9 990 Ft

Sygic GPS Navigation 3D-s navigációs szoftver Android-ra Európa térképpel
sygic-gps-navigation-3d-s-navigacios-szoftver-android-ra-europa-terkeppel_354b3c11.jpg

Sygic GPS Navigation 3D-s navigációs szoftver Android-ra Európa térképpel

Teljes 3D-s tartalom
Valósidejű forgalmi információ
Hangutasítások 20 nyelven

Kifutott

9 990 Ft

Részletes leírás

Sygic GPS Navigation 3D-s navigációs szoftver Android-ra Európa térképpel

A profi autós navigálás és a gyalogosközpontú irányítás közösségi élettel telítve. Ez a Sygic GPS Navigation 3D-s navigációs szoftver Android-ra a Sygic futurisztikus, háromdimenziós terméke.
Hangutasítások több, mint húsz nyelven, városinformációk,  POI-hoz rendelt földrajzi koordináták és információk a Wikipédiából, mindez TeleAtlas térképalapon.

Teljes 3D-s tartalom, gyönyörű képek épületekről és tájakról, gyors és egyszerű válaszok a Sygic-tól helyzetváltoztatás esetén. Gyors útvonaltervezés, házszámszintű információk, sávasszisztens, sztrádajelzések, sebességkorlátozó figyelmezetések, traffipax jelzések. Készülékünkben tárolt telefonszámokhoz közvetlen híváslehetőség, barátok keresése, találkozási pontok. A közösségi opció megosztást tesz lehetővé más Sygic felhasználókkal. Helyzetünk közzététele közösségi oldalakon (Facebook, Twitter)
A Sygic az előtelepített adatok stratégiáját választotta, gazdaságos belsőmemóriás tárolással kombinálva, stabil, megbízható és minden eddiginél gyorsabb tudást biztosítva ezzel, amit csak internetkapcsolat adhat világszerte.

Azoknak, akik az online kapcsolatot részesítik előnyben, a Sygic valós idejű információkat ajánl. Chatelhet, barátok hollétéről tájékozódhat, megoszthatja velük tartózkodási helyét, vagy választott későbbi célpontját, időjárást és forgalmat ellenőrizhet...

A Sygic GPS Navigation 3D-s navigációs szoftver Android-ra a következő generációs okostelefonok és személyes navigációs eszközökre készült.

Frissítési információk:
A szoftvert az Android Marketből ingyenesen frissíteni lehet. A frissítés csak az alapszoftverre terjed ki, nem tartalmazza a térképadatbázis adatainak frissítését!

Legfrissebb térképek
Vásárlóinknak a legfrissebb térképeket nyújtjuk. Olyan kiemelkedő térképszolgáltatóktól, - mint a TomTom, a Whereis és a MapmyIndia - származó, exkluzív térképek garantálják, hogy a lehetőségekhez képest e leggyorsabban célba érjen.

3D Hardvergyorsítás
A Sygic az első navigációs alkalmazás, amely kihasználja a chipekbe épített 3D gyorsítást. Élvezze a városok és a domborzat realisztikus 3D megjelenését, mely az úton ön előtt megjelenő épületeket, a felszínt, a parkokat, hegyeket és völgyeket is magában foglalja.

Valósidejű forgalmi információ
Időt és energiát takaríthat meg, ha tudja mi várható ön előtt az úton. Az általunk nyújtott forgalmi információ nagy területet fed le és sűrűn frissített - pontosan abban a sorrendben, ahogy az ön előtt következő úton találkozhat az eseményekkel. Ez a funkció a sygic.com weboldal Extrák menüpontjában vásárolható meg.     Közvetlen utcakeresés
Nincs szükség a város megadására, csak írja be az utca nevét és az okos keresőmotor fel fogja kínálni a lehetőségeket, amiből választhat.

Navigációs utasítások

A Sygic folyamatos, hanggal ellátott, pontról pontra útmutatásokat ad a vezetőnek, akkor is, ha az alkalmazás a háttérben fut. Ez lehetővé teszi, hogy a készülékén más alkalmazást is használjon, így rugalmasan testre szabhatja az élményeit.

Sebességmérő kamerák bejelentése
A Sygic alkalmazások felhasználói bejelenthetik a kamerák és balesetek helyszíneit más felhasználók számára vezetés közben. A friss információ azonnal eljut a többi felhasználóhoz.

Navigálás partnerekhez
A telefon névjegyzéke közvetlenül megtalálható a Sygic szoftverben. Jusson el könnyen és gyorsan a barátaihoz és ismerőseihez a nélkül, hogy kilépne az alkalmazásból.

Többpontos útvonaltervezés
Tervezzen meg utat több ponton át és a Sygic kiszámítja önnek a lehetséges érkezési időt (ETA) az útvonal minden részére. Kiválaszthatja az elkerülendő utakat és optimalizálhatja az utat további lehetőségekkel.

