1 900 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Olivia Rosenthal - Az engedetlenség hét útja

Nyitott Könyvműhely, 2007122 oldalISBN: 9639725111

Részletes leírás »
1 900 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Wong mester három tanítványa, Csidan, Nidan és Szandan változatos utakat jár be a mester tanításait követve, vagy éppen azzal szembeszegülve, hogy saját példájukon tapasztalják a vak engedelmesség, a szeszélyes lázadás és a cinikus távolságtartás esélyeit. Olivia Rosenthal hatalmas filozófiai tudás és fölényes íráskészség birtokában alkotja meg szikár és rendkívül hatásos szövegét arról, hogy milyen következményekkel járhat az engedelmesség, és hogy milyen határok között mozog a mester-tanítvány viszony a keleti filozófiai iskolákban. Erőteljes nyelvezet, pontosan kidolgozott stílus, kemény, de élvezetes fekete humor teszik élményszerűvé ezt a lélegzetelállítóan izgalmas történetet. Olivia Rosenthal fiatal, de máris sikeres és világszerte elismert francia regényírónő, illetőleg színpadi szerző. Első regényét, amely azután egy trilógia kezdő darabja lett, 1998-ban publikálta. Az engedetlenség hét útja című kisregénye az ötödik prózai műve. "Az idő lassan haladt előre, a leckék száma egyre nőtt, a fiatalemberek igyekeztek, a mester azonban még nem volt elégedett. Azt tapasztalta, hogy a három fiatalember társaságában eltöltött idő ellenére nem tudta sem Csidan félénkségét legyőzni, sem Nidan vadságát és melankóliáját lecsillapítani, sem Szandan mindig iegyensúlyozott kedélyét megzavarni. Elhatározta tehát, hogy jobban megdolgoztatja őket, hogy eljussanak minden dolgok megismeréséig."
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
93785
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!