41 490 Ft

Navon N675 + iGO Primo teljes-Európa térkép (45 ország) 5" + Bluetooth
navon-n675-igo-primo-teljes-europa-terkep-45-orszag-5-bluetooth_0f2a8dcc.jpg

Navon N675 + iGO Primo teljes-Európa térkép (45 ország) 5" + Bluetooth

Garancia: 1 év - Gyári garancia
5" (480x272) színes kijelző
45 országos Európa térkép
Bluetooth

Rendelésre

Rendelésre
 • Szaküzletünkben Beérkezés után átvehető Részletek
 • Átvételi ponton Beérkezés után átvehető Részletek
 • Beérkezés után kiszállítjuk Részletek
Extra garancia hozzáadása
Cetelem áruhitellel
4 730 Ft x 10 hó, THM: 29,49%, Önrész: 0 Ft
41 490 Ft

Állítsd össze saját csomagodat!

Összeállítom
 • navon-n675-igo-primo-teljes-europa-terkep-45-orszag-5-bluetooth_0f2a8dcc.jpg Navon N675 + iGO Primo teljes-Európa térkép (45 ország) 5" + Bluetooth
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!

Leggyakoribb kiegészítők

Részletes leírás

5 év, 5 generáció

Örömmel mutatjuk be az 5 év tapasztalatát ötvöző új generációs NAVON N675 navigációs készüléket. Az új NAVON N675 ultra vékony dizájnjával (mindössze 10mm) és sík kijelzőjével kategóriájában az egyik legvékonyabb navigációs eszköz lett.
POI kezelés terén is több újdonságot sorakoztat fel. Az adatbázisban fellelhető több mint 8 millió érdekes pont mellé sajátokat is elmenthet a felhasználó, és ezeket az interneten keresztül másokkal is megoszthatja. A POI-k már nem csak egy adott hely, hanem a tervezett útvonal mentén is kereshetők, így egy köztes célpont érintéséhez nem feltétlen kell letérni az optimális útról.

Navigálni jó:

Akárhová készül, biztos lehet pontos megérkezésében, ha a Navon N675 + iGO Primo teljes-Európa térképével navigál. Csak néhány érintés és a szemet gyönyörködtető széles képernyős NAVON N675 készülék elvezeti Önt úti céljáig . Az elérhető szoftver és térkép variációk között mindenki megtalálja a magának megfelelőt, legyen akár hobbisofőr, vagy nagy utazó. Nem tud dönteni a trendi külső és a profi funkciók között? Most nem is kell! Ha a NAVON N675 készüléket választja, egy igazi modern formavilágú, nagy tudású navigációs eszközt kap, mely hűséges társa lesz utazásain.
Természetesen az utazás közbeni szórakozásra is gondoltunk, ezért a NAVON N675-ben film és zenelejátszó, valamint fotónézegető is helyet kapott.

Térképek:

Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Magyarország, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna, Vatikán

Térképfrissítés:

Az első GPS pozíció vételtől számított 30 napon belül díjmentesen frissíthető a navigációs készüléken található összes térképállomány, így midig a legfrissebb térképekkel érhető el a termék Teljes körű terméktámogatás: www.naviextras.com - későbbiekben térképbővítés - térképfrissítés 1 év ingyenes frissítés

TULAJDONSÁGOK:
 
 • Kijelző mérete: 5 " Sík kijelző
 • Kijelző felbontása: 480 x 272 pixel
 • Processzor frekvencia: SiRF Atlas V 500 MHz
 • Beépített memória: 4 GB ROM / 128 MB RAM
 • GPS vevő: SiRF Atlas V
 • Előre telepített iGO Primo teljes-Európa térkép (45 ország)
 • Memória bővítés: microSD, microSDHC max. 16GB
 • Beépített memória: 4GB ROM
 • Operációs rendszer: Microsoft Windows CE.Net 6.0
 • Audio: beépített hangszóró
 • Multimédia funkciók: JPEG képnézegetés, MP3 lejátszás, video lejátszás
 • Operációs rendszer: Microsoft Windows CE.Net 6.0
 • Tápellátás: Li-Ion akkumulátor
 • Méret: 113x84x10 mm
 • Súly: 175g

 

Felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy a jelen termékhez tartozó navigációs szoftver és annak térkép állományának frissítésével kapcsolatban a https://www.naviextras.com/shop/portal/Policy weboldalon található felhasználási feltételek irányadóak. A jelen termék megvásárlása és használata e felhasználási feltételek ráutaló magatartással történő elfogadását jelenti, ezért kérjük előzetesen tájékozódjanak a frissítések gyakoriságával, illetve időtartamával kapcsolatos esetleges korlátozásokról.

