4 090 Ft

Minden Egész eltörött

Raktáron

Raktáron

Akadémiai Kiadó, 2013
304 oldal
Puhatáblás

Részletes leírás »
4 090 Ft

Mikor és hol vehetem át?

  • Szaküzletünkben ingyenesen 2 munkanap Részletek
  • Átvételi pontokon 890 Ft 3 - 4 munkanap Részletek
  • eMAG easybox csomagautomata ponton 690 Ft 3 munkanap Részletek
  • Házhozszállítással 890 Ft 3 - 4 munkanap Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Könyvünk az Akadémiai Nívódíjas Gazdaságpolitikai kerekasztal sorozatnak immár a hatodik kötete. A kötet szerzői komparatív közelítésben elemzik Magyarország növekedési lehetőségeit, annak európai feltételrendszerét. Mint az Útteremtés és útfüggőség válságos környezetben alcím is utal rá, olyan pályát kell találnunk, amely - tanulva a sikeres nemzetközi tapasztalatokból - szakít a lemaradást konzerváló és erősítő magyar gyakorlattal. Szerzők: BENCZES ISTVÁN a Budapesti Corvinus Egyetem Világgazdasági Tanszékének habilitált egyetemi docense, junior príma- és Káldor-díjas közgazdász. CSABA LÁSZLÓ akadémikus, egyetemi tanár. Írásai 20 országban jelentek meg. Több mint 200 tudományos közlemény szerzője. GYŐRFFY DÓRA a Pázmány Péter Katolikus Egyetem habilitált egyetemi docense. Tanulmányait a Harvard Egyetemen és a Közép-európai Egyetemen végezte. JANKOVICS LÁSZLÓ az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete gazdasági attaséja. Rendszeresen publikál a fiskális és monetáris politika kérdéseiben. MURAKÖZY LÁSZLÓ a debreceni Közgazdaságtudományi Kar alapítója, 2000 és 2004 között első dékánja. A Gazdaságpolitikai kerekasztal sorozat szervezője. PALÓCZ ÉVA a Kopint-Tárki Konjunktúrakutató Zrt. vezérigazgatója. Az ELTE Politológiai Intézet óraadó tanára. A Magyar Közgazdasági Társaság alelnöke. REZESSY GERGELY tanulmányait a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végezte. A Budapest Corvinus Egyetemen doktorandusz és óraadó tanár. TÖRÖK ÁDÁM az MTA rendes tagja, egyetemi tanár. Tagja az MTA elnökségének. Eddig hat könyve és több mint 150 folyóiratcikke jelent meg. VERES ANITA az MTA-PE Regionális Innovációs és Fejlődéstani Hálózati Kutatócsoport tudományos segédmunkatársa, PhD-jelölt..

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
288669
Gyártó
Akadémiai Kiadó Zrt
Garancia
nincs

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!