1 300 Ft

Hasonló elérhető termékek

Kúr Géza - Küzdelmeink

Pesti Kalligram, 2000

Részletes leírás »
1 300 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Sajtó alá rendezte, a Könyvecskét közreadja, a Névmutatót, a Könyvecske kulcsot, az Utószót írta és a könyvet szerkesztette: KONCSOL LÁSZLÓ A belső első és hátsó borítón: Négy oldal a füssi Könyvecskéből 160 oldal Kötve, 135×205 mm ISBN 80 7149 305 8 Kúr Géza református egyháztörténeti műve a majdani egyház- és falutörténészek kutatásaihoz jó kiindulópontul fog szolgálni. A könyv három református egyház, Kolozsnéma, Csicsó és Füss hitéletéről tudósít. Kolozsnéma eredetileg anyaegyház volt, amelyet a tizenkilencedik század természeti csapásai tettek filiává. Csicsó ma is eleven mater ecclesia. Füss a reformáció számára 1737 táján végérvényesen elveszett, de ránkhagyta a közeli Nemesócsára menekített anyakönyvét, amely mint forrásanyag betűhív alakban e könyv függellékébe került. A kötetet rövid utószó, valamint név- és tárgymutató egészíti ki.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
91882
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!