Notebook táska, tok (268)

Összesen: 268
Rendezés

Találatok: 268

Legnépszerűbb termékeink

Laptop táska - Még hordozhatóbb gépek

Nem kérdéses egy notebook a mobilitás eszköze. Legnagyobb előnye az asztali számítóképekkel szemben, hogy könnyen hordozható. De mit ér a hordozható kialakítás, ha nincs mibe magunkkal vigyük az eszközt? Ezen problémára nyújt egyszerű megoldást egy laptop táska.

Notebook méret = notebook táska méret
Hogy mekkora táskára van szükségünk, azt maga a laptop mérete határozza meg. Kicsi, 10 hüvelyknél kisebb képernyővel rendelkező notebook esetén inkább tokot válasszunk, ennél nagyobbakhoz 10-15”-os táska ajánlott, ahhoz mérten, hogy mekkora a készülék. Ha ennél nagyobb a gépünk, nagyobb masszívabb táskát válasszunk!

Viszem de hogyan?
A laptop táskák többféle kivitelésben készülnek. Legnépszerűbb közülük, a kézben, vagy vállon hordozható. Ezek nagyon kényelmes, praktikus darabok, általánosan elterjedtek. Ezen kívül találkozhatunk hátizsák szerű kialakítással is, mely hosszabb utazások során tehet jó szolgálatot. Kevésbé ismert, de létezik görgős változat is, mely mint egy bőrönd, gurulva utaztatja laptopunkat.

Kialakítás és felszereltség
A notebook táska gyártók piaca igen széles. A laptop gyártók saját termékeiket ajánlják, de bőven akadnak független gyártmányok is. Ki innen, ki onnan szeret vásárolni, mindazonáltal a legfontosabb a kényelem. Fontos lehet, hogy a pántok párnázottak legyenek, több zsebbel rendelkezzen a táska, (a tartozékok számára), és hogy a táska anyag erős és praktikus (pl. könnyen tisztítható) legyen.

Az Extreme Digital számos notebook táskát és tokot kínál, hogy még kényelmesebbé tegye laptopod hordozását.