19 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Navon N670 Plus 5" navigáció + iGO8 Magyarország térkép

5" (480x272) színes kijelző
Magyarország térkép
Beépített hangszóró

Részletes leírás »
19 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

NAVON N670 Plus navigáció + iGO8 Magyarország térkép

Navigálni jó

Akárhová készül, biztos lehet pontos megérkezésében, ha a NAVON N670 PLUS iGO8 Magyarország készülékkel navigál. A kiváló méretű készülék praktikus és egyszerűen kezelhető.  A NAVON N670 PLUS egy kompakt méretű és remek funkciókat kínáló 5 colos kijelzővel és a megszokott iGO8 navigációs szoftverrel. Csak néhány érintés és a szemet gyönyörködtető széles képernyős NAVON N670 PLUS készülék elvezeti Önt úti céljáig . Az elérhető szoftver és térkép variációk között mindenki megtalálja a magának megfelelőt, legyen akár hobbisofőr, vagy nagy utazó. Nem tud dönteni a trendi külső és a profi funkciók között? Most nem is kell! Ha a NAVON N670 PLUS készüléket választja, egy igazi modern formavilágú, nagy tudású navigációs eszközt kap, mely hűséges társa lesz utazásain. Frissítheti térképét vagy akár egészítse ki a későbbiekben Magyarországos csomagját további országok részletes térképeivel a www.naviextras.com portálon.

Természetesen az utazás közbeni szórakozásra is gondoltunk, ezért a NAVON N670 PLUS-ban film és zenelejátszó, valamint fotónézegető is helyet kapott.

NAVON iGO8 Extra funkciók:

 • 3D épületek megjelenítése
 • Domborzati térkép ábrázolás
 • Sáv információ
 • Tábla információ
 • Köztes úticélok megadása
 • 1 Év ingyenes térkép frissítés


Technikai paraméterek:

 • Kijelző mérete: 5" Sík kijelző
 • Processzor frekvencia: MSTAR ARM9 800MHz
 • GPS vevő: MSTAR 64 csatornás
 • Előre telepített térkép: iGO8 Magyarország
 • Memória bővítés: microSD, microSDHC max. 16GB
 • Beépített memória: 4GB ROM /128MB DDR3 RAM
 • Operációs rendszer: Microsoft Windows CE.Net 6.0
 • Típus: autós navigáció
 • Kijelző típusa: színes
 • Csatlakozás: Micro USB
 • Audio: beépített hangszóró
 • Multimédia funkciók: film-zenelejátszó, fotónézegető
 • Tápellátás: Li-Ion akkumulátor  950 mAh
 • Méret: 131x85x10 mm
 • Súly: 164g


Tartozékok:

 • micro USB kábel
 • autós tartó
 • autós töltő
 • kezelési útmutató (magyar nyelvű)

 

Felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy a jelen termékhez tartozó navigációs szoftver és annak térkép állományának frissítésével kapcsolatban a https://www.naviextras.com/shop/portal/Policy weboldalon található felhasználási feltételek irányadóak. A jelen termék megvásárlása és használata e felhasználási feltételek ráutaló magatartással történő elfogadását jelenti, ezért kérjük előzetesen tájékozódjanak a frissítések gyakoriságával, illetve időtartamával kapcsolatos esetleges korlátozásokról.

Ezzel összefüggésben a Hungaroflotta Kft. tájékoztatja a Tisztelt Vásárlói figyelmét, hogy csak az eszköz műszaki állapotáért vállal kellékszavatosságot, továbbá arról is, hogy a jelen eszköz csupán a navigációt segítő eszköz, de nem helyettesíti az útvonal előzetes, egyéb eszközökkel történő megtervezését. Ezen túlmenően is felhívjuk Tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a forgalmi rend változásokból, építkezésekből, utcanév változásokból következően a térkép szükségszerűen tartalmaz elavult információkat is, ezért kérjük, hogy a terméket ennek figyelembevételével használják, mivel a Hungaroflotta Kft. kizárja a szoftver, illetve a térkép pontatlanságából eredő útiköltség növekedéssel, balesetekkel, késésekkel kapcsolatos minden felelősségét. A termékekre előre telepített térkép állomány aktualitása és frissíthetősége eltérő lehet. A térképek frissítése részben vagy egészben történhet, az egyes országok frissítési gyakorisága eltérő és a térkép szellemi tulajdonjogával rendelkező NNG Kft. jogosult a frissítéseket korlátozni, illetve a jövőre nézve beszüntetni.

