MÉG ODAÉRÜNK A FA ALÁ!

A termékoldalakon folyamatosan frissítjük a kézbesítési időket, hogy mindig tudd, megérkezik e a vágyott termék a fa alá.
Mindenképp ellenőrizd a termékoldalt vagy olvasd el angyali tanácsainkat!

Lézernyomtató (46)

Találatok: 46

Legnépszerűbb termékeink

A megfelelő nyomtató kiválasztás

Otthonra vagy irodába, színes képekhez, vagy egyszerű szöveghez – egy jó nyomtatóra megéri beruházni. De milyen is a jó nyomtató? Ez természetesen igény szerint változik. Az alábbi szempontok azonban segítenek a megfelelő választásban.
 
Nyomtató típusok és felhasználási területeik
Elsőként azt kell eldöntenünk, hogy milyen típusú nyomtatót szeretnénk vásárolni. Ehhez tudnunk kell, hogy főként mire fogjuk használni a készüléket. Alapvetően három típust különböztetünk meg: ezek a mátrix nyomtató, a tintasugaras nyomtató, illetve a lézer nyomtató. A mátrix nyomtató főként számlák nyomtatására használható, zajos, de olcsó készülék. A tintasugaras nyomtatók csendesen végzik dolgukat, színes nyomtatásra is képesek. A lézer nyomtatók pedig az előzőektől eltérően porfestékkel dolgoznak, ezzel szebb eredményt biztosítanak.
 
Színes vagy fekete-fehér?
Azt is meg kell fontolnunk, hogy színes vagy fekete-fehér nyomtatóra van szükségünk. Persze az ember úgy gondolja egy színes nyomtató jobb, több lehetőséget kínál, de egy ilyen készülék jóval drágább, s ha csak évente egyszer nyomtatunk színesbe, akkor egyáltalán nem éri meg. Ha tehet nagyrészt egyszerű szöveget nyomtatunk egy megbízható fekete-fehér készüléket válasszunk, ha pedig képeket, színes ábrákat szeretnénk papírra nyomni, a színes nyomtatók között keresgéljünk.
 
Igénybe vétel, várható élettartam
A következő szempont, mely meghatározhatja választásunkat, hogy mennyire vesszük igénybe a gépet. Ha gyakran nyomtatunk sokat, mindenképp egy megbízható darabot kell keresnünk, mely bírja a terhelést. Lapköltség szempontjából erre egy lézernyomtató a legalkalmasabb. Arra is ügylejük, hogy ha ritkábban használjuk a készüléket, tintasugaras nyomtató esetén könnyen beszáradhat a tinta, sőt rosszabb esetben maga a nyomtatófej is.
 
Extra funkciók, multifunkciós készülékek
Az egyszerű nyomtatáson túl a gyártók számos extrát kínálhatnak a készülékeikhez. Ilyen lehet a szkenner, bluetooth, vagy a fax funkció. Vigyázzunk azonban a jól hangzó ígértetekkel, hiszen egy hétköznapi használatra szánt nyomtatóhoz, például semmi szükség faxra. Más kérdés, ha irodai, vállalati célra keresgélünk. Itt célszerű esetleg multifunkciós nyomtatót választani. Ebből is léteznek multifunkciós lézernyomtatók, illetve tintasugaras változati. S itt már elkélhetnek olyan plusz funkciók, mint a szkennelés vagy fénymásolás.
 
Nyomtató árak
Végül de nem utolsó sorban anyagiak terén is dűlőre kell jutnunk. A nyomtató árak jócskán eltérőek lehetnek. A drágább darabok, elviekben többet ígérnek, ráadásul költségeik a későbbiekben megtérülhetnek. Olcsóbb készüléknél fennáll a veszélye, hogy hiába volt olcsó maga a gép, ha tonert csak borsos összegért tudunk hozzá venni. Ha viszont pénztárcánk nem engedi, hogy több száz ezres készüléket vásároljunk, kénytelenek vagyunk az olcsóbb kategóriából választani, azonban ezek között is akadnak céljainknak megfelelő, megbízható darabok.

Az Extreme Digital kínálatában a wifis nyomtató és a színes lézernyomtató között, rengeteg készülék közül választhatsz. Különböző árú, típusú és funkciójú nyomtatók várják, hogy szolgálatba állhassanak.

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!