879 990 Ft helyett
804 790 Ft
(8% különbség)

Hasonló elérhető termékek

Nikon 24-70/F2.8 AF-S NIKKOR Z objekttív

Professzionális f/2,8-as általános zoomobjektív
Nanokristály, fluor, ARNEO-bevonatú elemek
Szűrőtoldalék méret: 82 mm (P = 0,75 mm)

Extra évek Részletes leírás »
879 990 Ft helyett
804 790 Ft
(8% különbség)

Elfogyott

Részletes leírás

Nikon 24-70/F2.8 AF-S NIKKOR Z objektív adatai:

 

Nikon 24-70

 

Professzionális,
f/2,8-as általános zoomobjektív

Használja ki egy nagy fényerejű, Nikon 24-70 mm-es, kompakt méretű zoomobjektív sokoldalúságát. Fejlett optikai jellemzőivel és kiváló időjárásálló tömítőrendszerével ez a teljes képméretű, tükör nélküli objektív kiváló teljesítményt nyújt minden fényviszonyok között – igazi megbízható társ a fotózáshoz.

 

Nikon 24-70

 

Nikon 24-70

 

Lélegzetelállító felvételek. Lenyűgöző narratívák.

Összpontosítson a történetre egy olyan profi általános zoomobjektívvel, amely alkalmazkodik Önhöz. Ez a 24–70 mm-es, f/2,8-as objektív több részletet mutat meg, és ebben a fókusztávolság-tartományban páratlan teljesítményt nyújt a közelik készítésekor. A fényképezési paraméterek közvetlenül az objektívről vezérelhetők. A strapabíró kialakításnak köszönhetően mindenhová magával viheti.

 

Nikon 24-70

 

Valódi mélység

A széles Z-bajonett és az állandó f/2,8 rekeszértékű, kilenclamellás, lekerekített írisz lenyűgöző teljesítményt nyújt minden fényviszonyok között. Remek csillageffektust hozhat létre. És természetes hatású elmosódást, egyenletes átmenetekkel a kép szélei felé.

Lélegzetelállító közelik

A kiemelkedő képélesség a közeliknél még látványosabb. A teljes zoomtartományban érvényes, csupán 0,38 m-es minimális fókusztávolsággal a kompozíció kulcsa az Ön kezében van – akár közelképeket szeretne készíteni, akár végtelenre állítja az élességet.

 

 

Nikon 24-70

 

 

Nikon 24-70

 

Mondjon búcsút az objektív becsillanásának

Még a pontszerű fényforrások is gyönyörű részletességgel örökíthetők meg, köszönhetően a 15 csoportba rendezett 17 objektívelemnek. Az ARNEO és a nanokristály bevonat hatékonyan csökkenti a több irányból érkező fény miatti szellemképeket és tükröződéseket.

 

Több fény. Nagyobb szabadság.

Riportfotózás. Esküvők. Reklámfotók. Bármit is fényképez, a jelenet minden részletét élethűen megörökítheti. Még a csillagok és a városi fények is szép kerek fénypontként jelennek meg a képen. Amikor pedig a helyzet úgy hozza, hogy videófelvételre van szükség, pontosan vezérelheti a mélységélességet közvetlenül az objektívről.

 

Nikon 24-70

 

Egyetlen objektív. Szinte minden terepre.

Az objektív teljesen időjárásálló, és megbirkózik a mindennapos professzionális használat nehézségeivel. A fluorbevonat taszítja a vizet, a port és a szennyeződéseket a képminőség feláldozása nélkül.

 

Nikon 24-70

 

Nikon 24-70

 

Nikon 24-70

ÖSZTÖNÖS

A zoomgyűrű és az élességállító gyűrű éppen megfelelő nyomatékkal állíthatók. A vezérlőgyűrűvel hangtalanul állítható a rekesz és az expozíciókompenzáció.
 

 

ALKALMAZKODÓ

AF-rögzítés, fénymérés, sorozatkészítés – és számtalan más funkció. Az objektív Fn gombjához akár 21 különböző funkció is hozzárendelhető.
 

 

FÓKUSZÁLT

Az OLED információs kijelzőpanelen gyorsan ellenőrizheti a rekeszértéket, a fókusztávolságot, a pontos gyújtótávolságot és a mélységélességet – közvetlenül az objektíven.


MINTAGALÉRIA

 

Nikon 24-70

 

 

MELLÉKELT TARTOZÉKOK

 

Nikon 24-70

 

 

MŰSZAKI ADATOK

 • Típus Nikon Z-bajonett
 • Formátum FX/35 mm
 • Gyújtótávolság 24–70 mm
 • Maximális rekesz f/2,8
 • Minimális rekesz f/22
 • Az objektív felépítése 17 objektívelem 15 csoportban (2 ED-objektívelemmel, 4 aszferikus objektívelemmel, nanokristály és ARNEO-bevonatú és objektívelemekkel és egy fluor bevonatú elülső és hátsó objektívelemmel)
 • Látószög FX-formátum: 84°–34°20', DX-formátum: 61°–22°50'
 • Gyújtótávolság-skála Milliméter-beosztású (24, 28, 35, 50, 70)
 • Élességállító rendszer Belső élességállító rendszer
 • Minimális fókusztávolság 0,38 m a fókuszsíktól számítva, valamennyi zoompozícióban
 • Maximális leképezési arány Kb. 0,22x
 • Íriszlamellák száma 9 (lekerekített fényrekesz)
 • Bevonat Nanokristály bevonat, fluor bevonat, ARNEO bevonat
 • Szűrőtoldalék méret 82 mm (P = 0,75 mm)
 • Átmérő x hosszúság (a bajonettzártól számított kiterjedés) Kb. 89 mm legnagyobb átmérő x 126 mm (a fényképezőgép bajonett peremétől számított távolság)
 • Tömeg Kb. 805 g
 • Automatikus élességállítás Van
 • Belső élességállítás Van
 • Élességállítás Automatikus, kézi
 • Mellékelt tartozékok LC-82B 82 mm-es rácsúsztatható első objektívsapka, LF-N1 hátsó objektívsapka, HB-87 bajonettzáras fényellenző, CL-C2 objektívtáska

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
636983
Gyártó
NIKON
Garancia
3 éves
Gyújtótávolság
24 - 70 mm
Felépítés
17 objektívelem 15 csoportban (2 ED-objektívelemmel, 4 aszferikus objektívelemmel, nanokristály és ARNEO-bevonatú és objektívelemekkel és egy fluor bevonatú elülső és hátsó objektívelemmel)
Apertura tartomány
f/22 - f/2,8
Minimum fókusz távolság
0,38 m a fókuszsíktól számítva, valamennyi zoompozícióban
Nagyítás
Kb. 0,22x
Látószög
FX-formátum: 84°–34°20', DX-formátum: 61°–22°50'
Hossz
126 mm (a fényképezőgép bajonett peremétől számított távolság)
Átmérõ
Kb. 89 mm legnagyobb átmérő
Súly
Kb. 805 g
Általános
Objektív kompatibilitás
Nikon Z
Fő jellemzők
Filter méret
82 mm
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!