Tájékoztatjuk továbbá vásárlóinkat, hogy tilos a termék, a szoftver, a térkép rendeltetésellenes, illetve visszaélés szerű módon történő felhasználása. Ilyennek minősül különösen, de nem kizárólagosan a termék minden olyan használata, amely a közlekedés biztonságát, a felhasználó, vagy mások esti épségét, vagy vagyoni biztonságát veszélyezteti, ezért kérjük, hogy semmiképpen ne használja akkor és olyan módon a terméket, ha a vezetésről bármilyen módon elvonja a figyelmét. Tilos ezen túlmenően a szoftver, illetve a térkép lemásolása, illetve minden olyan felhasználás, ami a Hungaroflotta Kft., vagy a szoftver, illetve a térkép szellemi tulajdonával rendelkező NNG Kft. számára sérelmes, azok jogát, illetve jogos érdekeit sérti, vagy ha bármilyen jogszabálysértést valósít meg. A fentiekre tekintettel felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy az eszközhöz tartozó szoftver, illetve térkép https://www.naviextras.com/shop/portal/Policy weboldalon található felhasználási feltételek mellett történő felhasználását a Hungaroflotta Kft. ingyenesen biztosítja az ott meghatározott frissítési és egyéb korlátozásokkal, azonban a Hungaroflotta Kft az ingyenességre tekintettel a jogszabályok által lehetővé tett legnagyobb terjedelemben kizárja a szoftverrel, illetve a térképpel kapcsolatos minden szavatossági, illetve kártérítési felelősségét, illetve annak mértékét az eszköz fogyasztói árának mértékére korlátozza.

 

Teljes leírás

Specifikációk

Kijelző
Cikkszám
211600
Gyártó
NAVON
Garancia
1 éves
Kijelző mérete
5" (13 cm)
Kijelző felbontása
480 x 272 Pixel
Kijelző típusa
színes
Általános
Processzor frekvencia
800 MHz
Előre telepített térkép
van
Operációs rendszer
Microsoft Windows CE.Net 6.0
Típus
autós navigáció
Csatlakozó
Micro USB
Audio
beépített hangszóró
Tápellátás
Li-ion akkumulátor
Akkumulátor kapacitás
950 mAh
Tartozékok
USB kábel, kezelési útmutató, stylus ceruza, autós töltő, autós tartó
Memóriakártya-foglalat
microSD, microSDHC
Funkciók
GPS vevő
MSTAR 64 csatornás
GPS funkciók
Bővített utcanév keresés, POI (Points Of Interest) kezelés, Helymeghatározás
Multimédia funkciók
MP3 lejátszás, Videó lejátszás, JPEG képnézegetés
Extra funkciók
személyre szabható képernyő, személyre szabható tartalom, 3D domborzatmegjelenítés
Memória
Beépített memória
4 GB ROM / 128 MB RAM
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

3.7 /34 Értékelés
5 csillag
16
4 csillag
6
3 csillag
4
2 csillag
3
1 csillag
5

Legújabb értékelés

(2012. júl. 9.)

Navon N670 Plus 5
Navon N670 Plus 5" navigáció + iGO8 Magyarország térkép

50 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Pár sorban leírnám tapasztalataimat, hátha ezzel segítek másoknak a döntésben.Mivel nem vagyok szakember elnézést ha nem szakszerű a leírásom inkább csak átlagemberes, felhasználós.Bekapcsolás után átállítottam magyar nyelvre a menüjét tehát Magyar menü van benne. A navigáció indítása után kb 2-3 másodpercen belül kap jelet a készülék ami brutálisan gyors. Mondhatom azt hogy azonnal megtalálja a műholdakat és mehet a navigálás, ez nekem azért fontos mert nem kell a kocsiban ücsörögnöm percekig hogy történjen valami ez csillagos 5-ös a 670plusson. A kijelző fényereje kifejezetten jónak mondható, ár féltem a tükröződéstől a sík kijelző miatt, de nyoma sincs. A legnagyobb napsütésben is tökéletesen látható a kijelzője. Hangszórója megfelelő azzal sem volt problémám sőt inkább halkítanom kellett rajta mert már-már túl hangos volt. Így a nyaraláson mát túl mire ezzel a készülékkel mentünk, kifejezetten elégedett vagyok. Én ajánlom másnak is nyugodt szívvel. Remélem tudtam segíteni

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2016. okt. 27.)

Navon N670 Plus 5
Navon N670 Plus 5" navigáció + iGO8 Magyarország térkép

16 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
GPS jel azonnali vétele
Ami nem tetszik:
Néha, egy picit késik az adott helyzetemhez képest, a képernyőn kijelzett pozíció

Alapvetően az itt leírt tapasztalatok és az ár alapján vettem meg. Volt már tapasztalatom más Navon készülékkel és már az a régebbi kütyü is gyorsan megtalálta a jelet. Úgyhogy amit leírtak a már előttem véleményezők, a szinte azonnali GPS jelvételről, az igaz. Időben mérve kb. 5 mp. alatt már mutatja is hol vagy. Esetleg eltérsz vagy más utat választasz, azonnal újra tervez és 2 másodpercen belül mutatja az új útvonalat. Fényereje eddig jónak bizonyult éjjel-nappal. Kezd sötétedni, átvált éjszakaiba. A hangerő maxon van nálam ,mert nem hallom, hogy hol kell sorolni, letérni (autópályán, motorhang + rádió mellett). Én nagyon megvagyok elégedve a termékkel. Nem bántam meg. A kijelző is elég nagy méretű, a tapadókorongos tartója, erősen tart, még nem esett le pedig elég rossz utakon is járok. Én szeretem, annyi még ,hogy egy frissítés nem árt a megvétel után azonnal, mert van újabb térkép verzió a már készüléken lévőnél. Könnyen kezelhető.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2019. jún. 5.)

Válasz K.Gábor hozzászólására:

Nekem 2 év múlva elromlott .Mivel nem frissítettem egyből . Állandóan kérte a frissítést .

Jelentem

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!