Ezzel összefüggésben a Hungaroflotta Kft. tájékoztatja a Tisztelt Vásárlói figyelmét, hogy csak az eszköz műszaki állapotáért vállal kellékszavatosságot, továbbá arról is, hogy a jelen eszköz csupán a navigációt segítő eszköz, de nem helyettesíti az útvonal előzetes, egyéb eszközökkel történő megtervezését. Ezen túlmenően is felhívjuk Tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a forgalmi rend változásokból, építkezésekből, utcanév változásokból következően a térkép szükségszerűen tartalmaz elavult információkat is, ezért kérjük, hogy a terméket ennek figyelembevételével használják, mivel a Hungaroflotta Kft. kizárja a szoftver, illetve a térkép pontatlanságából eredő útiköltség növekedéssel, balesetekkel, késésekkel kapcsolatos minden felelősségét. A termékekre előre telepített térkép állomány aktualitása és frissíthetősége eltérő lehet. A térképek frissítése részben vagy egészben történhet, az egyes országok frissítési gyakorisága eltérő és a térkép szellemi tulajdonjogával rendelkező NNG Kft. jogosult a frissítéseket korlátozni, illetve a jövőre nézve beszüntetni.

Tájékoztatjuk továbbá vásárlóinkat, hogy tilos a termék, a szoftver, a térkép rendeltetésellenes, illetve visszaélés szerű módon történő felhasználása. Ilyennek minősül különösen, de nem kizárólagosan a termék minden olyan használata, amely a közlekedés biztonságát, a felhasználó, vagy mások esti épségét, vagy vagyoni biztonságát veszélyezteti, ezért kérjük, hogy semmiképpen ne használja akkor és olyan módon a terméket, ha a vezetésről bármilyen módon elvonja a figyelmét. Tilos ezen túlmenően a szoftver, illetve a térkép lemásolása, illetve minden olyan felhasználás, ami a Hungaroflotta Kft., vagy a szoftver, illetve a térkép szellemi tulajdonával rendelkező NNG Kft. számára sérelmes, azok jogát, illetve jogos érdekeit sérti, vagy ha bármilyen jogszabálysértést valósít meg. A fentiekre tekintettel felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy az eszközhöz tartozó szoftver, illetve térkép https://www.naviextras.com/shop/portal/Policy weboldalon található felhasználási feltételek mellett történő felhasználását a Hungaroflotta Kft. ingyenesen biztosítja az ott meghatározott frissítési és egyéb korlátozásokkal, azonban a Hungaroflotta Kft az ingyenességre tekintettel a jogszabályok által lehetővé tett legnagyobb terjedelemben kizárja a szoftverrel, illetve a térképpel kapcsolatos minden szavatossági, illetve kártérítési felelősségét, illetve annak mértékét az eszköz fogyasztói árának mértékére korlátozza.

 

Teljes leírás

Specifikációk

Kijelző
Cikkszám
261458
Gyártó
NAVON
Garancia
1 éves
Kijelző mérete
5" (13 cm)
Kijelző felbontása
480 x 272 Pixel
Kijelző típusa
színes
Általános
Processzor frekvencia
550 MHz
Előre telepített térkép
van
Operációs rendszer
Microsoft Windows CE.Net 6.0
Típus
autós navigáció
Csatlakozó
Mini USB, Bluetooth
Audio
beépített hangszóró
Tápellátás
Li-ion akkumulátor
Akkumulátor kapacitás
950 mAh
Tartozékok
USB kábel, kezelési útmutató, autós töltő, autós tartó
Szélesség (mm)
131
Magasság (mm)
85
Mélység (mm)
10
Súly (g)
175
Memóriakártya-foglalat
microSD, microSDHC
Funkciók
GPS vevő
MSTAR 64 csatornás
GPS funkciók
Bővített utcanév keresés, POI (Points Of Interest) kezelés, Helymeghatározás
Multimédia funkciók
MP3 lejátszás, Videó lejátszás, JPEG képnézegetés
Extra funkciók
személyre szabható képernyő, sávasszisztens, 3D autópályanézet
Memória
Beépített memória
4 GB
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!