: 4GB ROM/129MB DDR3 RAM
 • Operációs rendszer: Microsoft Windows CE.Net 6.0
 • Típus: autós navigáció
 • Kijelző típusa: színes
 • Csatlakozás: Mini USB
 • Audio: beépített hangszóró
 • Multimédia funkciók: film-zenelejátszó, fotónézegető
 • Tápellátás: Li-Ion akkumulátor
 • Méret: 122x75x10 mm
 • Súly: 130g
 • Garancia: 1év

Tartozékok:

 • mini USB kábel
 • autós tartó
 • autós töltő
 • kezelési útmutató (magyar nyelvű)

 

Felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy a jelen termékhez tartozó navigációs szoftver és annak térkép állományának frissítésével kapcsolatban a https://www.naviextras.com/shop/portal/Policy weboldalon található felhasználási feltételek irányadóak. A jelen termék megvásárlása és használata e felhasználási feltételek ráutaló magatartással történő elfogadását jelenti, ezért kérjük előzetesen tájékozódjanak a frissítések gyakoriságával, illetve időtartamával kapcsolatos esetleges korlátozásokról.

Ezzel összefüggésben a Hungaroflotta Kft. tájékoztatja a Tisztelt Vásárlói figyelmét, hogy csak az eszköz műszaki állapotáért vállal kellékszavatosságot, továbbá arról is, hogy a jelen eszköz csupán a navigációt segítő eszköz, de nem helyettesíti az útvonal előzetes, egyéb eszközökkel történő megtervezését. Ezen túlmenően is felhívjuk Tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a forgalmi rend változásokból, építkezésekből, utcanév változásokból következően a térkép szükségszerűen tartalmaz elavult információkat is, ezért kérjük, hogy a terméket ennek figyelembevételével használják, mivel a Hungaroflotta Kft. kizárja a szoftver, illetve a térkép pontatlanságából eredő útiköltség növekedéssel, balesetekkel, késésekkel kapcsolatos minden felelősségét. A termékekre előre telepített térkép állomány aktualitása és frissíthetősége eltérő lehet. A térképek frissítése részben vagy egészben történhet, az egyes országok frissítési gyakorisága eltérő és a térkép szellemi tulajdonjogával rendelkező NNG Kft. jogosult a frissítéseket korlátozni, illetve a jövőre nézve beszüntetni.

Tájékoztatjuk továbbá vásárlóinkat, hogy tilos a termék, a szoftver, a térkép rendeltetésellenes, illetve visszaélés szerű módon történő felhasználása. Ilyennek minősül különösen, de nem kizárólagosan a termék minden olyan használata, amely a közlekedés biztonságát, a felhasználó, vagy mások esti épségét, vagy vagyoni biztonságát veszélyezteti, ezért kérjük, hogy semmiképpen ne használja akkor és olyan módon a terméket, ha a vezetésről bármilyen módon elvonja a figyelmét. Tilos ezen túlmenően a szoftver, illetve a térkép lemásolása, illetve minden olyan felhasználás, ami a Hungaroflotta Kft., vagy a szoftver, illetve a térkép szellemi tulajdonával rendelkező NNG Kft. számára sérelmes, azok jogát, illetve jogos érdekeit sérti, vagy ha bármilyen jogszabálysértést valósít meg. A fentiekre tekintettel felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy az eszközhöz tartozó szoftver, illetve térkép https://www.naviextras.com/shop/portal/Policy weboldalon található felhasználási feltételek mellett történő felhasználását a Hungaroflotta Kft. ingyenesen biztosítja az ott meghatározott frissítési és egyéb korlátozásokkal, azonban a Hungaroflotta Kft az ingyenességre tekintettel a jogszabályok által lehetővé tett legnagyobb terjedelemben kizárja a szoftverrel, illetve a térképpel kapcsolatos minden szavatossági, illetve kártérítési felelősségét, illetve annak mértékét az eszköz fogyasztói árának mértékére korlátozza.

