EPSON tintasugaras nyomtató (24)

Összesen: 24
Rendezés

Találatok: 24

Legnépszerűbb termékeink

Epson tintasugaras nyomtatók

Az Epson tintasugaras nyomtatók kiváló választást jelentenek, ha gazdaságos nyomtatásra van szükség. A termékcsalád tagjai között megtalálhatók az úgynevezett külső tintatartályos nyomtatók, amelyek még alacsonyabb nyomtatási költséget jelentenek a kis- és nagyirodai használat során is. 

A külső tintatartályos multifunkciós Epson készülékek nagyszerű választást jelentenek azok számára, akik csökkenteni szeretnék a nyomtatás költségét. A nagyméretű tartályok akár másfél-két évre elegendő tintát tartalmaznak. Természetesen ez a felhasználás módjától, illetve a nyomtatott oldalak számától függ, mégis kijelenthető, hogy ilyen módon a nyomtatási költség legnagyobb részét megspórolhatjuk. De mit jelent ez a gyakorlatban?

Egy-egy tintatartállyal átlagosan 10 ezer oldalt nyomtathatunk ki. Ilyen hatékonyságot más tintasugaras megoldással aligha érhetünk el. Természetesen el kell mondani, hogy a fekete tinta használata esetén több oldal nyomtatására nyílik lehetőség, míg színes tintával kicsivel kevesebb oldalt készíthetünk el. Fekete nyomat esetén nagyjából 13 ezer, színes nyomat esetén pedig 6-7 ezer oldal állítható elő. Vagyis kijelenthető, hogy a lapköltség rendkívül alacsony.

A tintapatron nélküli, tartályos nyomtatás komoly előnyökkel jár a hagyományos festékekkel szemben. A patronok cseréje időigényes lehet és rendszerint a legrosszabbkor válik szükségessé. A tintatartály használata során akár két évre elegendő festéket kapunk az alapcsomag részeként. Fontos megemlíteni azt is, hogy a tartálynak köszönhetően elkerülhetjük a silány minőségű utángyártott és hamisított patronok által okozott kellemetlenségeket. Érdemes szem előtt tartani, hogy a nem megfelelő minőségű festékeket tartalmazó tintapatronok rosszabb minőségű nyomatot hoznak létre, ráadásul gyorsabban ürülhetnek. Ettől a kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunkat, ha a tartályos Epson tintasugaras nyomtatókat választjuk.

A korszerű Epson tintasugaras nyomtatók rendelkeznek Wi-Fi eléréssel, így lehetőségünk nyílik akár telefonon vagy táblagépen elhelyezett fájlok nyomtatására is vezetékes kapcsolat nélkül. Egyes készülékek rendelkeznek az úgynevezett Epson Email Print funkcióval, ami lehetővé teszi az elektronikus levelek nyomtatását akár egyéb eszköz bevonása nélkül is. Ha olyan készüléket szeretnénk vásárolni, amelyek extrém alacsony nyomtatási költséggel rendelkeznek, képesek Wi-Fi kapcsolatot kezelni, ráadásul multifunkciós képességekkel is bír, az esetben ismerjük meg az Epson tintasugaras nyomtató kínálatát!