Asztali számítógép, Mac

Találatok: 52

Legnépszerűbb termékeink

Virtuális világ, avagy milyen számítógépet válasszunk

Egy jó számítógép elengedhetetlen eszköz a jó munkához, szórakozáshoz. Segítségével egyszerűen kapcsolatban maradhatunk munkatársainkkal, barátainkkal - online. Filmeket nézhetünk, játszhatunk rajta, böngészhetünk az interneten, s aki olyan körökben dolgozik, az feladatait is végezheti rajta.

Legfontosabb a pontos választás!
Számítógép vásárlás esetén az első és legfontosabb dolog, hogy eldöntsük milyen számítógép konfigurációra van szükségünk. Ebből derül ki, hogy milyen a pc teljesítménye, milyen a processzora, mennyi RAM-mal rendelkezik. Egy jól összerakott számítógép teljességgel szolgál ki minden igényt. De hogy pontosan mit is jelent a jól összerakott, erősen függ a felhasználástól.

Processzor: a számítógép lelke
A processzor az asztali számítógép egyik legfontosabb alkatrésze. A gyorsaság és teljesítmény egyik fő meghatározója. Gyártók tekintetében két cég termékei közül választhatunk, ezek az Intel és az AMD. Ha letettük voksunkat valamelyik mellett, azon belül is több kategória közül választhatunk. Csúcskategóriától, egészen a belépő szintig minden megtalálható. A gyors és zökkenő mentes munkához elengedhetetlen egy jó processzor, de igazán erősre csak akkor van szükség, ha magas rendszerigényű programokat szeretnénk futtatni.

Több memória a gyorsabb működésért
A processzorhoz hasonlóan szintén meghatározza a számítógép működését, hogy mennyi memóriával rendelkezik. Minél több a RAM, annál hatékonyabb munkát garantál a gép. Míg egy 2 GB rendszermemóriával bíró asztali számítógép csak alapfeladatok ellátására alkalmas, addig egy nagy 16 GB-os, szinte korlátlan lehetőségeket tár elénk.

Jó grafikus vezérlő, a hibátlan működés ismérve
Egy komplett számítógép természetesen videókártyával is fel van szerelve. Nem mindegy azonban, hogy milyennel. Az integrált videókártya, bár kiválóan alkalmas hétköznapi feladatok végrehajtásához, komolyabb műveletekkel nem birkózik meg. A szaggatás, akadozás elkerüléséért érdemes beruházni, egy dedikált darabra, az ugyan is, jóval profibb minőséget garantál. Az Nvidia vagy AMD márkanévvel fémjelzett grafikus vezérlők, a legújabb játékok maxon való kihasználását is lehetővé teszik.

Gamer PC
Egy gamer számítógép a csúcskategóriás modellek közé tartozik. Alaplapja, processzora, videókártyája, vagyis az egész pc konfiguráció a toppon van. Ez szükséges is, hiszen rengeteg, nagy teljesítményű játék számára kell helyet és hibátlan működést biztosítania. Ezekhez a készülékekhez hasznos, ha kifejezetten gamer-ek számára kialakított kiegészítőket vásárolunk, mint például ergonomikus gamer egeret vagy Steel Series billentyűzetet.

Az Extreme Digital eladó számítógépei között, biztosan te is megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. A HP asztali számítógépektől az Apple Mac pc-kig, kedvedre válogathatsz.

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!