Szoftverek, PC Játékok (78)

Találatok: 78

Legnépszerűbb termékeink

Keltsd életre számítógépedet szoftverek és játékok telepítésével!

A számítógép szoftverek nélkül, mondhatni, csak egy üres doboz. Ellát ugyan néhány alapfeladatot, de igazi élettel, csak kedvenc játékaink, szoftvereink töltik fel. Az Extreme Digital számos szoftvert, vagy operációs rendszert kínál, így könnyedén kiválaszthatod, hogy mit szánsz a gépedbe.
 
Első lépés az operációs rendszer
Amint megkaparintottuk újdonsült gépünket, ha csak nem előre telepített operációs rendszerrel vásároltuk, első dolgunk, hogy feltesszük a kívánt platformot. Enélkül jóformán nem is használható a készülék. Operációs rendszerek közül bő választék létezik. A Windows sorozat rengeteg változatot dobott piacra, illetve e mellett ott vannak a megbízható Linux, és a márkás Mac rendszerek. Hogy ki melyiket preferálja, az egyéni ízlés kérdése, de fontos, hogy azt válasszuk, amit kényelmesnek, testhezállónak tartunk.
 
A legmenőbb játékoktól a leghasznosabb programokig
Mikor feltelepítettük az operációs rendszert, elkezdhetjük annak programkínálatának kibővítését. Az olyan alapdogoktól kezdve, mint a biztonsági szoftverek, egészen a számítógépes játékokig, igény szerint feltehetünk bármit, amit a gép elbír. Játékszoftver terén manapság népszerűek a Call of Duty játékok, alkalmazások közül pedig örök kedvenc a hasznos Office csomag. Ügyeljünk rá, hogy PC játék vásárlás, de még inkább alkalmazás szoftver vásárlás esetén a termék kompatibilis legyen a rendszerünkkel! Windows operációs rendszer mellé például Windows szoftver szükséges.
 
Kezedben a választás
Színes palettán válogathatunk tehát. Rengeteg hasznos és szórakoztató alkalmazás és játék áll rendelkezésünkre. A közkedvelt Windows 7 operációs rendszertől kezdve, a hozzá illő 2013-as Office-ig bármit megvásárolhatunk, ami fejleszti gépünket, vagy kényelmesebbé, vagy szórakoztatóbbá teszi életünket.

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!