18 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Nintendo Daemon x Machina Nintendo Switch játékszoftver (NSS116)

Platform: Nintendo Switch
Műfaj: Akció
Kiadó: MARVELOUS!

Részletes leírás »
18 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Daemon x Machina Nintendo Switch játékszoftver adatai:

 

Egy vadonatúj Nintendo Switch játék, ami kombinálja a robotos játékok stratégiaközpontúságát az akciójátékok gyorsaságával!
Egy vadonatúj mech-akciójáték érkezik Nintendo Switch konzolokra Kenichiro Tsukudától. Teljesen személyre szabható Arsenal-öltözetedben vehetsz részt izgalmas küldetésekben, hogy bármi áron keresztbe tegyél az ellenségnek. Válaszd ki és szereld fel különféle fegyverekkel Arsenalodat, szerezz továbbiakat a legyőzött ellenségektől, vagy cserélgesd akár menet közben is a felszerelésedet, hogy mindig készen állhass az új fenyegetésekkel való szembenézésre.

 

Daemon x Machina Nintendo Switch játékszoftver 01

Kenichiro Tsukuda nevét az Armored Core sorozat készítőjeként ismerhette meg a világ. Most tehetséges csapatával egy vadonatúj játékot alkottak meg, azzal az ambiciózus céllal, hogy a valaha volt „legjobb mech-akciójátékot” hozzák létre.

 

Daemon x Machina Nintendo Switch játékszoftver 02

A karakterdizájn Yusuka Kozaki keze munkáját dicséri, aki a Fire Emblem Awakening és Fire Emblem Fates játékokon is dolgozott.
A mechanikus dizájnelemeket Mr. Kawamori alkotta meg, aki az Armored Core sorozat és a Super Dimension Fortress sorozat készítésében is részt vett.
A játékos karaktere változatos opciókkal teljesen személyre szabható.
Minden Arsenal különböző fegyverekkel szerelhető fel a vállakon és a karokon. A játékos a hátán tartott pótfegyverekkel is felszerelkezhet, amikre akár csata közben is átválthat.
Az Arsenalok szabadon harcolhatnak a levegőben és a földön egyaránt.
Ragadj meg tárgyakat a környezetedben, mint például autókat vagy közlekedési táblákat, és használd őket fegyverként vagy lövedékként!
A legyőzött ellenfelek lőszert vagy fegyvereket dobhatnak, amit a játékos megszerezhet, és akár azonnal használhat.
Online és helyi vezeték nélküli többszemélyes mód is elérhető lesz a teljes játékban.

 

Daemon x Machina Nintendo Switch játékszoftver 03

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
677611
Gyártó
NINTENDO
Garancia
nincs
Platform
Nintendo Switch
Műfaj
akció
Korhatár besorolás (PEGI)
12+

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!