 

Teljes leírás

Specifikációk

Kijelző
Cikkszám
211602
Gyártó
NAVON
Garancia
1 éves
Kijelző mérete
5" (13 cm)
Kijelző felbontása
480 x 272 Pixel
Kijelző típusa
színes
Általános
Processzor frekvencia
800 MHz
Előre telepített térkép
van
Operációs rendszer
Microsoft Windows CE.Net 6.0
Típus
autós navigáció
Csatlakozó
Micro USB
Audio
beépített hangszóró
Tápellátás
Li-ion akkumulátor
Akkumulátor kapacitás
950 mAh
Tartozékok
USB kábel, kezelési útmutató, stylus ceruza, autós töltő, autós tartó
Memóriakártya-foglalat
microSD, microSDHC
Funkciók
GPS vevő
MSTAR 64 csatornás
GPS funkciók
Bővített utcanév keresés, POI (Points Of Interest) kezelés, Helymeghatározás
Multimédia funkciók
MP3 lejátszás, Videó lejátszás, JPEG képnézegetés
Extra funkciók
személyre szabható képernyő, sávasszisztens, 3D autópályanézet
Memória
Beépített memória
4 GB ROM / 128 MB RAM
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

2.5 /4 Értékelés
5 csillag
0
4 csillag
1
3 csillag
0
2 csillag
3
1 csillag
0

Legújabb értékelés

Ami tetszik:
Automatikis madártávlat, altrernatív útvonalak jelzése.
Ami nem tetszik:
Lassú műhold feltalálás induláskor,

Korábban is iGO alapú GPS-t használtam, a jelen gép/software azon túl, hogy megőrizte a megszokott alap beállításokat, több olyan, folyamatosan jelzett szolgáltatással bővült, ami praktikusabbá teszi a közlekedést, főleg hosszú utakon, ismeretlen tájon (alternatív átvonalak javaslata, benzinkutak felsorolása a hátralevő távolság kijelzésével, parkolók feltüntetése a pozíció körül városban, stb.) A rugalmas madártávlat alkalmazása aktualitás függően (elágazáse, sebességcsökknetés) nagyítja fel, vagy teszi rálátóbbá a térképet, az alap fogyasztási tulajdonságok beállítása után kalkulálható a jármű üzemanyag igénye a tervezett útra, stb.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2016. okt. 2.)

Navon N670 Plus navigáció + iGO Primo Teljes-Európa térkép (45 ország) + Élettartam frissítés
Navon N670 Plus navigáció + iGO Primo Teljes-Európa térkép (45 ország) + Élettartam frissítés

7 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Elnavigál A-ból B-be
Ami nem tetszik:
Az első amit hazavittem a frissítés után (kb 3óra) teljesen lefagyott, és soha többet nem lehetett elindítani! A 72 órás cserelehetőséget igénybevéve kaptam egy másikat, ami működik. Nagyon nehezen lehet bekapcsolni, sokáig nyomva kell tartani a gombot!

Többet vártam ezért az összegért!

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2016. aug. 23.)

Navon N670 Plus navigáció + iGO Primo Teljes-Európa térkép (45 ország) + Élettartam frissítés
Navon N670 Plus navigáció + iGO Primo Teljes-Európa térkép (45 ország) + Élettartam frissítés

3 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
tetszetős, könnyen kezelhető, a működő kényelmi funkciói megfelelőek
Ami nem tetszik:
• Valós idejű útvonal lehetőségek megjelenítése (TMC használat esetén) - ez kamu, még fizetős formában sem aktiválható a gépen. Gyenge a felbontása.

Egy másik GPS-t rendeltem, de az üzletben hajlottam a TMC funkció révén erre készülékre, annak ellenére, hogy ennek gyengébb a processzora, a felbontása, a kapacitása és az akkumulátora. Sajnos a TMC funkciót nem sikerült aktiválnom a megadott honlapról, még fizetős formában sem. Nagy csalódás. Az üzletben viszont korrektek voltak, szó nélkül visszacserélték az eredetileg rendelt (Navon A520DVR) GPS-re.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!