Iránytű szerinti iránykeresés
A gyalogos navigációs üzemmód jobban figyelembe veszi és kényelmesebbé teszi a térkép irányváltását a hagyományos térképhez képest. A lépésről-lépésre gyalogos útmutatások a beépített iránytű segítségével könnyebbé teszik az úti cél elérését.            

Multitask támogatás
Ha a navigáció közben más alkalmazást is használni szeretne, a navigáció a háttérben folytatódik, így folyamatosan kapni fogja a hangutasításokat arról, hogy mikor kell irányt váltani. Amikor az új alkalmazást bezárja a navigáció újra előtérben fog folytatódni. Ez által egyetlen kijáratot sem fog kihagyni!

Multi-touch kijelző támogatás
Húzza át a térképen, görgesse a menüt, vagy nagyítson bele és kicsinyítsen a térképbe az ujjaival.

Automatikus forgatás
A jobb nézethez forgassa el a készülékét és a képernyő automatikusan átvált.

Autó-hifi integráció
Az autó-hifi integráció révén (A2DP protokollal) az alkalmazás használatát kényelmesebbé és biztonságosabbá teheti. A zene automatikusan elnémul, amikor a következő utasítás elhangzik.

Zene halkítás

Hallgasson zenét vezetés közben, amíg a Sygic-al navigál. A halkítás finoman csökkenti a hangerőt, amíg a Sygic vezetési utasításokat ad és visszaállítja a normál hangerőt a jelzések között.

Városinformációk
A Városinformációk segítségével mindig otthon érezheti magát, akárhová utazik. Akár szállodát, éttermet, üzletet keres vagy bele szeretne kóstolni az éjszakai életbe a Sygic minden lehetőséget felkínál önnek.

Útinapló
Nézze át az utazásairól összegyűjtött információkból készített statisztikákat, amely tartalmazza a megtett távolságot, szintkülönbséget, időt és sebességet.

Időjárás
Készüljön fel minden lehetőségre. Az út során és a célállomásra vonatkozóan láthatja az aktuális időjárás-jelentést. Kétnapos előrejelzés is megnézhető, így nem érheti kellemetlen meglepetés az ott tartózkodás alatt.

Térképek a telefonon
A Sygic a térképeket a telefonban tárolja, így azok használatához nincs szükség további letöltésre.

Látnivaló felhívása
Hívja fel a megadott helyet a "Látnivaló hívása" funkció segítségével. Ez után a számot eltárolhatja a névjegyzékben, így előkeresheti, amikor szükség van rá.

Helyzet megosztása
Néhány érintéssel bármilyen helyet megoszthat a barátaival. Válassza ki a célállomást vagy tárolja el az aktuális pozíciót és email-ben, SMS-ben vagy a Sygic-on keresztül üzenve juttassa el az információt a barátaihoz. Ha ők szintén a Sygic-ot használják, akkor egy egyszerű kattintással a megadott helyre navigálhatnak.

Facebook és Twitter integráció
A "Csatlakozás Facebook és Twitter hálózathoz" funkcióval lehetővé válik, hogy az ismerősei és a "követői" tudomást szerezzenek arról, hogy ön hol tartózkodik és merre tart. Néhány egyszerű érintéssel ezt az információt közzéteheti a profiljában - akár Google Maps helymeghatározással együtt.   

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
161752
Gyártó
SYGIC
Garancia
nincs
Térképek
Európa
Jellemzők
POI (hasznos helyek) pontok, útvonal tervezés, részletes hangutasítások, teljes 3D
Extrák
nincs

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

3 / 2 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
1

Legújabb értékelés

(2011 szept. 20)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Felhasználóbarát, szép felület
Ami nem tetszik:
Néha magától kilép (HTC Legend)

Nekem bevált ez a szoftver, a külföldi térképek is jók, voltunk vele Olaszországban is! A Marketben van fent 7 napos próbaverzió, szerintem először azt próbáljátok ki, aztán ha nektek is bejön, akkor itt tudtok hosszabbítani. 10 000-et bőven megér!

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2014 márc. 29)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
semmi
Ami nem tetszik:
khmm

Tudom, hogy régi a hozzászólás de..... Hát egy navigációs szoftvert nem az minősít, hogy 1x eltalál vele valaki Olaszországba!Erre minek navigációs program?? Fuvarozom. Ez a navigációs szoftver bátran állíthatom nem alkalmas a pontos állandó használatra.Ennél még a buherált navim is jobban teljesített egy 10ezer ft-os kínai készülékkel. Csak próbáltam IGO mellett.Nem vettem meg, mert hülye azért nem vagyok!

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!