15 990 Ft

ingyen kiszallitas

ingyen kiszallitas

 

Hasonló elérhető termékek

Nintendo Yoshis Crafted World Nintendo Switch játékszoftver (NSS875)

Platform: Nintendo Switch
Műfaj: akció, platform
Kiadó: NINTENDO

Részletes leírás »
15 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Yoshis Crafted World Nintendo Switch játékszoftver adatai:

 

Yoshis Crafted World

Yoshis Crafted World

 

Fedezd fel Yoshi világának a fonákját is!


Minden akkor kezdődött, mikor Kamek és Baby Bowser elhatározták, hogy elrabolnak egy drágakövekkel díszitett bűvös sziklát. A legenda szerint az elvarázsolt kő birtokosa legvadabb álmait is képes valóra váltani! Azonban mikor a szikla drágakövei szerterepülnek, Yoshira és barátaira vár a feladat, hogy megtalálja azokat. Adj át eg Joy-Con kontrollert egy barátodnak, és Yoshi-társadként veled együtt indulhat ő is a kalandra.* Mellow módban Yoshinak még szárnyai is vannak, így az élmény még könnyedebb, és a szárnyak sokat segítenek a küldetésedben is! Bizony, az összes virágot, érmét és Poochy Pupot megtalálni nem kis feladat! Extra védelemért öltsd magadra a játékban megszerezhető, kézimunkával készült öltözékek egyikét!

 

Yoshis Crafted World

 

Jellemzők:

  • Fedezz fel minden pályát, aztán találj még több titkos részletet, mikor újra végigjárod a terepet a hátoldalon is!
  • Kerekedj felül rengeteg ellenségen és akadályon, mint például a Zombie Guyok, Skelasaurusok, Ukiki vagy Monty Mole, miközben az elrejtett, gyűjthető tárgyakra vadászol.
  • Kétszemélyes, kooperációs játékélményért csak passzolj egy barátodnak egy Joy-Con kontrollert!*
  • Öltöztesd fel Yoshit gyűjthető, védelmező, kézzel készített jelmezekbe, hogy nagyobb biztonságban legyen, miközben átverekedi magát a pályákon.

 

*A többszemélyes játékhoz résztvevőnként egy-egy kompatibilis kontroller szükséges. További kontrollerekre (külön vásárolható) lehet szükség.

 

Yoshis Crafted World

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
631880
Gyártó
NINTENDO
Garancia
nincs
Platform
Nintendo Switch
Műfaj
akció, multiplayer
Korhatár besorolás (PEGI)
3+

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!