Notebook, 2 az 1-ben, Ultrabook™

Találatok: 1172

Legnépszerűbb termékeink

Milyen laptopra van szükséged?

Laptop vagy netbook vásárlása előtt feltétlenül tisztáznod kell magadban, milyen gépre van szükséged: mit tudjon, mekkora legyen a teljesítménye; milyen gyakran használnád; fontos-e a hordozhatóság, vagy csak otthon dolgoznál rajta; illetve az áron kívül milyen egyéb szempontok érdekelnek. A fentieket feltétlenül át kell gondolnunk, hiszen egészen másra lehet szüksége egy diáknak, egy irodai dolgozónak, egy grafikusnak, egy vágónak vagy épp egy gamernek.

Irodai laptopok
Amennyiben a notebookot hagyományos feladatokra – szövegszerkesztés, táblázatkezelés, internetezés, adatkezelés stb. – használnánk, elegendő egy kisebb teljesítménnyel és memóriával rendelkező gép is; a lényeg, hogy gyorsan dolgozhassunk, és a gép egyszerűen kezelhető legyen. Ha fontos a hordozhatóság, mert például irodában és távmunkában is dolgozunk, válasszunk egy kisebb súlyú netbookot vagy ultrabookot.

Notebook asztali PC helyett
Ha a hordozhatóság nem lényeges, mert a notebookot asztali számítógép helyett használnák, így végig egy helyen lesz majd, a laptop lehet nagyobb és súlyosabb is. Cserébe nagyobb a memóriája és a teljesítménye, a netbookokkal ellentétben ott van benne a DVD-író, és USB-csatlakozóinak száma meghaladja az átlagot. Ezen típusok akkumulátora nem bírja sokáig; azonban erre általában nincs is szükség, hiszen asztali PC helyett használjuk a gépet, így mindig van a közelben konnektor. Ha mégis magunkkal kellene vinnünk valahova a gépet, jobb, ha beszerzünk hozzá egy tartalék akkumulátort.

Kiegészítők
Ha akciós laptopot, notebookot vagy netbookot vásárolsz, szükséged lehet néhány kiegészítőre is, mint például egy már említett tartalék akkumulátorra vagy egy laptoptáskára, hogy könnyebben szállíthasd új eszközödet. Ha a laptop vagy netbook nem rendelkezik optikai meghajtóval, érdemes beszerezni egy külső DVD-írót is. Ha gyakran dolgozol este a laptopon, egy USB-vel csatlakoztatható LED-es lámpával spórolhatsz a villanyszámlán.

Operációs rendszer
A notebookokat és netbookokat operációs rendszerrel és anélkül is megvásárolhatod. Ha nem szeretnél időt szánni a telepítésre, és laptopodat azonnal használatba vennéd, válaszd az operációs rendszerrel ellátott változatot. Ha a notebookot licencelt operációs rendszerrel vásárolod meg, a gépen néhány rejtett fájl is helyet kap, amelyek akkor jutnak szerephez, ha valami miatt szükség lesz a rendszer újbóli, biztonságos telepítésére. Akár irodai használatra keresel notebookot, akár asztali PC helyett használnád laptopodat, akár egy könnyű, egyszerűen hordozható 2 az 1-ben eszközt szeretnél, akár számítógépes játékhoz keresel egy ideális gépet, az Extreme Digital széles kínálatában biztosan megtalálod a legmegfelelőbbet.

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!