2 az 1-ben eszközök (0)

Sajnos, a megadott keresési feltételekkel nincs egyetlen pontos találat sem! 

Legnépszerűbb termékeink

2 az 1-ben laptop – Az ultrakényelmes munkatárs és játékguru

Olyan kombináció, amelyért sorba is állnál – ha nem lenne elérhető egy kattintással! Felfokozott audiovizuális élmény, amely tökéletesen igazodik a hétköznapi szokásaidhoz. Az újgenerációs 2 az 1-ben laptopok érintőképernyős megoldással könnyítik meg a felhasználást. Üsd fel a notebookot, állítsd be, helyezd magad kényelembe – a többit bízd csak rá. Ez az eszköz még nagyobb szabadságot ad a munkában és a szórakozásban is! A 2 az 1-ben notebookok érzékenysége és használhatósága végre összhangba került: nemcsak megbízható munkatárs, de a legfinomabb érintésre is azonnal teljesíti a parancsot. Szerzed be te is, hogy szebb, élethűbb és részletgazdagabb a tartalmat fogyaszthass. Ráadásul ilyen elegáns és sokoldalú kivitelezéssel már régen találkoztál!

Ha akarod notebook, ha akarod táblagép. De használhatod kijelzőként és sátras megoldással is! Maradandó filmélményre vágysz? Szeretnél végre játék közben is felejthetetlen látványt? A szuper vékony 2 az 1-ben laptopok le fognak nyűgözni! Zavarba ejtően okosak, innovatívak és kényelmesek. Ha fokozott teljesítményre vágysz a munkádban is, ezt az eszközt válaszd.

Az Extreme Digital kínálatában rendkívül gyönyörű kijelzőket és ügyes 2 az 1-ben notebookokat találsz. Ismerd meg jobban az élmény új szintjét!

Munkára vagy játékhoz?
Is-is. Tedd élménnyé a gépelést, rajzolás, kézírást: az érintő képernyős 2 az 1-ben notebook remek partner a munkában! Felejtsd el a hatalmas laptop-táskát, ezt az eszközt bárhova magaddal viheted, mert pehelykönnyű. Az elődeinél sokkal jobban gazdálkodik az akkuval, mégis gyors és nagy teljesítményű. A továbbfejlesztett képernyőillesztés kényelmessé teszi az irodai használatot. Ha minden nap órákat töltesz el a monitor előtt, ez a 2 az 1-ben laptop véget vet a hunyorgós időszakoknak, és élménnyé teszi a felhasználást! Az igényes grafikai megoldások a szabadidődben is ámulatba ejtenek. A processzor lenyűgöző teljesítménye, az innovatív audiovizuális megoldások hihetetlen élményt garantálnak. A kényelem magas fokán gyakorolhatsz a kedvenc játékod pályáján, nem kell aggódnod a parancsteljesítés sebessége miatt sem. Ismerkedj meg ezzel a felejthetetlen képi világgal a HD technológia jóvoltából. És többé nincs kompromisszum a látvány és az akkutöltöttség között: kapj fel egy 2 az 1-ben eszközt: játssz, filmezz, fotózz sokat és sokáig!

Vékony és könnyű
A pehelykönnyű 2 az 1-ben eszközön egy felesleges grammot sem találsz. Meglepődsz, milyen letisztult formavilágot képviselnek ezek a laptopok: egyes darabok már dizájn tárgyként is megállnák a helyüket. Sokkal okosabbak az elődeiknél, mégsem foglalnak nagy helyet. Szinte azt is elfelejtheted, hogy a hátitáskádba süllyesztetted, olyan könnyűek. A finom és vékony kialakítás extra funkciókat rejt: sokoldalú alakváltó, karcolás védett monitorral, lecsatlakoztatható képernyővel. Alakítsd az eszközt a célnak megfelelően: használt notebookként, fényképezéshez táblagépként… Mindez csak egy mozdulatodba kerül. El sem hiszed, milyen okos ez a szép darab!

Dőlj hátra a 2 az 1-ben laptop monitorjával
Egy mozdulattal táblagéppé alakíthatod a munkaeszközöd: ha nincs szükséged a billentyűzetre, válts az érintőképernyős megoldásra. Sokkal gyorsabban oszthatsz meg tartalmakat, a chatelést is megkönnyíti. A 2 az 1-ben eszközökkel kényelmesen filmezhetsz. Állítsd fel sátor formára, és nézd erről a kedvenc sorozatod, vagy az esti meccsközvetítéseket. Praktikus és sokoldalú. A profi illesztésnek köszönhetően kényelmesen változtathatod a formáját, nem kopik, nem használódik el a gyakori lecsatlakoztatástól sem. A fotelből szeretsz netezni? Kapd az öledbe, és indulhat is a szórakozás!

Mindent a szemnek a 2 az 1-ben laptoppal
Ágyon hasalva, hátradőlve, oldalirányból – szinte bárhonnan nézed a monitort, maximális felhasználói élményt kapsz. Nincsenek elmosódó színek, elrontott kontrasztok, valószerűtlen arányok. A profi minőség most az otthonodba jön! Amit korábban csak moziban, vagy nagy felbontású képernyőkön tapasztalhattál, a 2 az 1-ben monitor egy szempillantásra eléd varázsolja. Ámulni fogsz a látványon. Az igazán fantasztikus felhasználói élmény már számodra is elérhető. Eddig sosem tapasztalt minőséget kapsz a munka- és a szabadidődben egyaránt!